Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Uklidňování vedlo pouze k tomu, že lidé začali covid podceňovat.

Seškrtání opatření zase vedlo k nevídanému rozvoji epidemie, nárůstu nakažených.

0 0
možnosti
JJ

J62a72n 52J88a14n24u34š32k33a

12. 10. 2020 12:44

Chyba byla povolit cesty do zahranici, reimport nakazy plus polevena ostrazitost. V asii a ocenii dbaji na rozdil od evropya ameriky aby se nakazala nevrael pres zahranici a hlidaji vstupy do zeme

0 0
možnosti

Opravdu se domníváte, že řešení je cenzura a zákaz zveřejňování skutečných fakt? Asi jste mladý a socík jste nezažil - já ano. A kdykoliv nastal nějaký problém, komouši udělai přesně to, co teď radíte. Takže děkuji, nechci - já jako člověk, který chce být zodpovědný za sebe a sovu rodinu, chci mít pravdivé informace, abych se podle nich mohla zařídit.

2 1
možnosti
MS

Bohužel novináři přinejmenším uvádějí čtenáře v omyl, protože v celkovém čísle pozitivních případů jsou i ti, kteří odmítli test. Toto automatické přiřazení pozitivity není pravdivý údaj, že dotyčný má covid. Tohle bohužel nemůžu potvrdit žádným odkazem, protože se tím žádný novinář dosud nezabýval. Potvrdit, nebo vyvrátit pravdu zaměstnanec KHS.

0 1
možnosti
Foto

Když čtu popisy průběhu nemoci způsobené covidem 19, je to stejné. jako když vzpomínám na pár těžkých chřipek, které jsem za svůj život prodělal. Naštěstí jsem tehdy nevěděl o nešťastnících, kteří na tu samou chřipku umřeli, nebo právě umírali v nemocnicích.

0 0
možnosti
Foto

Pokud se týká opatření. Ty byly přes léto zrušeny, média informovaly pozitivně jak jsme dobří a výsledek dnes vidíme.

Vaše téže jsou naprosto utopické, reálné by jen situaci zhoršily

2 1
možnosti
Foto

A jak si představujeme to, že by média přestala straši?

Nějakou státní cenzurou?

2 1
možnosti
Foto

Ale takhle by to nešlo! Občany je potřeba pořádně vystrašit, aby se nechali co nejvíce testovat a byli ochotni zaplatit za vakcínu (proti ničemu).

Karma! R^

1 2
možnosti
MK

To je natolik rozumné, že to nikdy neschválí.

2 0
možnosti
MS

Souhlasím a jen dodávám, že pokud by- i přes vaše řešení - existovali jedinci, kteří by tento návrh bojkotovali, tak by nastoupili jako výpomoc zdravotníkům v nemocnicích ( i jako ošetřovatelé), kde můžou své názory obhajovat v první linii.

0 0
možnosti
Foto

Bojkotovali např. tím, že by nosili roušku i tam, kde to není potřeba? A že by si naschvál vymýšleli počty nakažených a zemřelých? :-)

1 0
možnosti
  • Počet článků 39
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1066x
Firemní sociolog. Pomáhám firmám pracovat s lidmi, hledám cesty jak rozumět lidskému chování a jak řešit někdy příjemné, jindy nepříjemné situace, které se při práci s lidmi stávají. Více o mně na https://www.koment.cz/vojtech-bednar

Seznam rubrik