Diskuse

Necháme se?

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

J21a64k89u64b 96Š66o63l13c

15. 7. 2016 21:27

Takoví jak vy můžou za mrtvé děti v Nice.

0 0
možnosti

M84i18l30a66n 53R40a69d85e95k

15. 7. 2016 20:22

Vy jste se mel narodit pred WW2, a pak by jste mohl udobrovat Nemce s ostatni Evropou mito valky. Stacilo tak malo, vedet ze ne kazdy Nemec je nacek, a ne vsichni narodni socialiste jsou vrazi.

A mohl jste je zvat do ostatnich zemi Evropy, nenasilne, jen tak z pratelstvi kdyz potrebovali vetsi uzemi, jinde bylo mozna vice mista, tak proc se nepodelit. Tou neprejicnosti ti ostatni vyprovokovali nasili a byla tu valka.

Preci jsme si uz tenkrat meli uvedomit ze

Přestat se bát a přestat si budovat tyto své “ráje”, o kterých jen my a nikdo jiný budeme rozhodovat, co se stane jejich součástí. Určitého stupně ráje na zemi snad lze dosáhnout, ale pouze tím, když se maximálně otevřeme všem skutečnostem, které tvoří naši mnohovrstevnou realitu (například přílivu běženců) a ne, když se před nimi budeme uzavírat. Svět je totiž příliš malý na to, aby se na něj vešly všechny “ráje” každého z

a my a jine narody jsme chteli sobecky o sobe rozhodovat, kdyby jsme byvali dobrovolne nechali Nemce at rozhoduji s nama, tak by byl vecny mir. Ze jo?

2 0
možnosti

Souhlasím s jediným Vaším tvrzením - bezpečnostní opatření selhávají! Jinak si myslím, že to, co začne převládat v myslích lidí nebude vlna strachu, ale pocity znechucení a nespokojenosti (a to se vyjadřuji velmi mírně) s politickým řešením problému migrace. Jsem toho názoru, že taková úsloví, jako např. násilí plodí násilí, zlo se musí oplácet dobrem apod., jsou v tomto kontextu (a to nemyslím pouze Nice nebo Paříž, ale otázku celé uprchlické krize) naprosto zcestná. Naopak se domnívám, že je nejvyšší čas velmi tvrdě zasáhnout vůči islámu a jeho šiřitelích. A když se řekne A mělo by se říct i B, a to jak? Vojensky tam, kde to je třebaale hlavně v zákonodárství.Měli by se opravdu tvrdě postihovat nejen teroristé samotní, ale i jejich přívrženci, to znamená všichni, kteří se k islámu hlásí. Bohužel, v uprchlické otázce se nejen zaspalo, ale i přímo trestuhodně politicky rozhodovalo.Proto bude nejen Francie, ale i jiné státy Evropy na rozhodnutí politiků krvavě doplácet.

0 0
možnosti

Necháme se zblbnout od sluníčkových idiotů?

4 0
možnosti

J69a51n 29R90á91ž

15. 7. 2016 17:45

Když si vybudují na svém kousků země "ráj" je mi upřímně jedno, že jiní lidé si ho nevybudovali a žijí v ", pekle". Měli k tomu stejně podmínky jako já, a jen a jen jejich problém, že si svůj ráj nevybudovali doma taky. A kdokoliv z nich by chtěl do mého ráje vstoupit, aniž bych ho pozval jako svého hosta, zahnal bych ho s použitím všech prostředků, které bych měl k dispozici.

Nastal čas, kdy to Evropané budou muset udělat taky. Zahnat všemi dostupnými prostředky všechny, kdo se do evropského "ráje" dobývají, aniž by je někdo pozval.

P.S. Předpokládám, že se Merkelová už probudila do reality a pochopila jakou pitomost svým "Herzlich Willkommen" provedla.

6 0
možnosti

RvRvRv To je v reakci na Francii hodně ujetý sluníčkovský blábol. Nenechat se zastrašit a přitom přijímat běžence, převážně muslimy. Léčíte se na schizofrenii?!!

Rád bych Vaši přímou odpověď: o azyl žádá 100 muslimů a Vy víte, že je mezi nimi 5 radikálů. Co uděláte?

Za sebe říkám, že nepřijmu žádného!!!

Druhý dotaz: ve světě je více jak 300 miliónů lidí na tom stejně nebo ještě hůře než běženci, hrnoucí se do Evropy. Co řeknete těm, dívajíc se jim do očí, kterým nepomůžete?

Pomoc v místě je mnohem účinnější než nákladné (a často neproveditelné) začleňování do evropské společnosti. V žádném případě není Evropa povinna, ani z těch nejhumálnějších hledisek, se postarat o natalitní nadprodukci Afriky.

4 0
možnosti

Hodně lidí teď píše, co všechno nedělat a "nenechat se". Ok. Jaké ale navrhujete řešení? Co podle vás dělat?

1 0
možnosti

Obrázky z Francie na mne dělají tento dojem: Už je to za námi, můžeme se zase bavit, pomysleli si Francouzi, když během EURO nebyl žádný útok. A začali na státní svátek prskat ohňostroje, jenže stačí jeden magor s náklaďákem a Francouzům je 15. července jasné, že "Už je to za námi" neplatí.

3 0
možnosti
  • Počet článků 18
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1823x
Mleč masokostní moučky, letecký instruktor v Abú Dhabí, amatérský astropaleontolog. Muž mnoha tváří

Seznam rubrik