Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Mně se jen strašně líbí, jak má každý jasno ze svého pohledu, jak to bylo a přitom nikdo mimo pár vyvolených o tom nic neví. Hlavně, že má národ o zábavu postaráno. Kdo souhlasí se Zemanem je proruský troll a placený agent Kremlem. Kdo nesouhlasí je správný demokrat. Že by pravda mohla být třeba i někde uprostřed nikdo nepřizná.

4 2
možnosti

L92u76d43ě18k 68T27o16n11d80r

26. 4. 2021 12:44

Česko dodává zbraně a munici i tam, kde to není příliš "košer". Munice z Vrbětic měla jít s největší pravděpodobností na Ukrajinu - a to na válčící Donbas. A abychom si zachovali pokryteckou tvář Havlova národa, kde pravda a láska... tak tato citlivá zakázka šla s požehnáním našich politiků a úřadů tajně přes bulharského obchodníka se smrtí, který už tako obchody s Ukrajinou dělal. Vlk by se nažral a koza (naše "čistota") zůstala celá.

Samozřejmě, že sklad soukromé firmy ve Vrběticích vyhodili do luftu Rusové! Ale troufli si to udělat právě proto, že moc dobře věděli, že je to zakázka, se kterou se česká vláda nechce a nebude chlubit, protože nebyla příliš "čistá" - možná dokonce odporovala i našim vlastním zákonům, ale tehdejší odpovědní politici ve vládě Bohuslava Sobotky nad tím drželi ochranou ruku a dali štempl. A to se také stalo. Sedum let se "vyšetřovalo" a nic se nevyšetřilo, protože by se provalilo, že i naši politici mají máslo na hlavě a to možná včetně porušení našich zákonů o dodávkách zbraní do válečných míst. Proto naši drželi hubu i když už tehdy si jednoduše spočítali, že to museli být Rusové. A tak by to i zůstalo.

Ale pak se stalo něco s čím nikdo nepočítal - novináři se v tom začali zase šťourat a vyšťourali informace, které kompetentní orgány už dávno musely vědět. Byla to náhoda - otravní novináři. Hrozilo zveřejnění. A aby tak nevznikla naše aféra "Watergate" nezbylo zasvěceným nic jiného, než novináře předejít a přebýt neslané nemastné sedmileté "vyšetřování" ofenzivním útokem ve stylu "zloděj křičí, chyťte zloděje!" a spustit neprodyšnou stěnu histerie aféry "Rusogate". A za tou stěnou se schovat. Proto například ministr kultury Zaorálek byl tak emotivní rusobíjce, protože by si jinak někdo mohl vzpomenout, že v roce 2014 byl Zaorálek ministrem zahraničních věcí a tedy už o této ne-čisté zakázce pro Ukrajinu věděl a schvaloval ji... Tož tak, život je velké divadlo a ten polický je věčná tragikomedie...

2 0
možnosti

A co na to Babiš v roce 2014 ?

https://www.pokec24.cz/nezarazene/video-sokujici-informace-andreje-babise-o-vrbeticich-v-poradu-ovm-v-roce-2014/

Pravda - BIS nic nevyšetřila a Policie nezjistila !!!

A najednou před měsícem předala BIS agentura Bellingcat svoje materiály, před kterými si sedl i Koudelka na zadek:

https://www.seznamzpravy.cz/clanek/bellingcat-vrbetice-byly-pro-kreml-dulezite-na-akci-dohlizel-i-general-gru-151229

;-D;-D;-D

1 0
možnosti

No potěš koště, co muže být ještě větší průšvih, než ruský terorizmus na našem území. Co muže být víc, když tady nestačila ani osvědčená bomba a musel vyletět hned celý muničák a to 2x.

Už vím, mimozemšťani jsou tu a Vrbětický šok byla příprava, máme na to jít s chladnou hlavou a hlavně v klidu. A jak říká Miloš: "Nebojte se my s Vladimirem vám lidstvu nic neuděláme, jen vás vyšetříme, uděláme závěry a odsoudíme, padni komu padni

1 2
možnosti

M35a59r22t23i53n 51Š28u78l69c

26. 4. 2021 12:54

No, chladná hlava nikomu neuškodí.

To, že se tu potulovali dva ruští agenti je nejspíše prokázané. A zřejmě i to, že se zajímali o ty sklady. Ale to ostatní jsou jen hypotézy.

Podezření je oprávněné a silné. Nicméně nezaškodí, když někdo nahlas řekne, že skutečné důkazy vlastně ještě nejsou.

Jinak by šlo o naprosto nekritické vyklizení hřiště pro zpravodajské hry (viz. důkazy o Saddamových ZHN).

4 0
možnosti

No sice je možné cokoliv, ale nepřeceňujete ho příliš....?

2 1
možnosti

A nejen to. Prezident zopakoval, že existují pravidla a kompetence. A že není možno zaměňovat rozhořčení za důkaz. A to ani kdyby to rozhořčení bylo „nezpochybnitelné“.

Všichni ti dnešní křiklouni, především z opozice, mluví o Bis a tajných informacích a už vynesli soud. A od prezidenta slyšeli ať zklidní hormony a nechají pokračovat policii, což je jediná kompetentní organizace.

Takže ano, křiklouni odvádějí pozornost od své neschopností.

7 9
možnosti

A prezident od toho křiku.

0 0
možnosti
Foto

;-)Politika je vskutku toliko nepřetržité iluzionistické vystoupení, kterému naivní diváci dle pokynů tu fandí, tu jej vypískají. Cedulky s pokyny diváků pak třímají media, a diváci na ony cedulky reagují, jako každý komparz. Komparzu přitom často uniká, že si sám i vše platí. Jak iluzionisty, tak i sebe;-)

4 2
možnosti

Hned na počátku Rusové hlásili, že celá causa Vrbětice je kouřová clona na odvedení pozornosti od provaleného atentátu na Lukašenka. Jestli je tomu tak, nebo to má jiný důvod, netuším.

0 1
možnosti

A podstatný rozdíl je v tom, že důkazy o vině rusáci zveřejnili a naši křiklouni pouze říkají, že se nesmí ty údajné důkazy zveřejnit, protože jsou tajné a my jím máme pouze věřit. Naši křiklouni s námi nehrají poctivou hru. Jsou to totiž křiváci.

1 4
možnosti
  • Počet článků 39
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1066x
Firemní sociolog. Pomáhám firmám pracovat s lidmi, hledám cesty jak rozumět lidskému chování a jak řešit někdy příjemné, jindy nepříjemné situace, které se při práci s lidmi stávají. Více o mně na https://www.koment.cz/vojtech-bednar

Seznam rubrik