Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

27. 7. 2014 10:00

Oko nezůstalo suché nad tím smutným osudem......

1 0
možnosti
JS

Paní Vojteková velmi dobře argumentuje.Nebojí se jít do diskuse se svými oponenty.A hlavně diskutuje velice slušně.Klobouk dolů.R^

6 3
možnosti
LN

...tak to je dobrej blábol...tohle by neuspělo ani jako maturitní práce na téma...třeba"..Jak ukrajinský fašista mučí ruského mužika...

2 1
možnosti
Foto

Co konkrétně vám není po chuti? Sled událostí? Fakta?

3 2
možnosti
MS

Další zpitomělý bloger. Tentokrát v sukních. :-/ Rv

4 3
možnosti
Foto

To víte, gender kvóty musí být zachovány :-)

3 1
možnosti
JZ

Vladimír Putin jako schopný žák Adolfa Hitlera a Josepha Goebelse.

Titulky v oficiálním deníku NSDAP Völkischer Beobachter z doby krize v Sudetech v roce 1938:

"Strašlivá zvěrstva českých vrahů a banditů"

"Tento zločinný stát musí být rozbit"

"Vrahové bez masek"

"Sudetoněmecké usedlosti a podniky oběťmi žhářství" "Další čtyři oběti české nenávisti" "Češi tajně zakopávají mrtvoly" "Vojenským opaskem umlácen k smrti" "Příšerné zločiny českých bestií v Krumlově"... "Organizovaný lov na lidi na Chebsku" "Děti se učí jak házet lahve s benzínem" "Zvířecké zločiny českých četníků" "Když přijde Hitler, každá česká učitelka odpraví dvě německé ženy a děti" "230 000 uprchlíků, svědci českého krvavého teroru" "Marxistické židovství" "Komuna a husité, ruka v ruce" "Krveprolití v Československu vyžaduje nový vývoj" "Strašná obžaloba českého vražedného systému" "Takhle vraždí husitští ničemové" "Žena v pokročilém těhotenství zbita a pak odvlečena" "Německá krev žaluje" "Kojící matky zbity" "Takto byl Hermann Schlosser zákeřně odpraven" "Žena a dítě rozdrceny tankem" "Odpraveni jako prašiví psi" "Lesní požár má zničit celou vesnici, prchající ženy a děti pod palbou strojních pušek" "Česko - komunistické přípravy k hromadnému vyvražďování Němců v Ústí" "Uštván českými krvežíznivými psy" "Vražda jakýmkoliv způsobem" "Krev umučených žaluje"

4 2
možnosti
Foto

Pozor, já netvrdím, že na ruské straně neexistuje žádná propaganda. Já jenom tvrdím, že na straně Západu frčí propaganda stejná. Po objektivitě ani památky. Co tak například rozhovor s nějakým separatistou?

2 2
možnosti
JZ

Těch pět miliard dolarů byla celková pomoc, kterou USA poslaly na Ukrajinu od roku 1991. Ne až teď v době Majdanu. Podobně byla posílána pomoc do Ruska. V těchto penězích je zahrnuta i humanitární pomoc obětem přírodních katastrof.

2 1
možnosti
Foto

To je možné, ale to nijak nemění motivy USA. Jejich motivem je oslabit Rusko a rozšířit svou sféru vlivu. Zvíře zahnané do kouta prostě kouše. Je jasné, že když USA chtěly odříznout Rusko od Sevastopolu (strategický přístav), tak se Rusko bude bránit. USA věděly, do čeho jdou a vyvolaly to schválně.

2 2
možnosti
PV

Myslím, že to moc vymyšlené není. Dík za článek.R^

4 2
možnosti

Celé to máš nějak vymyšlené, Leo! Pomíjíš fakta o Junkovičovi, píšeš, jako když snadno věříš pomluvám o té druhé straně, než ke které patříš. Nejsi objektivní.

Kdo podporuje ruské separatisty? Kdo vyhlásil, že je bude bránit i vojenskou silou? Kdo ve skutečnosti brání dialogu znesvářených stran? A proč? Jaké jsou cíle Vladimíra Vladimíroviče Putina? Slabé!

Rv

2 4
možnosti
Foto

Nepomíjím, to jste si domyslel vy. Zkuste si trochu přečíst diskusi, nechce se mi to psát znovu. Proč se nevyhlásili předčasné parlamentní volby? Proč se podepsala asociační dohoda s EU, když velká část národa s tím nesouhlasí? Nastala změna, už nevládnou oligarchové?

4 2
možnosti
Foto

Mám jeden dotaz, vy si vážně myslíte, že takhle vypadá většina bojovníků na straně separatistů?

2 1
možnosti
Foto

Ne, to si nemyslím. Ale určitě se najdou i takoví. Obyčejní muži, tátové od rodin, kteří své blízké vidí umírat. Kteří nechtějí vládu, jaká je v Kyjevě. Kteří vidí dvojí metr Západu.

4 2
možnosti
  • Počet článků 128
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 9756x
Mým největším koníčkem je čtení knih a k mým nejoblíbenějším autorům patří George Orwell, Stefan Zweig, Jaroslav Havlíček, Stephen King, Agatha Christie, Simona Monyová, Alfred Hitchcock nebo Henry Slesar. ,,To, co vidíš, nemusí být nutně to, co se děje" ,,Jednej tak, abys byl šťastný, ne aby ses šťastným jen zdál."

Email: stoparka@email.cz

Seznam rubrik