Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MP

Byl tak neschopný ministr, že udělal velké zmatky v VZP, vyhodil jednoho z nejlepších srdcařů, dr. Černého v Brně, který zachránil tisíce životů. Jako ministr nebyl schopný udělat nějakou reformu v zdravotnictví.....

0 0
možnosti
MP

Všichni, kteří něco v životě dokázali, byli vždy skromní. Jako lékař v sanitce  byl pravděpodobně neschopný, jinak by tam vydržel. Kdo je arogantní a nadutý, je prakticky vždy zcela neschopný, proto ho jistě ze sanitky vyrazili pro jeho neschopnost. Bral úplatky v LOKu, proto má tolik majetku. Jako neschopný musel odejít z ODS, i když je to pravičák. Levičáka ze sebe jenom hrál. Za lékařskou prohlídku navrhoval platit 200 kč. Byl vždy asociální. Pravda z jeho úst byla velmi vzácná. Vyžíval se v ponižování a urážení ostatních. Vrátilo se mu to i s úroky, co dával druhým. Jde sice o politický proces, ale sám si o něj koledoval. Boží spravedlnost ještě existuje.

1 0
možnosti
VF

Díky za názor. R^ Ohledně primariátu na ZZS nemůžu soudit, ale co jsme viděl, otevřel nové výjezdové stanoviště a podobně. Což si myslím, že není zrovna neschopnost. Ale jinak Vám názor neberu. :-)

0 0
možnosti
SN

:-)  Víte, že jako jeden z mála s Vámi souhlasím a píšu to v každém diskusním příspěvku! Aby si šel v noci pro 7 mega v hotovosti, to byl musel být na hlavu, nebo primitiv! Existují desítky jiných způsobů, jak si peníze decentně předat !  Policie šla najisto, madam Němcová do minuty vydala rozhodnutí o jeho zadržení. Všechno muselo klapnout. A víte proč? Jednoduchá  odpověď! Najděte si na netu jeho projev v parlamentu v říjnu 2011. Přímo s jasnovideckou perfektností pojmenoval vztah Nečase a Nagyové vč. jejího platu. To nemohl přežít. Byl chytrý a moc si otvíral pusinku, pastička sklapla a už neotravuje v parlamentu! Dovedete si představit, jak by tam řádil za současné situace? Já ano!!! R^R^R^

1 0
možnosti
Foto

blá, blá, blá, to tu už opakujete asi po dvacáté

1 1
možnosti
Foto

a včil MUDruj;-) .....jedna vyndaná hnida vlasy sice neodvšiví.....to ale neznamená, že ji v kštici nechám, když už ji mám v drápech.

...."vinný" je každopádně.....jestli bude sedět, ale záleží spíš na "in dubio pro reo" než na tom, zda to fakticky udělal.

1 0
možnosti
JV

Případ Dr. Ratha zná jen on sám. Tak nezbývá, než vyčkat soudního rozhodnutí. :-/

3 0
možnosti
VF

No, to máte pravdu. R^

0 0
možnosti
VM

Kdož jsi bez viny, hoď po ní kamenem, řekl ježíš Farizeům když chtěli kamenovat ženu přistiženou při cizoložství, já pana doktora soudit nebudu. Díval jsem se ale pozorně do jeho očí na mnoha webových fotografiích a nechtěl bych ho mít za přítele ani nepřítele.

1 0
možnosti
AJ

moudrý člověk nepotřebuje být arogantní a nemá potřebu urážet své oponenty. Moudrému člověku stačí argumenty.

On si ty peníze nenesl jako lékař, ale jako politik co podepisoval zakázky za desítky, neli stovky, miliónů. V politice se pohybol již hodně let amyslím si, že si zvyknul (a nejen on), na to že je nedotknutelný

3 1
možnosti
  • Počet článků 91
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 790x
poezie - žije?! 
 

"Jediný způsob jak si koupit lásku - je koupit si psa"