Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JD

no, účetního s klotovými rukávy za prvni republiky tak asi nenapadlo, že by závěrku za něj udělal nějaký elektronický systém, že by objednal chybějící zboží a automaticky ho uložil do regálu ve skladu.....stejně se vyvíjí i automatizované systémy v dopravě, jednou opravdu bude pro většinu populace normální sednout do jakéhosi přibližovadla a automaticky bez lidského zásahu se dopravit bezpečně na dané místo.

2 0
možnosti
DM

Doufam, ze se podobnych nesmysl, jako je ten zmineny vlacek na dalnici, nikdy nedockam :-/

1 0
možnosti

proč je to nesmysl ? chci jet z bodu A do bodu B, najedu na dálnici zařadím se za kamion a otevřu si noviny.. při přiblížení k bodu B převezmu řízení a dojedu do cíle, pro vás to naopak musí být výrazné zlepšení, copak nevidíte kolik svobody získáte v čase kdy nebudete muset řídit?

A ostatně, vás nikdo do kamion vláčku (či jinak počítačově řízeného auta, což dnes už začíná fungovat) nikdo nenutí. Ostatním prosím nechte svobodu rozhodování jestli je pro ně přínosem jezdit ve vláčku (za kamionem, na kolejích, autobusem...). Mám pocit že nedávno jsem od Vás četl komentář kritizující ekologisty že nás chtějí vrátit do doby kamenné, ale koukám že vy v rámci svého svatého boje za svobodu nejste o nic lepší, moderní technologii nééé protože bych si údajně nemohl kroutit volantem jak chci..

3 0
možnosti

A jinak v pohodě pane autor? Mám návrh, zrušme veškerou hromadnou dopravu, to je teprve omezování svobody..

0 0
možnosti
JM

To záleží na úhlu pohledu:

Pokud vám jde o to, dojet někam se rychle, bez problémů a hlavně živý, pak to nemusí být apriori špatné.

Pokud vám jde o to, svobodně si na dálnici zařádit, semtam někoho vybrzdit či způsobit havárii, pak to je ovšem špatně.

1 1
možnosti
DM

Doufam, ze lidi s vasim myslenim neni vetsina.

1 0
možnosti
  • Počet článků 13
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1230x
Dalo by se říct, že mám nějaký zásady... Jihočech, konzervativní milovník automobilové krásy, technologie, rychlosti a historie. Jsem katolík - spíše tradicionalista. Pořád hledám svoje místo na tomhle světě. Lidí, kteří mě inspirují je nepřeberné množství. Za všechny vyjmenuji tyto: Ayrton Senna, James Dean, James Hunt, Syd Mead, Jaroslav Juhan, Oldřich Uhlík, Václav Zapadlík, Vladimir 518, Cormac McCarthy, J.R.R. Tolkien, Enzo Ferrari, Ettore Bugatti, Francisko Franco. Pro někoho dost nesourodá skupina, pro mě lidé, kteří znamenaj svět....

"God gives me strength. Life is a present that God has given us and we must treat it with care and respect." - Ayrton Senna

Seznam rubrik