Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
AK

Vtipné ;-D R^

...jen si nejsem jistá, zdali to diskutující, kteří diskutují již jen Vážně, vůbec pochopili ;-(

0 0
možnosti
Foto

Mimochodem, prodavá se to ještě někde? Už jsem metro-dezert hodně dlouho ve svých obchodech neviděl...? Až jsem na něj zapomněl a teď jsem dostal chuť ;-).

0 0
možnosti
Foto

Aha, tak z odkazu níže vyplývá, že se stále vyrábí...tak si musím více všímat ;-)

0 0
možnosti

Zřejmě pan "Swatchina" netuší, že takto bude muset i on brzy změnit jméno jelikož se svačinou nemá nic společného což mi tedy osobně velmi vadí a je to tedy pro občany EU velmi zavádějící.

2 0
možnosti
RS

Na Češích je dobré to, že se v obdobích nedostatku naučili improvizovat. Už od 40.let, kdy nedostatek v době války plynule přešel do 40 let komunistického nedostatku. Nebyl rum? Uděláme si svůj, třeba z brambor. Nebyly pomazánky a máslo? Uděláme si pomazánkové máslo. Nebyla pravá marmeláda? Uděláme si svoji z jablek a trochu ji přibarvíme. Nebyly cihly? Uděláme si je třeba z popela. Spoustu věcí, co tu nebyly, jsme si udělali sami, ale to, že to jsou prostě jiné věci, je nepopiratelné. Aspoň že pivo zůstalo pivem, to se naopak horší dnes, kdy to, co nejmenované řetězce prodávají za 3,90 se pivem často nedá ani nazvat.

2 1
možnosti
VS

Bramborovy rum se tu delal uz za Rakouska, protoze trtinovy se musel dovazet zdaleka a to se prodrazovalo, Rakousko navic nemelo tropicke kolonie a muselo jej kupovat za trzni ceny.

Co je to podle vas "prava marmelada"? Tedy ta, ktera nebyla? Jake pomazanky nebyly?

0 0
možnosti
EK

abyste se ještě nedivil...

0 0
možnosti
MP

Nezapomeňte prosím předat do Bruselu jako podnět ještě ruské vejce a kolínskou vodu (am Rhein nebo nad Labem?). A je možné dělat jarní závitky i v létě nebo na podzim?  A musím do svíčkové strouhat svíčky? A mohou se olomoucké tvarůžky jmenovat olomoucké, když je dělají v Lošticích? Totálně jste mě znejistěl. :-)

6 1
možnosti
VK

Anglicky je kolínská Cologne, takže bych to viděl spíš na ten nad Rýnem ;)

0 1
možnosti
JS

J37a71k64u15b 54S26e28c45k15ý

22. 2. 2013 23:19

Moc jste mě pobavil, díky;-D;-D

2 1
možnosti
FV

Tak to doporučji BABOVŘESKY Vy tam puknete jaký je to perfektní humor. :-P

7 3
možnosti
MV

Když se EU nebude starat o opravdu důležité věci a bude štvát lidi takovými hloupostmi jako je je zákaz pomazánkového másla, dojede na to. A rychle. Jak se vám třeba líbí zákaz typického českého slova MARMELÁDA.....

1 3
možnosti
SW

Moc vtipne to neni, protoze to stavi na pomazankove umelotine...kde je princip ponekud jiny.

3 7
možnosti
Foto

kolik kravského tuku je v kakaovém nebo burákovém másle? Kolik cikánů je v Cikánské pečeni? Kolik pražáků v té Pražské? Už vidíte jaká je to všechno blbost?

8 4
možnosti
  • Počet článků 18
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1823x
Mleč masokostní moučky, letecký instruktor v Abú Dhabí, amatérský astropaleontolog. Muž mnoha tváří

Seznam rubrik