Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MV

Martin V

31. 3. 2009 20:37
Naopak pediatři mohou jásat!

Proč by pediatři byli smutní? Vždyť jsou teď ve výhodě!!

Konečne k nim zase začnou chodit pacienti, kteří byli zregulovaní poplatkem, opět bude v ordinacích narváno a doktoři si budou moci psát výkony. Vždyť se podívejte, jak jsou plné lékárny, kde se neplatí poplatek!

0 0
možnosti
VR

varix

31. 3. 2009 10:48
To bude sranda a cvrkot,

jestli se povede socdem zrušit ve sněmovně všechny poplatky. O ty poplatky v tom okamžiku přijdou i krajské nemocnice a lékárny, protože kraje už nebudou nuceny jim to proplácet. To už bude určitě protestovat i Kubek.

A vsadil bych se, že lékařské odbory povedou své ovečky protestovat před Strakovku proti Topolánkově vládě. 

0 0
možnosti
JC

medvěd brtník

31. 3. 2009 10:02
A nevolili pediatři (a s nimi většina doktorů) ČSSD?

Obávám se, jak jsem v průběhu minulých let četla příspěvky lékařů obecně, že jsou to voliči levice. Takže, jestli jim poplatky schází, mohou si za to do značné míry také sami. Neměli volit Ratha a Kubka. Dokud jim zajišťoval zvyšování platů, tak se jim to líbilo. Tak teď jim levice zase trochu pustí žilou.

0 0
možnosti
OG

Kirů

31. 3. 2009 9:02
S pediatry to bude asi jako s lékárníky, že ?

Nedavno tu někdo litoval pány lékárníky, jací to jsou chudáci, ve vašem článku vidím také zmínku o chladnoucích troskách lékárny.  Tak jen pro ilustraci. Pan PharmDr. Kotala Tomáš je přednostou lékárny  Mazurská  za cca 60 000 Kč, souběžně dělá přednostu lékáren Chelčického, lékárny Sv.Vavřince ve Stuopně a vedoucího lékárny Na Homolce. Ještě chcete tvrdit, že lékárníci jsou ohrožený druh ?  Proč musí být 2 lékárny 100 m. od sebe, a jen pro pořádek. Lékárna ve Stupně je pana Kotaly - "chudáka". A proto věřím, že to u jiných  dr. nebude o nic horší. Rv

0 0
možnosti
PK

Ccecil

31. 3. 2009 8:10
Ani asi nevíte, jaká to je kravina

Pediatrům peníze nebudou chybět, protože těch 30 Kč a které byli nyní pojišťovnami kráceni práve nyný zase kráceni nebudou. Nic víc a nic míň.

0 0
možnosti
  • Počet článků 139
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1298x
Pracuji ve firmě
GRAVOEXPRESS s.r.o. a někdy dělám weby
Levné prodlužování řas

Seznam rubrik