Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

"Nebo nakonec za vším stojí Putin?" To mě vážně dostalo do kolen. ;-D Jinak pod článek bych se s chutí podepsal.

1 0
možnosti
MB

Možno keby ste si dala tú námahu a zistila si niečo o fungovaní FB, tak by ste zistila, že FB maže akúkoľvek nahotu, nielen tú, o ktorej tak plamenne píšete. Ale ja chápem, že ste si to nestihla v návale svojho rozhorčenia a frustrácií zistiť. Apropos, milujem, ak niekto, kto nemá deti, hovorí iným, kam by tie deti nemal ťahať. ;-)

5 1
možnosti
Foto

Ale ja to viem. Ten moj text bol nadsazka. A kedze FB maze nahotu, tak mu nemoze vyhovovat ani nahota na Prague Pride.Aspon niekde sa internet chova bez politickej korektnosti.

0 0
možnosti
Foto

V63í11t 57H48a66s78s58a62n

18. 8. 2014 21:01

Kvůli smazání mé dokumentární fotografie z mého fanouškovského FB jsem chtěl původně napsat článek a vy jste mi tímto vlastně ušetřila práci a zároveň se vám podařilo mě rozesmát, takže šrám z minula máte smazán a dneska to ode mě máte za karmu. ;-)R^                

- A jelikož nesnáším cenzuru, tak tam teď jdu natáhnout "soft" verzi své dokumentární fotky. ;-)                                                                                                       VH

1 0
možnosti
RF

R38o51m89a26n 14F22i95š11e18r

18. 8. 2014 20:29

ta Simunková je nějak agresivní, na to, že prý strávila pohodovou sobotu, že

2 0
možnosti
VS

Zrusit vsechny ty karnevaly. Ten v Riu jako prvni. Vsechny ty "hetero street parades...."

A kdyz uz v tom budem, tak zrusit vsechny muslimy. Ty nesmi nikde chybet.

5 0
možnosti
Foto

Karneval je karneval. A obscénnost je obscénnost. Škoda, že v tom nerozlišujete. Ale zkuste takový karneval uspořádat v muslimské zemi... ti by vás hnali :-)

5 0
možnosti
RJ

R12a62d57e42k 41J21a86r40o12š

18. 8. 2014 18:53

Nelíbí se mi to, nechodím tam, buzíky obecně moc nemusím a pokud snad jsou nějací mezi mými známými a přáteli, tak o tom nevím, protože to  "hrdě" nevytrubují do světa...

3 0
možnosti
Foto

Nápodobně. A těm "normálním" homosexuálům tohle dělá jenom medvědí službu...

3 0
možnosti
Foto

Prague pride je typický pseudoproblém. Pochod prošel, Praha nespadla, chleba nezdražil, ale jelikož je populární proti tomu brojit, tak to musí všichni rozpatlávat celé týdny za použití stále stejných argumentů.

5 0
možnosti
Foto

Podle mě je ve světě taková rovnováha... čím více bude podporovatelů Prague Pride, tím více bude těch odpůrců :-) A pro mne v tomto ohledu nejde o popularitu, ale o salámovou metodu... už se ozývají ke slovu i pedofilové a to se mi nelíbí.

5 0
možnosti
Foto

Jééé, po tom jsem toužila, děkuji :-)

0 0
možnosti
MK

Ti dva? Nebyli to Chrástek s Petříkem? :)

8 0
možnosti
Foto

To netuším, viděla jsem jenom foto, ale jména neznám :)

1 0
možnosti
  • Počet článků 128
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 9756x
Mým největším koníčkem je čtení knih a k mým nejoblíbenějším autorům patří George Orwell, Stefan Zweig, Jaroslav Havlíček, Stephen King, Agatha Christie, Simona Monyová, Alfred Hitchcock nebo Henry Slesar. ,,To, co vidíš, nemusí být nutně to, co se děje" ,,Jednej tak, abys byl šťastný, ne aby ses šťastným jen zdál."

Email: stoparka@email.cz

Seznam rubrik