Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MI

Díky za článek, karma!

1 0
možnosti
KD

K86a56r16e49l 32D78r30d97a

22. 8. 2014 20:56

Pročítám si Sýrii, Irák, Saúdskou Arábii... Muslimové na všech stranách. Tohle není černobílá situace. Bez spolupráce s muslimy nemá současná válka řešení. V našem zájmu je pomoci. Plošné odsudky jiné kultury jsou o ničem. Nikomu nepomohou.

0 4
možnosti
PK

P35e45t13r 21K10u90l96i49c40h

22. 8. 2014 16:06

autorce karmu,...

a to mu tatarovi Drdovi, můžete prosím někdo vysvětlit pojem "kulturní rozdíly"? Plácá tady páté přes deváté, že z toho až bolí hlava...:-/

2 0
možnosti
KD

K11a80r72e31l 39D86r29d26a

22. 8. 2014 7:58

Tak si pročítám Korán. Mojžíš, Abrahám, Sodoma, Ježíš, Mohamed... Ježíš prorok islámu. Zahalování žen je starší než křesťanství. Když na to přijde, máme jednoho společného Boha. Judaismus, křesťanství a islám jsou příbuzná náboženství. Muslimové mají kulturu podobnou křesťanské kultuře. Když budeme hledat společné body, máme tady bratrance s morálkou a chováním, které se od toho našeho zas tak příliš neodlišuje.

  Kde je vlastně hranice společné údajně "kompatibilní" kultury? 

  Základní rozdíl oproti muslimům, křesťané svého Boha mohutně zatracují a hrají si na ateismus. Místo Boha nám vládne relativismus. Na muslimech nám vadí zásadně to, co děláme my sami. Hodně to připomíná odsuzování Romů českými asociály. ;-)

0 4
možnosti
Foto

Můžete si to relativizovat jak chcete, ale rozdíly tam najdete brutální... jako den a noc. Stačí si porovnat jenom život Mohameda (válečník, násilník) a život Ježíše (prosazoval lásku a nenásilí). Do minulosti ale nechci zacházet, chci řešit to, co je dnes... Křesťané určitě nemají právo šaría, nekamenují ženy, nemají vraždy ze cti a ani se neodpalují pro "nejrychlejší cestu do nebe". Těch rozdílů by se našlo mnohem více. Ale nechápu, proč to říkáte mně... Já nejsem proti multikulti, jenom tvrdím, že pro fungování multikulti musí být dodrženy určité podmínky. Spíše byste měl apelovat na jisté naše evropské spoluobčany, kteří chtějí zabíjet Židy: http://mirektobiashosman.blog.idnes.cz/c/421612/Zidy-do-plynu-nese-se-Evropou.html

3 0
možnosti
RM

Jakže to říkal Švejk?

"Zabili jste mě strejčka, tady máte přes držku!"

Stát, který si nedokáže bránit svojí podstatu, je k ničemu a prostě zahyne. My nemáme politiky, kteří dokáží jasně definovat, co chceme, jaký máme cíl a říct si o podporu občanů. My máme politiky podlézající vyšší cizí moci. Tou vyšší mocí jsou dluhy u vyšší moci.

A vyšší moc potřebuje konflikty po celém světě. Konflikty náboženství vždycky fungovaly nejspolehlivěji. proto je nejlepší myšlenkou navozit do křesťanské Evropy muslimy. Je to stejné jako připravovat chemickou reakci, kde dvě látky po smíchání bouchnou.

1 0
možnosti
KD

K79a26r89e76l 67D24r38d49a

22. 8. 2014 8:01

Problémem křesťanské Evropy jsou "nevěřící psi" Češi. Poslední pokus, poslat je na Sibiř a zachránit křesťanskou Evropu, nevyšel. ;-D

0 1
možnosti
KD

K85a38r41e41l 55D91r47d33a

22. 8. 2014 0:15

Čadící individuum Radek Jaroš připomněl líté spory kuřáci - nekuřáci. Přidal bych sousedy a sousedské spory, Romy, Slováky, komunisty, socdemáky, modré ptáky, asociály, bezdomovce, feťáky, squattery, sprejery, technaře, anntifáky, anarchisty, nácky, LGBT, zbohatlíky, kriminálníky, černé cestující, konzumenty bulváru, diváky telenovel, ženy... samé kulturní rozdíly. Co mám probůh s touto chátrou společného? Já, geniální, bílý, dobře situovaný heterosexuální egoista? Jaká společná kultura? Max. společný jazyk, společný vzduch a hokej... Moje osobní kultura je naštěstí jinde. 

