Premium

Získejte všechny články mimořádně
jen za 49 Kč/3 měsíce

Havel zjistil, že pravda a láska jaksi nezvítězily...

Havel v rozhovoru pro agenturu Bloomberg prohlásil, že "Málo z nás si myslelo, že se dveře otevřou tak rychle všem těm mafiánům a pokoutním vekslákům," z nichž se dnes stali milionáři a miliardáři. (Jestli to nebylo tím, že jim ty dveře otevírali zevnitř zkorumpovaní politici jako Standa a spol.?)

Dále zjišťuje, že "Češi budují paláce konzumu". Prý se za 12 let zvětšily prodejní plochy z 50 tisíc m2 na rovné 2 mega. (Kdo chce chodit nakupovat, tak ať chodí. Nechápu, proč mu to vadí? Já si koupím rohlíky a paštiku, to mi stačí. Když si někdo chce koupit celé prase, tak proč ne? Za komunistů byly bezmasé středy a mandarinky jen na vánoce. Dobré maso pod pultem a fronty i na blbé košíky. To se to má zase vrátit?)

Podle organizace Transparency International klesla Česká republika na žebříčku korupce loni o čtyři příčky na 45. místo, o něž se dělí s jihoasijským Bhútánem. (Co k tomu dodat? Snad jen, že lituju Bhútán, když ho s náma srovnávají.)

Havlova slova z listopadu 1989, že pravda a láska zvítězí nad lží a nenávistí, prý "stále některé lidi dopaluje". (Tak to se jim nedivím a patřím mezi tyhlety exoty. Já blbec opravdu věřil, že nějaká alespoň ta elementární spravedlnost bude zavedená. Kolik kauz o podplácení, klientelismu, zneužívání dotací a střetů zájmů proběhlo v televizi? Desítky? Stovky? A co z toho nakonec bylo? Jediný Svoboda a Snopková šli do kriminálu, jinak se nám všichni smějí do ksichtů a kšeftují dál. Kde je Krejčíř, Pitr, Kožený? A co potrestání Kalouska za ty nefunkční padáky? A Zgarby za rozkradení pozemků za miliardy? A Grosse a jeho vypečeného strýčka? A Tlustého, který dodneška není schopný vysvětlit, kde vzal na dům? A Zubová a její mnohamilionová kampaň na Eurovolby? A Dimun s Dalíkem, jeden za 18 a druhý bez 2 za 20? A Wolf a jeho internetové studie? A Snítilý a jeho STBácká minulost? A Praha Olympijská, nechutné tunelování peněz pro nesmyslný projekt s nulovou šancí na uspořádání? Republika se topí v dluzích a všude, od té nejposlednější radnice v Kotěhůlkách až po parlament kradou jak smyslů zbavení. A Havel se diví, že se lidi jeho slovům smějí? Jo kdyby řekl "úplatky a známosti zvítězí nad právem a poctivostí", tak to bych bral, to je opravdu ze života.)

Autor: | čtvrtek 18.6.2009 10:18 | karma článku: 22,96 | přečteno: 1126x
  • Další články autora

ČSSD si koupila volební vítězství!

Zatím se jedná o volební vítězství pouze v předvolebních průzkumech, kde se šikují řady neexistujících a ke všemu odhodlaných voličů, připravených zvolit zadluženou budoucnost našich dětí výměnou za 13té důchody! Ačkoli agentura STEMM předpovídá jednoznačné vítězství ODS, agentura Median zase věští zdrcující vítězství ČSSD! Škoda, že v naší malé zemi neomezených možností nemohou zvítězit obě strany.

7.8.2009 v 12:00 | Karma: 30,00 | Přečteno: 2721x | Diskuse| Politika

Pohřeb za půl mega?

Nestačím se divit mediální smršti rozporuplných zpráv, jež nás v souvislosti s úmrtím rumunského prince zahltily! Nejprve se dozvídáme, že princ a jeho příbuzní jsou tak chudí, že si nemůžou dovolit převoz těla za 90 tisíc Kč. Naše romomilné úřady hned vyrukují s tím, že těch 90 klacků hravě zatáhnou z daní bílých, neb nač jiného by se přeci vybíraly, no ne? Zvláštní, že nikoho nenapadlo pohřbít ho rovnou v ČR za 10 000 Kč jak je to zvykem u bílých nemajetných daňových poplatníků, kteří své peníze nacpali do nenasytného chřtánu státu, a tudíž jim nezbylo na nic honosnějšího?

5.8.2009 v 9:07 | Karma: 32,55 | Přečteno: 3409x | Diskuse| Politika

Rumunští rómové zůstávají...

