Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VB

Kdyby vláda měla stále mluvit s lidmi (pomalu s každým jednotlivcem?), nemohla by vůbec pracovat na více úkolech, které potřebujeme řešit. Hlavní věci si můžete přečíst na webu vládního úřadu, další u příslušných ministerstev, další povinnosti informovat mají mít kraje podle jednotných pravidel, podrobnosti si pak mají školy, nemocnice, místní úřady, podniky, firmy projednat s lokálními hygieniky, opět podle jednotných předpisů daných na národní úrovni, příp. doplněné na nižší úrovni. Tak se to dělá v západních zemích.

0 0
možnosti
Foto

Autor asi neměl na mysli téma Covid 19. Asi to myslel obecně. Logicky pak nelze mluvit otevřeně o tom, co "má" zapadnout v zapomnění.

1 0
možnosti
Foto

Vaše teorie zní sice dobře a i logicky. Jenže je tak vzdálena realitě, zrovna tak jak se domníváte, že jsou politici vzdáleni reálnému životu. Víte, pokud jste nepostřehl, tak naši politici mají na starosti jenom 10 miliónů lidí. A v dnešní době absolutní komunikace není nutné jezdit po krajině. Ona rozloha naší republiky není tak velká. A pak, viděl jste politika navštívit oblast, kde ho nemají zrovna v oblibě? Tedy mu „nerozumí“? Ne, protože on to ví velmi dobře.

0 0
možnosti
Foto

Ale protože jsou gramotní (ne vždy sociálně) a velmi je zajímá veřejné mínění, sledují cvrkot na sociálních sítích, aby marketingově ulahodili poptávce voličů.

Takže máte sice do značné míry pravdu, ale pravda je i to, že často rozumějí velmi dobře, předstírají však účelově a pohodlně slepotu, hluchotu i vážnější nedostatečnosti.

0 0
možnosti
  • Počet článků 39
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1066x
Firemní sociolog. Pomáhám firmám pracovat s lidmi, hledám cesty jak rozumět lidskému chování a jak řešit někdy příjemné, jindy nepříjemné situace, které se při práci s lidmi stávají. Více o mně na https://www.koment.cz/vojtech-bednar

Seznam rubrik