Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

F18i71l73i91p 67F88u39c50h34s

12. 12. 2013 3:10

"Semper byl nejlepší táta, jakého jsem mohl mít." R^ F.F.

2 0
možnosti
Foto

no. Tak to je hezke (ironie) Jeden z nejvetsich velikanu zdejsich diskusi je v panu. Sempere, ty vis kolik rozprav a boju jsme tu s ostatnimi svedli. Ted rozpravej s Bohem. Vim, ze ti bude naslouchat. (pro autora. Bylo by mozne sdelit lokalizaci hrobu? Treba rovnou na milarangl@seznam.cz nebo zprostredkovane pres pana Krejcire?) Sempere. Odpocinuti vecne dej ti Pan. A svetlo vecne at ti sviti. At odpocivas ve svatem pokoji. Amen.

2 0
možnosti

J36a79r46a 85R67a11n75k

11. 12. 2013 8:20

Diky, posledni zpravy od Vas byly u Wendy. Chybi. Nebudu se rozepisovat, mam slzy v ocich.

1 0
možnosti

No a ještě něco sem na tu tapetu napíšu. Měl jsem Sempera rád, i když jsem s ním mnohokrát nesouhlasil. Jsem vyznáním protestant a dílo Jana Husa je mi blízké (bez obav všichni, četl jsem ho), takže jsem nikdy nebyl členem falangy. Ale nemyslím si, že by to byl někdy nějaký zásadní problém v komunikaci mezi mnou a Semperem (zvlášť když jsem ho občas tituloval "ty vole" a on se proti tomu nijak neohradil :-))

4 0
možnosti

Hele, já přemýšlím, jestli to sem mám napsat, je to možná trochu až rouhání se. Ale nakonec mi to nedá. Díky tomuhle článku jsme se tady sešli v podstatě všichni z těch starých zlatých časů. A výsledek? Jediné, co dokážeme, je se hádat s nějakým Petříkem. Jinak je to tady jako o funuse. Sorry for that ... :-/

4 0
možnosti

Takže co s tím? Já třeba už vím a pracuji na tom.

4 0
možnosti

Milý Vojtěchu, na vašeho tatínka vzpomíná hodně lidí, byl to neobyčejný člověk. Doufám, že se nebudete zlobit, když připojím vzkaz od Wendy:

Nahodou jsem narazila na ten clanek o Semperovi a nestacim se divit. Petrik tam dela znalce Sempera, z diskusi ho nezna, blog ma Petrik az od poloviny roku 2010 a osobne ani falangu nepoznal, jen prezvykuje co mu Koranda dodava, ted kdyz se Semper nemuze  branit, neco takoveho je Petrik by o Semperovi mluvit nemelo. Semper nesnasel komunisty a veril v Boha. Petrik je komunista a nesnasi verici. Sempera vubec neznal, nezazil a jenom papouskuje, co mu Koranda Vikina nadiktoval emailem. Koranda Kvetakus Stinkus by vubec nemel o Semperovi mluvit jako o priteli, ani nevedel, kdo Semper je a co prozil. Jen se kdysi setkavali v diskusi a nasli spolecnou rec ohledne nabozenstvi. Jenze to je davno a od te doby se zmenila spousta veci. Koranda ani nejel na pohreb Sempera, ani neuctil nijak jeho pamatku, prave naopak, spini ji ted, kdyz do vseho taha rudeho Petrika, cloveka, ktery je znam slidenim po identite lidi a rozdmychavani vasni u diskusi, ktery obdivuje Rusko, Putina a nenavidi vse katolicke, cili klasicky adept na STB a jine, presne takove lidi Semper z duse nenavidel. Zde na idnesu mel svoje nepratele aka Tydli a byl na seznamu persona non grata, ale prezil ruzne zmeny a ruznou cenzuru. Semper byl clovek, ktery mel neohebne principy, mel pevnou viru a  bojoval za svoje principy. Takovych lidi je dneska malo. Falanga je sice kaput, ale Sempera si pamatujeme a budeme pamatovat dlouho, nejen jako diskutera na idnesu, ale i jako dobreho fotografa a hlavne cloveka s neohebnou pateri. Je mi jasne, ze Petrik a jemu podobni tento vzkaz daji smazat, ale doufam, ze si ho stihne precist ten, komu je urcen.

X

10 0
možnosti
Foto

Ať se jen Vojtěch podívá, koho příspěvky zde zůstaly a koho zmizely. Potom si možná sám udělá představu o tom, kdo skutečně jeho tátu udával.

