Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Je zde obava, že nebude dostatečně hájit české zájmy? Že nebude rozumět duši českého člověka?

Ano, je zde taková obava.

Viz radar a uznání Kosova.

Jenom naprostý cizinec si může přát, aby na českém území se motali nějací vojini jiné než české armády.

A jenom ten, kdo naprosto ignoruje naše historické vazby na Srbsko a neví, kdo to je Rajko Doleček, tak mohl tak zbrkle uznat Kosovo

A jenom ten, kdo podceňuje mafiánské struktury, tak mohl Kosovo uznat za stát.

2 4
možnosti
MK

Je to marný, je to marný , je to marný. Zajímavé je, že Zeman se Knížete zeptal na SN a Benešovi dekrety a přestože Kníže odpověděl jako Zeman v roce 2001. že z hlediska práva se jedná o dekrety vyhaslé, které již v dnešní době nejde vymáhat, tak se rozpoutala hysterie. Přitom je to pravda. Dekrety měly platnost v době svého vydání. Což ovšem neznamená, že jsou platné i dnes, stejně jako to neznamená , že se tím ruší právní kroky tehdejší doby. Jak jsem Klause celou dobu bránil, tak teď se zachoval mně nepochopitelných způsobem.

9 4
možnosti
Foto

Možná, že se Klaus zachoval pochopitelně, jen my jsme to, bloudové, co hledají za vším lidskou logiku, nechápali.

7 2
možnosti

Na Benešovy dekrety a otázku vyhnání sudetských Němců jsou zkrátka někteří - zejména starší či již dokonce velmi staří - Češi a Moravané stále citliví. To samozřejmě politici, kteří neomaleně hrají opakovaně stále tytéž hry (vzpomeňme na řeči Klause před podpisem LS), dobře vědí. A právě protože to vědí, vždycky, když se to hodí do politického boje, cynicky tuto kartu znovu a znovu vytahují. Kde jsou např. ty hromadné žaloby Sudeťáků, kterými hrozil Klaus před podpisem LS zaplavit evropské soudy ? :-)

Darmo mluvit. Doufejme, že lidé se znovu nenechají zmanipulovat. A Klausovi se Zemanem ? Je snad ještě někdo, kdo by nevěděl, k čemu měli Sudeťáci znovu posloužit ? FUJ.

Autorovi karma.R^

6 7
možnosti
JS

Zkrátka madam, je potřeba vytlouct tu generaci, která si tu situaci ještě pamatuje.Zkuste doporučit vládě SRN ať prohlásí, že t.zv. nároky sudetských Němců jsou vyrovnány tím, že Československo nedostalo žádné reparace za II. WW a není se o čem bavit.

4 1
možnosti
KC

Češi jako celek chtějí změnu, ale udělají všechno, aby nepřišla. To je dlouhodobá bolest českých dějin - chceme úžasné změny, ale nechceme pochopit jejich princip a nejsme ochotni pro ně nic udělat. Proto jsme odsouzeni k věčnému hromování, z něhož nic dobrého nevzejde.

6 4
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
6 2
možnosti
Foto

Prezident České republiky žádnou změnu přinést nemůže. Zjistili jste snad nějakou podstatnou změnu mezi 13 roky prezidentování VH a 10 roky VK? Já myslím, že faktická změna nebyla žádná, pouze optická.

Zajisté, navenek rozdíly byly. Militarista Havel byl vždy pro každý ozbrojený zásah a pacifista Klaus zas proti.Ale i kdyby si to prohodili, tak to stejně nemělo vůbec žádný význam a věci by proběhly stejně.

6 12
možnosti
KC

Jednu podstatnou změnu jsem přece jenom zaznamenal: za pana Klause se rozkradlo  tolik, že by to stačilo na sto let dopředu, dramaticky se zhoršily mezilidské vztahy a dostali jsme na srozuměnou, že boj proti těmto nešvarům je marný.

10 4
možnosti
Foto

Zajímavý názor - změnu může přinést jen TOP příslušník současného vrcholného establishmentu. Jak by ta změna dle Vás měla vypadat ? Ještě vyšší DPH ? 23, 25, NEBO ROVNOU 30% ?

5 9
možnosti
Foto

Podívejte se, jak navrhla řešit Zemanova SPOZ deficit státního rozpočtu. Zvýšením DPH. A vyhledejte si o kolik. Ten Kalousek je proti tomu žabař. ;-D

4 4
možnosti
  • Počet článků 18
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1823x
Mleč masokostní moučky, letecký instruktor v Abú Dhabí, amatérský astropaleontolog. Muž mnoha tváří

Seznam rubrik