Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Jakou důvěru může mít vláda, která zpřísňuje opatření vydaná před několika málo dny s tím, že nezabrala, když ti, kteří jsou dnes testováni, se museli nakazit dávno před těmito opatřeními?

3 0
možnosti
ZD

Zkuste přemýšlet třeba o on-line přísunu dat, které naznačují, že ani předevčírem přijatá opatření nebudou stačit.

0 0
možnosti
Foto

Včera ukázkový rozhovor s docentem Balíkem, první aplikoval remdesivir...

Umění komunikace, umět předat, je největší prioritou.zodpovědně vystoupit s vyhlášeními, která nepřestanou platit za tři hodiny. Co si asi tak myslet, když doktor, co lítá v první linii covidpracoviště a měl by být KO, řekne v televizi...absolutně se nedivím, že lidi jsou unavení. Jsou rezignovaní a jsou daleko unavenější než já. Není se opravdu čemu divit...

5 0
možnosti
PC

Ano, ono to trvá už nepřirozeně dlouho (už to samo je podezřelé!) a situace je (prý) čím dál horší.

Já osobně mám však pocit, jako by se ty "rekordy" zveřejňovaly s nadšním, záměrně se vysílaly ty nejhorší scénáře a agresivně se působilo na psychiku lidí.

Nevěřím ani trochu, že by v popředí zájmu (celosvětového!) stálo zdraví lidí. Ba naopak. Ten účel a cíl vidím úplně někde jinde.

2 0
možnosti
ZD

Ještě jednou k vaší úvaze. Jestli je úlohou sociologa radit jak řídit stá/lidi - zkuste se zamyslet, jak dalece si nechají lidé obecně říct. Je jedno jestli při epidemii, nebo na silnici při dodržování pravidel. Bez represe se můžeme dohadovat o procentech a vy zkoumat vliv vlády donekonečna. Selhání státního aparátu vidím ve striktním nedodržování nařízení. Všude plná ústa demokracie a neohroženosti osobního pohodlí a vymáhání ....domluvou nebo přítomností policistů na ulicích. Bylo by zajímavé vědět, jestli podobně jako aktuální nedodržování pravidel vysvětlujete podstatu řízení podniků - tj. výsostně demokratickou diskusí a přesvědčováním podřízených v dodržování zájmů vedení moudrou debatou? A jestli nechuť podřízených vysvětlujete nedostatečnou psychologickým působením vedení... tak potěš koště!

0 0
možnosti
ZD

Problém naší republiky je dle mnou upraveného výroku jednoho presidenta jedné velké země v tom, že všichni ti co vědí jak to udělat lépe a jak správně řídit stát tráví život v diskusích.

1 0
možnosti
Foto

A jakýsi pan Danda nejvíc. ;-D

2 0
možnosti
  • Počet článků 39
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1066x
Firemní sociolog. Pomáhám firmám pracovat s lidmi, hledám cesty jak rozumět lidskému chování a jak řešit někdy příjemné, jindy nepříjemné situace, které se při práci s lidmi stávají. Více o mně na https://www.koment.cz/vojtech-bednar

Seznam rubrik