Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VK

"Stále věřím tomu, že valná většina uprchlíků jsou lidé v nouzi, kteří potřebují pomoc."

Pane autore jakou nouzi uprchlíků máte na mysli, jakou pomoc jim a od koho? Zde je můj názor: valná většina tzv. "uprchlíků" jsou přistěhovalci, kteří pomocí žádosti o azyl v Evropě a evropského pseudohumanizmu chtějí se mít lépe než tam kde dosud žili.

0 0
možnosti
JR

J40a92r69a 92R43a16n98k

22. 8. 2015 16:40

Vase posledni veta je znacne kontraverzni s celym clankem. Tabory v Jordansku, Libanonu a Turecku jsou preplnene jiz 4 roky a Kanada a USA spolecne pracuji na prozkoumani dokumentu pri zadostech o azyl, vse jde tak jako u z pres sto let pres konzulaty. Situace s migranty z cele Afriky se zhorsila po ruskocinskem vetu minuly rok na jare. Manipulacni clanek o "australskych zavrenych dverich" vsak nikomu nenaznacil, ze i Australie stale bere ty, kteri "nepredbihaji" a zadaji pres konzulaty a ty, kterym jde skutecne o zivot. Denne je na stovky novych artiklu v novinach a na netu, ale nejsou v cestine, nebo rustine. Situace v Evrope je priserna, ale nemuselo to tak daleko dojit. Na BBC ukazovali zastupce anglicke a francouzske vlady "za sklem" v tunelu, pozorovali uprchliky snazici se dostat pres plot do tunelu a "bonmotovali". Proc se zatezujete ruznymi peticemi, proc nejdete protestovat primo do Bruselu. Rozsirovanim nenavistnych myslenek se jeste niceho nedocililo....Tady (severoamericky kont. s Kanadou), kdyz se chtelo v minulosti neceho docilit, at uz to byla hnuti proti Vietnamu, demonstrace pro zruseni segregace, demonstrace jako Occupy WS, byli vetsinou dobre organizovani a protestovali primo u zdroje.

1 3
možnosti
JR

J97a96r62a 89R69a96n41k

22. 8. 2015 16:42

A kdyz uz mluvite o lekarich bez hranic, ti jsou jineho nazoru a riskuji zivot treba v Jemenu, kde se ve vetsine nemoznic uz neda provadet operace.

0 0
možnosti
  • Počet článků 18
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1823x
Mleč masokostní moučky, letecký instruktor v Abú Dhabí, amatérský astropaleontolog. Muž mnoha tváří

Seznam rubrik