  Jsem donucen žít dennodenně v multi-kulti společnosti. Musím k tomu navíc stupidně skákat! "Kdo neskáče není Čech!" přece... Tak co tady řešíme? Ony mě mají trápit ještě jiné kulturní rozdíly? ;-D

  Podle mě je třeba stíhat konkrétní lidi za konkrétní skutky. Jak se začnou nálepkovat skupiny, jde o zpolitizovaný lynč.

1 3
možnosti
Foto

Nemusíte se považovat za Čecha. Klidně se můžete považovat i za mimozemšťana. Jde o to, jestli respektujete zákony ČR. Mnoho muslimů chce své zákony... právo šaría. A to je problém. Už teď se jim povedlo v Anglii zavést právo šaría, zatím jenom do dědičného práva. Co to má být? Tak na jedné straně stát bojuje proti diskriminaci žen a na straně druhé povolí tohle? (Podle jejich práva ženy a děti nemůžou dědit.)

2 0
možnosti
JP

Hezky napsané! R^

Je zajímavé, že ten multi... v podstatě vytváří u nás pár lidí, jejichž seznam by nebyl až tak dlouhý, samozřejmě pod záštitou příslušného ministerstva, které naprosto ignoruje většinové veřejné mínění. Spousta lidí obrací pozornost na problémové etnikum, ale málokdo si uvědomuje, že viníci jsou ti, kteří vytvářejí "legální prostředí" těmto lidem s falešnou snahou je vpasírovat do naší společnosti - samozřejmě za mzdu...

2 0
možnosti
Foto

Děkuji :-)No jo, pro některé lidi je to velice výhodný byznys, který si jenom tak nenechají vzít bez ohledu na realitu... granty a dotace jsou lákavější.

0 0
možnosti
RJ

R25a95d16e57k 11J79a23r56o80š

21. 8. 2014 22:21

Paní Leo, máte samozřejmě naprostou pravdu a karmu jako hrom R^ Obdivuji vaši trpělivost, že dokážete diskutovat s takovými individui jako je K. Drda. Tady horuje pro toleranci multikulti a jinde je to nejmilitantnější netolerantní antikuřák zdejších diskuzí. Zřejmě nějaký aktivista... a s těmi nemá význam diskutovat.

4 3
možnosti
Foto

Taky už jsem si pomyslela, že Drda je nějaký fanatik... Protože nechápu, jak někdo nedokáže reagovat na známa fakta a realitu. A děkuji vám :-)

1 2
možnosti
Foto

mě vadí pouze africké obohacování.....Slovensko, Německo, Polsko je naprosto OK, prakticky skoro celá Evropa....ba i velká část Asie, bez větších problémů. Neislámské vzdělané a pracovité imigranty, co se umí integrovat naopak vítám. Ty druhé bych ale neváhal vypakovat zpět.

0 0
možnosti
Foto

Ano, protože tito (Německo, Polsko, Asie, atd.) nemají problém s akceptováním naši kultury.

0 0
možnosti
RH

Hlavním problémem je porodnost evropanů. Poříďte si 7 dětí a uděláte pro evropskou kulturu maximum..

0 1
možnosti
Foto

To není problém. I kdybychom rodili 7 dětí, tak multikulturalisté by řvali, že musíme rodit 10 dětí. Podívejte se na tohle: https://www.youtube.com/watch?v=OMo5-tnCV4s

1 0
možnosti
  • Počet článků 128
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 9756x
Mým největším koníčkem je čtení knih a k mým nejoblíbenějším autorům patří George Orwell, Stefan Zweig, Jaroslav Havlíček, Stephen King, Agatha Christie, Simona Monyová, Alfred Hitchcock nebo Henry Slesar. ,,To, co vidíš, nemusí být nutně to, co se děje" ,,Jednej tak, abys byl šťastný, ne aby ses šťastným jen zdál."

Email: stoparka@email.cz

Seznam rubrik