Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
G

gumidos

27. 4. 2009 10:10
Já si myslel

že každý, kdo přispívá, to má alespoň v základní rovině v palici trochu srovnané. Není tomu tak, o čemž mě tenhle příspěvek přesvědčil.

Ani nemá cenu psát, že už naše babičky, které ještě používaly rozum a nedržely tužku v hubě, či neměly sluchátka na hlavě, měly pořekadlo, že na hrubý pytel patří hrubá záplata.

0 0
možnosti
RK

Rommik

27. 4. 2009 9:02
Já bych se vrahům a teroristům omluvil

Rozdal bych jim zbraně a nějaké volné letadla či ponorky, nejlépe s nukleární výzbrojí. No a pak bych je jen poprosil, ať máme smrt rychlo, bez mučení a ty hlavy ať nám řežou tak nějak humanisticky..............

0 0
možnosti
OV

Ondra V.

27. 4. 2009 9:01
Humanismus a realita

No, problém je, že tady se nevyslýchají disidenti, co napsali pamflet ani ti, co nechtěli vstoupit do strany...

Tady se vyslýchají psychopatičtí zabijáci se vkořeněnou nenávistí, s mozkem vymytým už od narození, lidi, co si neváží svého života, natož životy jiných lidí, které navíc považují za méně než dobytek.

Zajímalo by mě, jak by humanisté chtěli z takového tvora dostat informaci, kde že je nastražená ta bomba "pro" sto lidí.

0 0
možnosti
Y

Yoachim

27. 4. 2009 9:43
Re: Humanismus a realita

Mučení lidí je primitivním projevem slabosti ať již bylo prováděno  jezuity, fašisty, komunisty nebo  je prováděno američany.Nevěřím, že vždy jsou mučeni ti praví a že se mučitelé dozví pouze pravdu.

0 0
možnosti
D

DanielPuschman

27. 4. 2009 8:56
make love, vole, not war

Jasná věc, waterboarding zrušit, hnusná imperialisticko sionistická praktika, není-liž pravda. Pak už jen počkáme, až někde v hustě osídlené oblasti EU nebo USA bouchne kufříková atomovka, a přejdeme rovnou s postupnému upalování nohou zaživa.

Jinak bych se jen přimlouval, aby tu kufříkovku ti mučení ušetření bojovníci za mír aporozumění mezi národy odpálili v nějaké komunitě osídlené zejména lidmi, co rádi protestují proti nelidskému zacházení s vězni na Guantanamu.:)

0 0
možnosti
K

krtkoun

27. 4. 2009 8:42
pane vite ze nevite o cem mluvite?

Az se k vam nekdy dostanou vysledky tech

vysledku a stovky zachranenych nevinych a bezbranych  zivotu tak mozna najdete odvahu se  v duchu omluvit ... do te doby je mozna lepsi mlcet...  ono je opravdu rozdil vyslychat nevine jako Grebenicek a spol a vyslychat sefy al kajdy... 

0 0
možnosti
  • Počet článků 139
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1298x
Pracuji ve firmě
GRAVOEXPRESS s.r.o. a někdy dělám weby
Levné prodlužování řas

Seznam rubrik