Jak je vidno, v dnešní společnosti jsme si sice všichni rovni, ovšem jen teoreticky. Existuje u nás privilegovaná skupina nadlidí, kteří mohou všechno a nemusí nic. Rumunští rómové se sjeli podpořit syna svého krále, který v nemocnici bojuje o svůj život. Proč ne, nejsem proti. Proč ovšem nemusejí dodržovat žádná sebenepatrnější hygienická pravidla? Proč si mohou dělat co se jim zlíbí, aniž by někdo zakročil? Rómové chodí na záchod do křoví a ruce si utírají do svých košil vypraných v ve vlastním potu.

3.8.2009 v 9:04 | Karma: 31,38 | Přečteno: 2695x | Diskuse| Politika

Bušina ze státu vybušil 600 milionů!

A dělal to velmi mazaně, neboť vlastnil hned dvě společnosti: jednu, co výběrová řízení připravovala a druhou, co tato řízení pravidelně vyhrávala! V praxi to fungovalo tak, že Bušina vyhlásil výběrové řízení, a pak jej navzdory všem předpokladům vyhrál! Sám sobě tak poslal zakázky v hodnotě přes 600 milionů korun!

13.7.2009 v 14:23 | Karma: 30,42 | Přečteno: 2587x | Diskuse| Politika

Zakonzervujeme konzervy?

V rámci úspor se rozhoduje, zda armáda ČR zakonzervuje všech svých 30 tanků! Ano, klidný spánek našich pracujících chrání pouhých 30 tanků, i když jejich modernizace nás vyšla na bratru 4,5 miliardy! Čtete správně, miliardy ne milionu! Každý tank tak spolknul 150 mega, což musel být kšeftík, díky němuž už někteří politici nemusí do smrti pracovat.

10.7.2009 v 11:02 | Karma: 12,98 | Přečteno: 1055x | Diskuse| Politika
  • Nejčtenější

Studentky rozrušila přednáška psycholožky, tři dívky skončily v nemocnici

25. dubna 2024  12:40,  aktualizováno  14:38

Na kutnohorské střední škole zasahovali záchranáři kvůli skupině rozrušených studentek. Dívky...

Podvod století za 2,4 miliardy. Ortinskému hrozí osm let a peněžitý trest 25 milionů

29. dubna 2024  6:21,  aktualizováno  13:19

Luxusní auta, zlaté cihly, diamanty a drahé nemovitosti. To vše si kupoval osmadvacetiletý Jakub...

Stovky amerických obrněnců se v řádu dnů nepozorovaně přemístily do Česka

2. května 2024  17:21

Několik set vozidel americké armády včetně obrněnců Bradley nebo transportérů M113 se objevilo ve...

Zemřel bývalý místopředseda ODS Miroslav Macek. Bylo mu 79 let

1. května 2024  12:58

Ve věku 79 let zemřel bývalý místopředseda ODS a federální vlády Miroslav Macek, bylo mu 79 let. O...

Moskva se chlubí kořistí z Ukrajiny: Abramsy, Leopardy i českým BVP

1. května 2024  15:38

V Moskvě ve středu začala výstava západní vojenské techniky, kterou používá ukrajinská armáda a...

Nová odhalení z fakulty: studenti viděli vraha dřív, policie byla v budově víckrát

3. května 2024

Premium Masový vrah David K., který v prosinci při střelbě na Filozofické fakultě Univerzity Karlovy v...

Na důchodce zaklekli, chalífát neřeší. Němce děsí mdlé reakce jejich politiků

3. května 2024

Premium Snímky stovek radikálních islamistů demonstrujících v ulicích severoněmeckého Hamburku, kteří...

Na jednání o míru nepřijdeme, vzkázali Rusové. Švýcaři je ani nezvali

2. května 2024  22:11

Švýcarsko iniciuje vlastní mírovou konferenci o Ukrajině. S pozváním Ruska na setkání, které se má...

Pavel zkritizoval všechny. Nefér jsou Babišova slova i kampaň SPOLU, míní

2. května 2024  21:36,  aktualizováno  21:50

Kampaň, která dělá z hnutí ANO zastánce ruských zájmů, je podle prezidenta Petra Pavla stejně nefér...

Chcete, aby vaše děti měli v dospělosti bohatství? Přečtěte si, jak na to!
Chcete, aby vaše děti měli v dospělosti bohatství? Přečtěte si, jak na to!

Správné finanční návyky a dovednosti vznikají právě v dětství. Mnoho dětí je přijímá přirozeně od svých rodičů, kteří jsou pro děti velkým vzorem....

  • Počet článků 139
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1298x
Pracuji ve firmě
GRAVOEXPRESS s.r.o. a někdy dělám weby
Levné prodlužování řas

Seznam rubrik