A máme tady novou televizi ČIT... česká islámská televize.

Sledovali jste dnešní Hyde Park? Jestliže ne, tak možná jste si ušetřili nervy. Ale to, co se tam dělo (hlavně ze strany moderátorky), to nemá zatím obdoby. 

Do Hyde Parku byl pozván jako host Martin Konvička (za iniciativu Islám v České republice nechceme). Jenže peklo, které nastalo, se jen tak nevidí. Moderátorka útočila, skákala do řeči, nenechala vyjádřit jakoukoliv myšlenku hosta. To má být objektivita? To má být nestrannost? Tohle si ze svých daní platíme? 
Paní moderátorka skákala pořád hostu do řeči s tím, že chce zdroj a přesná čísla. Copak si pan Konvička musí pamatovat a nosit v hlavě všechna čísla? I kdyby nějaký odhad řekl, tak po něm moderátorka bude chít zase zdroj...  Copak je Hyde Park psaní dizertační práce v přímém přenosu s ocitovanými zdroji? 
Hezký moment byl, když moderátorka mluvila něco o obětech v Irsku. Pan Konvička se jí zeptal, jestli ví, kolik bylo těch obětí v Irsku. Moderátorka jenom vykulila oči, ale odpovědět nedokázala. Hlavně, když se sama pořád ptala na počty obětí různých islamistů. 
Paní moderátorka by se zřejmě uplatnila jako obhájce esesmanů působících v koncentračních táborech. "Žide, jestli tě tady ctihodný občan a můj mandant Adolf Eichmann opravdu před deseti lety mučil, tak mi řekni, kolik v tu chvíli bylo na jeho kravatě puntíků a jakou barvu měly jeho ponožky. Pokud to nevíš, tak sis to celé vymyslel a my na tebe podáme žalobu za poškození pověsti.", pravila obhájkyně Eichmanna Kroužková zvučným a odhodlaným hlasem před soudním tribunálem.
Paní Kroužková, kolik bylo přesně zabito lidí v průběhu 2. světové války? A ve kterém koncentračním táboře? Ale přesně, prosím přesně. Jestliže to nevíte, pak se nemůžeme bavit o nacistickém vyhlazování... 

Autor: Lea Vojtekova | středa 28.1.2015 23:36 | karma článku: 48,27 | přečteno: 23124x
  • Další články autora

Lea Vojtekova

Vrátit svět do normálu

24.11.2016 v 18:56 | Karma: 42,04

Lea Vojtekova

Marxismus, neomarxismus a islám

18.11.2016 v 13:16 | Karma: 41,00

Lea Vojtekova

Vtipné momenty amerických voleb

9.11.2016 v 17:46 | Karma: 43,29

Lea Vojtekova

Rozloučení s iDnes

29.10.2015 v 15:52 | Karma: 40,86