Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

..doporučuju nahlédnout do Krhůtské kroniky....

1 0
možnosti
Foto

Děkuji za tip. Našla jsem na internetu nějaký úryvek a vypadá to na vtipné čtení: 

„Krhútské náboženství, které se někdy nepříliš přesně slučuje s pojmem Prakršno, je samorostlé: spočívá především v kultu boha Lomikela, který jest jediným dokázaným staroslovným bohem potrubí a kanálů. První popsal Lomikela věštec Krombožinec Lilibínský: tvrdí, že jej spatřil v prastarém dubovém potrubí u Mejknínu. Je prý vysoký 93 a půl centimetru, má tvar rovnoramenného trojúhelníku, který je jeho podstatou a jehož spodní část se nazývá vrávor. Horní část se nazývá řapuch, který je zakončen pýtenem. Pýteno se jaksi podobá lipovému listu - je--li svěží, píše se pýteno, je-li povadlé, píše se píten s měkkým i. Na řapuchu pak rozeznáváme krhy, jimiž Lomikel krhá, a chlístor, kterým nasává břeť kanální neboli blebel, a rourácí. Rourácení je projev božího hněvu: slýcháme je občas ve výlevce vodovodu, do které jsme nalili konev špíny (řečené správně kuchřeč neboli ihuhu).“ ;-D

0 0
možnosti

R^ Já se tak pracně hrabu stohem knih včetně jedné hodně tlusté zelené, a ono to jde napsat tak stručně a tak s nadhledem.

2 0
možnosti
Foto

Děkuji :-) A jestli mohu doporučit, tak tato přednáška je velice výstižná: https://www.youtube.com/watch?v=MBfORFXRgXg

0 0
možnosti

Perfektni ukazka svetoznameho (od Ase az po Stary Hrozenkov) ceskeho humoru.

4 0
možnosti

Základní fundamet se zove Krá-Kor-Án

2 0
možnosti
Foto

J76a17n 64R52ý42z18n49a34r

26. 10. 2014 21:50

R^!

Nejvyšší hlavě budete říkat papež, imán anebo jinak?

2 0
možnosti
Foto

No, to ještě Bobo Hubu nedomyslel. Hlavně je potřeba získat dostatek hnislamistů. A hlava církve by mohla být hnisuhnis.

3 0
možnosti
  • Počet článků 128
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 9756x
Mým největším koníčkem je čtení knih a k mým nejoblíbenějším autorům patří George Orwell, Stefan Zweig, Jaroslav Havlíček, Stephen King, Agatha Christie, Simona Monyová, Alfred Hitchcock nebo Henry Slesar. ,,To, co vidíš, nemusí být nutně to, co se děje" ,,Jednej tak, abys byl šťastný, ne aby ses šťastným jen zdál."

Email: stoparka@email.cz

Seznam rubrik