Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
B

bull.terrier.pro.cenzora.2

23. 2. 2009 9:48
Zde je hlavně problém,

že velmi strmě klesá úroveň vzdělání. I školy, které by měly být takzvaně výběrové berou každého a každý je dokončí. Devalvace maturit dosáhla vrcholu. Není daleko doba, kdy úroveň maturanta bude jako kdysi úroveň deváťáka. V podstatě se dostaneme na americký model, kdy střední škola nic neznamená a kdo nejde na výšku, nemůže dělat ani skladníka. O tom, jak se jistému etniku v rámci jejich zvyšování vzdělanosti dávají maturitní vysvětšení zadarmoje už škoda mluvit.

0 0
možnosti
S

sedlak.cupera

23. 2. 2009 9:50
Re: Zde je hlavně problém,

R^

0 0
možnosti
AM

myška18

23. 2. 2009 9:26
tři přihlášky jsou blbost

Nejsem ani ředitel ani učitel, ale rodič vycházejícího žáka a musím říct, že tři přihlášky jsou opravdu blbost. Nejen školy, ale ani rodiče nebudou pořádně vědět na čem jsou. Před dvěma lety vycházel starší potomek a bylo jasno hned - a to minimum žáků, co se nedostalo v prvním kole, se dostalo na školu v kole druhém. A o dotace na žáka jde nejen středním školám, ale všem školám, a to už počínaje školou mateřskou. Tak to holt dneska je!!!

0 0
možnosti

lubossula

23. 2. 2009 9:26
v duchu nekterych

jste v podstate nerekl nic jineho, nez "Podniketeli jde o zakaznika". A o co jineho by skole melo jit, kdyz dle poctu zaku dostava penize? Ano o kvalitu, ale kvalitu muzete delat jen pokud ji mate pro koho delat. Vase neznalosti temat o kterych se vyjadrujete jsou alarmujici.

0 0
možnosti
  • Počet článků 139
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1298x
Pracuji ve firmě
GRAVOEXPRESS s.r.o. a někdy dělám weby
Levné prodlužování řas

Seznam rubrik