Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JK

Politiku a politické diskusné relácie som prestal úplne pozerať. Správy počúvam tak na pol ucha - jedným uchom dnu a druhým von. Informáciám v médiách verím už takmer rovnako ako informáciám pred rokom 1989.

Stále viac mám totiž dojem deja-vu - že sa vracajú praktiky z 80. rokov. Síce v oveľa jemnejšej podobe, ale o to zákernejšie. Je to ako s light cigaretami. Navonok sú síce menej škodlivé, ale v skutočnosti škodlivé látky prenikajú oveľa hlbšie do pľúc ako pri štandardných cigaretách.

Za komunistov bola aspoň možnosť pred komunistickým masírovaním mozgov ujsť - či už fyzicky alebo informačne - počúvaním "štvavých" západných rozhlasových staníc. Kam sa však dá ujsť v súčasnosti? Akurát tak na alternatívne - často pritom nie príliš dôveryhodné - spravodajské servery...

Kedysi som sa s dešpektom pozeral na ľudí, ktorí sa o politiku nezaujímajú. Teraz som sa pridal k nim (politiku sledujem len veľmi okrajovo - k voľbám však chodím), a neviem si to vynachváliť.

0 0
možnosti

T34o65m86á23š 37Č55e47c16h

15. 12. 2014 12:33

Kde mohu na ty tři a jak podat tresní oznámení za propagaci hnutí potlačujících lidská práva?

Dále trestní stíhání za vlastizradu?

1 0
možnosti
MK

Já se připojím, ale jen se to musí napsat pro "podezření". V případě, že by to hodil pod stůl prokurátor, nebo to soud neodklepnul, jak je v našich krajích u multikulti případů zvykem, měli bychom na krku tč. křivé obvinění

0 0
možnosti
JH

Páter Halík by měl mluvit především sám za sebe ! Nikoho nezastupuje, nebyl nikým zvolen ( a nikdy nebude ) a není ten, který bude rozhodovat o případném přijetí uprchlíků.Nebudou to ani pravdoláskaři, páni Hartl a Švejnar.

Ostatně tituly pátera Halíka -  Monsignore, Prof.Phdr. Th.D., tedy český katolický teolog, psycholog, sociolog, religionista, římsko katolický kněz a prezident České křesťanské akademie -  ještě nemusí znamenat, že ten pán je chytrý.

2 0
možnosti
OF

Chytrý určitě je. Jinak by nebyl v ČSM. I když mám k tomu výhrady, prominu mu to.

Většinou má pravdu. Nyní to není tak jednoznačné,přiznávám.Vy jste ale drsné dítě kapitalismu. Nikdo nechce abyste rozdal své  bohatství chudým, jako to udělal František z Assisi , ale trochu křesťanského milosrdenství by to chtělo.

:-(

0 3
možnosti
Foto

Když jste zmínila ty předky tak taky nezapomínejte, že než Evropu "bránili" tak si ji napřed museli kus ukrást-možná kste to nezaregistrovala ale nežijeme na původním Slovanském území a nezapomínejte na to, že to byli Evropani, kteří útočili na všechny ostatní světadíly, které si zotročili-najvětší agresivita historicky vždy vycházela z Evropy

0 6
možnosti
OF

To je pravda, první kdo opékal děti na rožni, byli křižáci z 1.křížové výpravy. Bylo to myslím v Aleppu. A neopékali jen muslimské děti, oni opékali i děti křesťanské, neboť ti křesťané byli pravoslavní.To je ještě horší než dát Alíka do tlačenky.... :-(

0 1
možnosti
KD

Morální povinnost přijmout uprchlíky mají především ty země, které vyvolaly ty vlny uprchlíků svým vojenským zásahem v rozporu s Chartou OSN..

Je to zejména USA, Velká Británie, Francie.

8 3
možnosti
PBR

Veliká karma, opět, jako pokaždé R^R^

8 1
možnosti
JP

Halík, Hartl, Švejnar, lidé které si vybral do diskuze naší veřejnoprávná tv kdo? Když chceme pochopit podstatu maniulace s lidmi, je třeba vidět její nahotu a ta je v tom, že se jedná o lidi, kteří nejsou žádní zvolení zástupci nás občanů. Takoví pánové nikdo. Možná jenom  figurky, které z nějakých důvodů papouškují to, co mají. Je to krásný přiklad snahy o manipulaci a ovlivňování lidí pomocí jimi placených médií. Tragedií je, že tam vedení stále sedí, protože parlament už o nich možná ani nerozhoduje. Na východě Ukrajiny jsou ženy, děti a staří lidé bez léků, financí a v ohrožení života 24 hodin denně - co takhle pomoci našim, evropským lidem?

15 0
možnosti
Foto

Ať si přijme kdo chce koho chce, ale ať si to platí ze svého.   Stát nás okrade a pak nám vnutí ty které tu nechceme a ještě je bude platit z našich ukradených peněz.

6 0
možnosti