Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

R97o30m29a22n 34K44o16z83e37l

20. 1. 2013 11:38

A není snad pravda, že Schwarzenberg je místopředsedou vlády a předsedou koaliční strany, byť se snaží jako maskot do ničeho moc nenamočit? Má přece zodpovědnost za porušování volebního programu - zvyšování daní, Hegerovy nesmyslné návrhy v restauracích, buzeraci živnostníků...

1 0
možnosti
Foto

jako živnostník nesnášející Kalouska vám mohu říci, že mám daleko větší hrůzu z ekonomické mafie pod ochranným křídlem dua Zeman Klaus

0 2
možnosti
Foto

To vám vadí, že Šlouf skončí v hladomorně?  To se tedy divím. K největšímu umění politika patří dovednost odříznout se od svých podporovatelů, aby na nich nebyl závislý. Z tohoto hlediska toto umění nejlépe ovládal Gottwald.

3 0
možnosti
JD

J17i42ř98í 61D38r43á94č

20. 1. 2013 9:14

Mno a to Vám nedošlo, že Šlouf už pro Zemana několik let nedělá a naopak pravdoláskař a disident Jan Urban, jehož spis StB na krycí jméno „Dramatik“ byl zničen hned po „sametu“ v prosinci 1989 dnes vystupuje jako hlavní školitel (jaká to náhoda) v TOP 09?:-):-)

3 0
možnosti
Foto

Jan Urban má u mě daleko větší vroubek. Byl to on, kdo byl hlavním propagátorem intervence do Iráku, protože vlastní atomové zbraně. Když se to provalilo, že nikoliv, Urban zmizel z mediálního nebe.

1 0
možnosti
Foto

Zkratkovitě ho činí odpovědným za všechny činy této vlády...... Vždyť je jejím místopředsedou a předsedou vládní strany. Jak může nemít odpovědnost a to VEŠKEROU? Je podepsán pod vším, co vláda udělala a schválila.

0 2
možnosti
Foto

zkrátka a dobře proto, že politika je uměním kompromisu a všichni víme, že co člověk, to názor. Prosadit si v takovém případě za všech okolností svou prostě není možné.

2 0
možnosti
Foto

Nevím, čemu se divíte. Tak prostě probíhá volební boj všude. A mezi Kalouskem a Šloufem je opravdu jistý rozdíl. Šlouf má nějakou totalitní minulost, spousta lidí ji má. Ale nevím o tom, že by kdy měl (za demokracie) nějakou politickou či vládní fumkci. Spíš to je manažer, který Zemanovi vytvořil šanci k nástupu do Strakovky.

A Miroslav Kalousek? Je místopředsedou strany, které je KS předsedou (a po jeho případném odchodu na Hrad se stane jejím předsedou). Kromě toho je ministrem financí nepopulární vlády, která provádí nenáviděné reformy. Ne, že bych s těmi reformami nesouhlasil, jsem asi jeden z mála, ale takovouto nahrávku na smeč nemůže protikandidát nevyužít.

Tak to prostě v životě chodí. Buď noblesa nebo vítězství,

3 3
možnosti
Foto

Jistě, já to taky tak chápu. Ale radši chci mít prezidenta, který se prostě k určitým praktikám nesníží, byť by to pro něj bylo výhodné, než prezidenta, který je schopný čehokoliv. Já Miloše Zemana považuju za velmi schopného politika s jasným úsudkem, ale dle mého soudu se naše politika musí oprostit od takto morálně vágních lidí.

4 0
možnosti
KS

Klip přemluv bábu Vám nevadil?,Případně Kubiceho zpráva pár dnů před volbami?Já si myslím,že lidem je nutno přpomenout,že za tím roztomilým žvatlou jsou další konsekvence.

1 1
možnosti
Foto

Hezky jste to napsal R^. Každý útok na nejnižší pudy se hodí, jak vidno, i celá rodina Klausů, už je členem zemanova volebního štábu. Je to fakt humus ;-(

7 2
možnosti
Foto

STOP té povedené dvojce na Hradě! Stop MZ + VK!

7 5
možnosti
  • Počet článků 18
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1823x
Mleč masokostní moučky, letecký instruktor v Abú Dhabí, amatérský astropaleontolog. Muž mnoha tváří

Seznam rubrik