Více mu k tomu napsat nemohu, to již záleží na něm, čemu a komu uvěří.

Svoje jsem již napsal.

Ve Vašem případě stačí, když jsem si z Vás před časem pouze utahoval v otázkách ohledně módy a Vy jste byla s odpověďmi v koncích, jak okamžitě naklusal sám šéfadmin, když jste si mu stěžovala, že nediskutuji podle pravidel- mohu doložit.

Ale když Vaše partička uráží Kroupu způsobem, "ať si jde složit fotra", o kterém vědí, že spáchal sebevraždu, tak tento příspěvek visí na diskusi dodnes.

A blogerka, která se předvádí, jako vzor ctnosti a morálky k tomu mlčí a ještě napadne oponenty podobně jako Vy.

1 11
možnosti

Nu proč bych o něm také nenapsal. :-) Vždy jsem na něho byl hrdej a přesto, že máme problém se o něm bavit v rámci rodiny (i takřka po dvou letech se nám všem hrnou slzy do očí), napsat o něm po tom, co jsem si založil blog na tomto serveru, jsem bral jako jednu z úplně základních věcí. Časem zde možná zveřejním i některé další informace. Umístil jsem to zde jak pro pravověrné katolické falangisty, tak i pro levicovou multi-kulti občanskou společnost, pravdolásku, ale i pro normální lidi. Normální lidé... Kdo to je... Pro mě třeba Lucie Amálie Sulovská, jejíž blogy mi v poslední době dělají velkou radost i mě pobaví a dokonce by se dalo říct, že Lucky články mě donutily si ten blog zřídit. Ta holka by měla založit vlastní oddíl mladých "Kristerů", kteří by se rvali za sebe navzájem v tomhle špatném státě. I když by možná nakonec všichni odešli do Polska či Brazílie nebo Argentiny. :D Ale, jak vám všem asi došlo, s politikou si prarodiče, rodiče (a tedy i já) užili své a já jsem si založil profil zejména kvůli psaní o autech. Auta jsou takovej můj smysl života. Dva roky jsem psal pro prestižní časopis Faster magazine. Teď už dělám něco jiného, ale psaní mě baví, tak to budu házet sem. Mám ale také skvělou stránku pro "petrolheady" na facebooku - facebook.com/TempleofSpeed, kterou jsem založil před několika lety a dělám ji s pár kamarády. Chystám sem na blog hodně článků, například auta prezidentů, diktátorů, papežů. Je toho hodně. Občas bude i ta politika, něco k náboženství a další věci, ale auta budou vždy převažovat. 

K té vaší diskuzi. Všiml jsem si, že už tady cenzor dokonce něco smazal. Cenzore, neblbněte, zavolám na vás es-en-bé. :D A hádat se o tom, kdo byl a kdo nebyl falangistou, mi přijde docela stupidní. Pro pana J. Petříka: Odkud jste Vy znal Sempera - mého otce?

11 0
možnosti

Zdravím Vás Vojtěchu, 

ano, i mě příjde stupidní hádat se kdo byl falangistou, kdo byl, ten to ví, ale to se vnesl pan Petřík. 

Na Vašeho otce mám krásné vzpomínky. 

Nevím zda to víte, ale Vlad IV, za něj nechal sloužit i tradiční mši.

6 0
možnosti

Je hezké, že o tátovi napíšete.

6 0
možnosti

..přiznám...že si ho nevybavuji.....ale za článek díky.....a jemu budiž země lehká....

3 0
možnosti

Semper měl několik nicku a chodil pod blogy a články, které se dotýkaly věcí, které ho zajímali.

3 0
možnosti
  • Počet článků 13
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1230x
Dalo by se říct, že mám nějaký zásady... Jihočech, konzervativní milovník automobilové krásy, technologie, rychlosti a historie. Jsem katolík - spíše tradicionalista. Pořád hledám svoje místo na tomhle světě. Lidí, kteří mě inspirují je nepřeberné množství. Za všechny vyjmenuji tyto: Ayrton Senna, James Dean, James Hunt, Syd Mead, Jaroslav Juhan, Oldřich Uhlík, Václav Zapadlík, Vladimir 518, Cormac McCarthy, J.R.R. Tolkien, Enzo Ferrari, Ettore Bugatti, Francisko Franco. Pro někoho dost nesourodá skupina, pro mě lidé, kteří znamenaj svět....

"God gives me strength. Life is a present that God has given us and we must treat it with care and respect." - Ayrton Senna

Seznam rubrik