Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
LS

Ja hlavne nerozumim jedne veci.

V roce 2010 Mekelova naprosto jasne prohlasila, ze:"Multikuluralismus selhal, ale naprosto selhal"

http://zahranicni.ihned.cz/evropa-slovensko/c1-47229300-merkelova-integrace-cizincu-selhala

Nacez za 5 let, mavnutim kouzelneho proutku, je vse jinak a podporuje prichod lidi s diametralne odlisnou kulturou a zebrickem hodnot ve velkem ... wtf ?!?

1 0
možnosti
JR

J47a26r26a 91R14a73n30k

17. 9. 2015 6:55

Tak jsem se prpracovala az ke konci, kdesi Vam to pani Janine, ktera pracuje na asylovem v Nemecku hezky vyvratila, zrejme neumite nemecky, mne by zajimalo, proc ted chrastite zbranemi, Vasi priznivci zde uz temer davaji Nobelovu cenu Breivikovi, k Vasi spokojenosti. Co jste delala v roce 2011, kdyz revolta proti Asadovi zacala a Rusove s Cinou vetovali kazde resoluce tykajici se Syrie? To Vam nevadi, ze Rusko tam dodava zbrane a ma zakladnu? Vam nevadi, ze jsou v Turecku tabory, v kterych jsou pres dva miliony lidi a nekteri jiz 4 roky....piste si dal Vase nenavistne clanky, ale byt Vami, nejdrive bych si na netu zjistila - i kdyz neumite nemecky, jak je to s ubytovanim, co znamena Krankenhaus a podobne. Nechala jste se nachytat na svestkach, to dela casto pan Olser, ale jste snad o par let mladsi....Rv

0 1
možnosti
VH

plácáte hlouposti, pane

0 0
možnosti
JR

J51a16r30a 41R46a60n16k

17. 9. 2015 5:38

Po vzoru Svycarska to asi tezko pujde s charaktery nicenymi 40 letRv

0 0
možnosti
RN

Doomsaying par excelence!

0 0
možnosti
IJ

Naše civilizace se rozpadá. Protože dneska může každý jouda psát na netů úplné nesmysly, ale když je to na líbivou notu, lidi to budou číst.

2 1
možnosti
AF

paní Vojteková, jako někdo, kdo žije v Německu vám mohu říci, že píšete neuvěřitelné nesmysly a hlouposti. Jako obvykle mimochodem.

4 2
možnosti
PBR

Dobrý den, nemám důvod Vám nevěřit. Ale. Před třemi čtyřmi měsíci nám tu psala jedna kolegyně žijící v Itálii jak je tam vše v pohodě a jakým přínosem pro celou Itálii imigranti jsou a jak jsou všichni happy.. Dlouho jsem od ní nic nečetl.. Není se co divit, že? Já jen abyste na tom za pár týdnů nebyla podobně. Já sice v Německu nežiji, ale s Němci skoro každý den hovořím zde v Praze. Z toho co mi říkají mi bohužel vychází, že budete velmi brzy překvapená.. Hezký den ;-)

3 3
možnosti
JJ

Moc dobře napsáno, karma.

0 0
možnosti
ZD

Nevědí si rady? Vystěhovat všechny zpět do Afriky ,do Turecka,postavit znovu drátěné elektrické ploty a bude po emigrantech.Kdo chce-řešení najde.Kdo z toho profituje-řešení nehledá.

6 0
možnosti
IJ

"drátěné elektrické ploty", paní wachtmajstr, vy ste hlava..

1 0
možnosti
Foto

Jediná Austrálie to řeší rozumně, ať si ji odsuzují. Chrání především svoje občany a to je její neoddiskutovatelná povinnost.

Vám velká karma R^

13 1
možnosti
VC

Nechci Vám brát iluze, bohužel i v Austrálii již jsou...

1 0
možnosti
Foto

Snůška nesmyslů. Pohled člověka, který v Německu skutečně žije:

http://michalkoudelka.blog.idnes.cz/c/464725/na-zapadni-fronte-klid.html

7 4
možnosti