Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Vzpomínám na slova Kadáfího. Ten starý lišák věděl o čem mluví, když odsoudil sebevražedné atentáty. Volně citováno: 

Škoda životů našich mladých mužů obětujících Alláhovi své životy. Zbytečné ztráty, vždyť nám stačí dělohy našich žen, jen vydržet a nebýt netrpělivý.

Obávám se, že v tomto měl pravdu. V Německu je už víc mešit než kostelů, Paříž, Londýn. U nás to zatím problém nebyl, i když Teplice už to jako problém pocítily. Zatím si kupují pozemky. Zatím.

Hezký článek R^

1 0
možnosti

J96o45s77e97f 84Š35p51e96r53l

3. 12. 2014 18:23

Myslím, že nejprve by měla nastoupit seriózní informovanost, co se děje v Evropě, bez emocí a pořádně doložená fakty. Jen tak se možná podaři lidem ukázat velký omyl multikulturalismu a pak se teprve možná začne dařit přes politické strany tlačit na vlády a evropskou unii, aby si už konečně uvědomila, že uvnitř Evropy sice hranice nepotřebujeme, ale kolem Evropy je jich stále potřeba.

0 0
možnosti
Foto

K15a81r30e63l 63R36a81d16a

30. 11. 2014 17:21

To je ten problém multi kulti. Jeho vyznavači si neuvědomují, že něco jiného je vystoupení lidových tanečníků z druhého konce světa a naprosto něco jiného je invaze nepřátelských přistěhovalců. Evropa proti musulmanům po staletí bojovala a bránila jejich nájezdům. Dnes se nám hlupáci snží vsugerovat, že vůči nepřátelum musíme být vstřícní a chápat jejich ,,oprávněné" nároky na naše zotročení.

1 0
možnosti
Foto

Výtečně nalézáte, že viníkem jsou neomarxisté, respektive jakákoliv extrémistická levice. R^

3 0
možnosti
PS

P25e16t53e72r 49S28m90r54e85k

30. 11. 2014 11:45

R^ Zdravý rozum dostáva v týchto časoch zabrať...

1 1
možnosti
MK

Zdravý rozum? To je to, čeho se ti nedostává Smreku.

1 0
možnosti
PS

Dobrý článek, jen je potřeba ho přečíst v parlamentu , aby se některým rozsvítilo.R^

7 0
možnosti
MS

Taky si myslím,že celá Evropa islamizována nebude,ale pokud se nezačnou radikálně podnikat kroky k tomu,aby se tak nestalo, min. část Evropy muslimům padne.... Vaše články Leo jsou více než realistické a kéž na to,co píšete, nikdy nedojde...

9 0
možnosti
Foto

A co když platí, že pokud Evropa nebude islamizována, tak vymře, takže stejně bude islamizována.

1 17
možnosti
Foto

To je blbost. Růst nemůže být nekonečný. Takže naše porodnost se začala snižovat. Ale nezastavila se. Tudíž vymřít nemůžeme...

14 0
možnosti
MK

R^ Držíte dobrou laťku, prosím, napište mně na meil něco neislámského.

miroslav.kulhavy@seznam.cz

1 1
možnosti
RB

„Jak dlouho si myslíte, že budete ještě smět ty svoje lži šířit?“ Tak se mě zeptal arabista Jan Čuřík po skončení rozhlasového natáčení nepříliš zdařilé, ač krásnou a moudrou redaktorkou skvěle moderované debaty o islámu. Tohle jsou slova Benjamina Kurase. Už se ani nesnaží skrývat vyhrořobání a zastrašování. Pátá kolona je vždy to nejhorší, anebo poturčenec, horší turka.

14 0
možnosti
RB

Vyhrožování..oprava

0 0
možnosti