Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Souhlasím s celým článkem „…Evropa nemá povinnostpřijímat přistěhovalce. Evropa má právo přijímat přistěhovalce. A to takové,kteří nebudou ohrožením bezpečnosti…” A já dodávám sám za sebe: Vážení politici– Chcete vpustit islámskou svoloč s vražednými choutkami do naší vlasti?! Nabouchejtesi je do...!!!

0 0
možnosti

J34a54n 27B15u61r87i35a49n

2. 10. 2014 10:05

Sorry, ale tady snad nejde o to, že "bílý muž" několik staletí kolonizoval Afriku a teď na oplátku jsme povinni přijímat Afričany.

Tady jde o to, že ti Afričani, když se sem dostanou, jsou v takovém stavu, že poslat je zpět by znamenalo jejich smrt. A pořád platí, že když je venku počasí pod psa, tak toho psa ven normální člověk nevyžene.

Co s tím chcete dělat? Naložíte je na loď a vysypete na Africkém břehu?

0 1
možnosti
Foto

Jenže řešením není ani přestěhovat sem celou Afriku. Evropa není nafukovací, resp. docházelo by k obrovským občanským nepokojům a časem by se Evropa změnila na tu Afriku. Jednoho psa venku nevyženu. Ani dva. Ale když je jich celá smečka, která na vás útočí, tak to už je o pudu sebezáchovy. A řešení? Dej někomu rybu a nasytíš ho na den. Nauč ho rybařit a nasytíš ho na celý život...

1 0
možnosti

Nacismus a komunismus úspěšně zlikvidoval u mnohých našich předků víru ve slušnost. A představte si obě nejhrůznější ideologie jsou naše. Znamená to tedy, že jsme potomci zrůd, kteří holdovali fašismu a komunismu? Jistě že nikoli, ale přesně takhle nesmyslně paušálně se díváte na muslimy, jako na vyvrhele, kteří přináší jen a pouze právo šaría. Budete se divit, ale většina kriminality u nás není způsobena nikým jiným než a pouze námi. Narůstající brutalita je přičítána sledováním filmů a hraním počítačových her, kdy naše ratolesti vyrůstající z 50% v rozvrácených neúplných rodinách, kde nemají plnohodnotné stimuly, jsou náchylnější dostat se na scestí. Chápu ovšem, že než by jste si přiznala, že za drtivou většinu problémů u nás si můžeme jen a pouze mi sami, tak budete to svádět na jiné. Rittig, Janoušek, Rath a ostatní kmotři organizovaného zločinu napojení na státní správu jsou jedni z nás, ale můžete se, pokud Vám to pomůže, balamutit, že dva ze tří jmenovaných mají německy znějící jména. Kdysi za Masaryka jsme měli každý svého Žida, doba pokročila, tak dnes máme svého Araba. Pokud si přečtete paměti Masaryka ohledně tzv. hilsneriády, naprosto stejné odsudky, které dnes používáte vůči muslimům, používali naši předci proti židům. Pro lidi Vašeho zjednodušujícího vidění světa jsou ovšem lidé jako Masaryk či humanista Čapek "Pachatelé dobra" a označila by jste je i jako sluníčkáře. Naprosto trefně lidsky popisuje Čapek ve své úvaze Proč nejsem komunistou tu nejnemorálnější lidskou vlastnost, kterou Vy a Vám podobní neustále v příspěvcích používáte a to schopnost brutální generalizace. Na příkladu paušální nevraživosti vůči Němcům, ne nepodobné Vaší vůči jinému etniku, nadčasově odsuzuje Váš styl uvažování. Nedávno v dokumentu o Hitlerovi se vdova po Wágnerovi vyznala, co že to tak ji a ostatní ženy fascinovalo na jejich "vůdci" a to jeho nevraživost vůči židům. Naštěstí to již máte za sebou, když píšete o útocích na Židy, pokud to není vyvoláno kolektivní vinou :))

1 4
možnosti
Foto

Hmm, tak váš příspěvek obsahuje tolik argumentačních chyb a nelogických závěrů, že by to bylo na další článek :-) Ale ve zkratce vám napíšu toto... Já nikde neříkám, že nacismus a komunismus považuji za dobro. Právě naopak. Nacismus a komunismus považuji za zlé a chybné ideologie. Stejně jako islám. Já se nestavím proti muslimům, já se stavím proti islámu. Proti ideologii. Nebyli všichni nacisté a komunisté špatní, stejně jako nejsou špatní všichni muslimové. To ale neznamená, že islám je fajn. Je zajímavé, že se vám nelíbí násilí a brutalita, přitom to, co se děje v islámských zemích (i u nás na Západě) ze strany islámu je velice brutální. Vysvětlím vám to na příkladu: 

I nemuslimové zabíjejí svoje dcery za neposlušnost. Ale pro muslimy, řídící se šaríou, to není zločin. 

I nemuslimové bijí svoje ženy. A jak. Ale pro muslimy, řídící se šaríou, to není zločin. 

I nemuslimové napadají své sousedy s cílem je zabít, zotročit a okrást. Ale pro muslimy, řídící se šaríou, to není zločin, pokud ti sousedé nejsou muslimové. 

I nemuslimové mají sexistické předsudky a myslí si o ženách, že jsou podřadné. Ale u muslimů, řídící se šaríou, je to oficiální doktrína.

Lidé, muslimové i nemuslimové, jsou všude stejní. Stejně špatní i dobří.

