Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
C

cipisek

2. 2. 2009 9:15
budme vdecni za ceske vlaky...

Sedim v londyne v cekarne, pres noc napadlo 15 cm snehu a nefunguje nic.

Autobusy nevyjely vubec.

Na vlakovych nadrazich sviti cedule "doporucujemne necestovat". Nikdo nic nevi, vlaky se pry pokousi projet snih.

Je fakt ze jako kazde velkomesto londyn spatne snasi "extremni" pocasi, ale predpokladam ze v cechach by deset centimentru snehu vlakovou sit neparalyzovalo.

0 0
možnosti
AH

nyny.

26. 1. 2009 14:20
já vám moc nerozumím

co kritizujete ? že mají vlaky zpoždění když je nehoda ? Za nehodu nikdo nemůže, dálnice jsou taky ucpané a provozy zúžené, když se tam stanou nehody.Sice naše ČD nejsou zas až tak skvost (zavřené čekárny a hygiena), ale tohle tedy byla rána vedle.

0 0
možnosti

Karel Žák

26. 1. 2009 12:35
Pošpinit ČD umí každý....

Pokud mě moje krátkodobá pamět neklame, někdy ze začátku roku byl týden, ve kterém snad každý den jsme mohli číst články, jak se stala nehoda na D1, D1 že je neprůjezdná, kamion zatarasil D1... atd. atd. A když jednou za X let se mezi Prahou a Kolínem strhne trolej, hned se to zveličuje, že? A to, že nějaký chodec neměl co dělat na kolejích mezi Brnem a Břeclaví, to snad ani není ptořeba komentovat. Vždycky byla je a bude větší pravděpodobnost jízdy bez nehody u vlaků, a v případě spojení např. Brno-Praha nebo Praha-Ostrava v zimě si troufám říct, že ČD těžce a bezkonkurenčně vyhrávají i co se týče časové spolehlivosti. Neb na kolejích náledí, mlha nebo sníh tolik, jako u aut na silnici, nevadí.

0 0
možnosti
JH

johnny.age

26. 1. 2009 12:19
Nesouhlas

No jo, strefování se do čd se stalo národním sportem. Dovolím si ale nesouhlasit, protože jak sleduji současný stav od zavedení nového JŘ, tak zpoždění celkově šla výrazně dolů.

http://kam.mff.cuni.cz/~babilon/zpmapa

Samozřejmě jsou vlaky ohroženy technickými závadami a rozmary počasí leckdy víc, protože to prostě nemůžou objet, ale ony ty autobusy taky nejezdí zrovna dvakrát přesně... kolikrát spíš hůř než vlaky.

0 0
možnosti
ZF

Zubrsu

26. 1. 2009 10:28
U ČD....není k divení důvod...

...čd předvádějí službu, která by snesla měřítkou pouze v porovnání z železnicí na Divokém západě, kdy vlaky ještě přepadávali indiáni.ČD ani náhodou nejsou v 21. století a pochyboval bych o o století 20-tém.;-D

0 0
možnosti
D

deravec

26. 1. 2009 10:00
drahy

No ja nevim, ja jedu vlakem tak jednou za 2-3 mesice, a jsem spokojenej. Je to asi tim, ze jezdim na hlavnich tahach, kde to asi funguje lip nez na regionalnich. Jediny, co bych jim vytknul jsou ty obcasny zeleny vlaky s cervenejma sedackama. Ty jsou na pobliti. Ale treba trasa Praha-viden asi lip nez vlakem nejde...

0 0
možnosti
PZ

PeTaX

26. 1. 2009 9:53
:-)

A Vy se ještě něčemu divíte? Já - pokud se jedná o ČD - už dávno ne. Karma

0 0
možnosti
  • Počet článků 139
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1298x
Pracuji ve firmě
GRAVOEXPRESS s.r.o. a někdy dělám weby
Levné prodlužování řas

Seznam rubrik