Ale Islám je špatný. Protože neupírá těm špatným jejich špatnost, protože ji jen obrací mimo ummu, mimo vlastní komunitu, vlastní kmen.

3 0
možnosti
Foto

J27i50ř17í 93H72e54g79e46r

1. 10. 2014 10:25

Parádní článek. Vidím to stejnýma očima.

Bohužel, evropská politika je nastavena tak, aby zničila jednotlivé evropské národy a to tak, že: 

1. všichni bílí evropané ač rozdílné mentality, výchovy, tradic (což je v pořádku, proto rádi cestujeme a poznáváme sousedy), jsou roubování nepřirozenými EU zákony a nařízeními, které jsou vyžadovány od všech bílých napříč všemi evropskými národy bez špetky zdravého selského rozumu, bez ohledu na obyčeje daného evropského národa.

2. EU schvaluje neřízený příval barevných, kteří vůbec neobohacují tradiční evropskou kulturu, vědu a obchod a naopak postihuje nesmyslnými nařčeními o rasismu každého, kdo se proti tomuto multikulti systému postaví. Stačí se podívat, co udělali barevní za posledních 30-40 let ve Francii, Německu, "Anglii", Španělsku. Prostě tyto země jsou bílými ztraceny. Problémy jsoou ve Švédsku, Norsku a dalších, kde se začínjí objevovat barevná gheta, které kriminálně terorizují domorodé obyvatelstvo, které nebylo nikdy historicky připraveno na příval barevných a nábožensky rozdílných mas. Mají však ještě trochu šanci je ze svých zemí vymlátit. Ano napsal jsem vymlátit, protože na nic jiného oni nereagují než na hrubou sílu.

Pokud jde o Čechy, tato barevná plíseň už má zde své dobré podhoubí, které se nekontrolovatelně a zejména tiše rychle šíří (vietnamci, číňané, turci). O cikánech se nezmiňuji, to je kapitola sama o sobě.

Jsou volby, zeptejte se svého vyvoleného, co dosud udělal pro zamezení přívalu barevných, případně, co udělá. Jaký je jeho názor na tuto problematiku.

Ekonomika nás nezahubí, ani nedodělané dálnice, rozkopané chodníky a další "kraviny", ale zahubí nás barevní a jiná náboženská vyznání, které které se rozcházejí s naší tisíciletou tradicí. Proč umírali naši předci ve válkách proti turkům, mongolům? Aby jejich vnuci pak po pár staletích postili do Evropy tuhle chamraď.

P.S.: Omlouvám se za gramatické chyby v čestině.

5 0
možnosti

zní to děsně politicky nekorektně, ale je to pravda

1 0
možnosti

Naše vina je v tom, že my máme peníze a oni ne. Nestydíte se za to? Ale neřešte to, stejně to nejpozději do 200 let krachne, spíše uvažujte, kam se s rodinou přestěhujete, vhodný je ostrov.

1 0
možnosti

Co bude za 200 let mi je naprosto ukradené.

2 0
možnosti

I55v82o 90B77o70u77š90e

30. 9. 2014 7:46

Zase si pleteme pojmy. Pristehovalce nikdo v podstate neprijima. S zadateli o azyl je to jine, jejich zadost se posuzuje.

0 7
možnosti

Základní lidskou svobodou by mělo být i to, že nikdo není povinen přijímat, živit a řešit problémy přistěhovalců.

Každý by měl mít právo je odmítnout a nebýt nařčen z čehokoliv negativního.

Tak jako je to v malém, do domu / bytu si můžete, ale nemusíte pozvat koho chcete a můžete říci na jak dlouho je zván a jaká pravidla tam platí.

5 0
možnosti

P82e33t30r 74S67k10á32c93e31l

29. 9. 2014 22:52

Staré valašské: "Kde se kdo zrodí, tam se i hodí"!

1 0
možnosti

Kde jste paní blogerko vzala to , že Evropa má povinnost přijímat přistěhovalce? Já jsem nikde nic podobného nečetl....

A to že nejenom Evropa přistěhovalce přijímá (přistěhovalce příjímají i USA či latinskoamerické země) není o jejich povinnosti je přijímat , ale o dobré vůli těchto zemí , čemuž rozumím.

0 8
možnosti
Foto

1. Kde jsem to vzala? To tvrdí mnoho multikulti sluníčkářů, potkávám se s tím často i v různých diskusích. 

2. Ano, je to o dobré vůli. O tom právě píši. Není to povinnost, ale právo. 

3. Kromě toho už zazněly i návrhy od EU politiků na "přerozdělení imigrantů". Ať tedy politici jdou příkladem a nějaké u sebe ubytují :-)

13 0
možnosti

Argument o kolonialismu a špatném svědomí má aspoň nějakou logiku, ale v čem jsme se my provinili proti cikánům ... ?

1 0
možnosti

Tím, že jsme je nechali u nás rozmnožovat!!

1 0
možnosti
  • Počet článků 128
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 9756x
Mým největším koníčkem je čtení knih a k mým nejoblíbenějším autorům patří George Orwell, Stefan Zweig, Jaroslav Havlíček, Stephen King, Agatha Christie, Simona Monyová, Alfred Hitchcock nebo Henry Slesar. ,,To, co vidíš, nemusí být nutně to, co se děje" ,,Jednej tak, abys byl šťastný, ne aby ses šťastným jen zdál."

Email: stoparka@email.cz

Seznam rubrik