Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PV

Pavel57

26. 8. 2009 13:01
návrh

Já bych největší problém viděl v tom, že lidem zvyklým žít přítomností vrazíme do ruky hrst bankovek a důrazně jim řekneme, že jim musí vydržet na celý měsíc a že z toho musí zaplatit bydlení a všechno ostatní a teprve ten zbytek smějí utratit.

Takže - jinak. Příspěvek na bydlení? Ano, přiznáme vám ho, pokud si pro něj přijdete k okénku a hned po zkontrolování ho složíte u sousedního okénka na úhradu nájmu, což zkontroluje přítomný dohližitel.

A podobně i u ostatních dávek.

Jasně, vyžadovalo by to nevelké úpravy zákonů a nasazení většího počtu úředníků, které by bylo potřeba z něčeho zaplatit. Raději bych ty milióny dal sem, na úředníky, kteří se hned na počátku postarají, aby pod společným dohledem příjemce dávky a zástupce úřadu dávka doputovala nejkratší cestou do správného cíle.

0 0
možnosti
FP

forhend

24. 8. 2009 15:22
A to se bude dělat jak?

Že nastěhují cikány do domu kde bydlí normální? To jsem zvědavý za jak dlouho se normální odstěhujou. To jako normálním zaplatí aby s cikánama vydrželi nebo jak? Můj bratranec v Kanadě už před 20 lety říkal, že do činžáku se nastěhuje jedna rodina barevných. Za chvíli druhá a potom, se všichni normální odstěhují pryč. On už z tohoto důvodu zažil trojí stěhování...Takže?:-/

0 0
možnosti
MBI

nebolševik

24. 8. 2009 14:13
navíc je to zbytečné

Ze všech diskuzí a různého dalšího řečňování (pan Voskovec blahé paměti by řekl "šťavnání") kolem tak zvané romské otázky jaksi vyvanula skutečnost, že Romové, dříve tedy Cikáni, se do okolní společnosti začleňují s nevalným výsledkem už asi tisíc let. Páně Kocábova (a jiných podobných) iniciativa by snad měla smysl, kdyby se sem Romové přistěhovali, řekněme, před deseti lety. Ovšem zkoušet to stejné podesáté nebo posté je prostě volovina, ať se mne nikdo nezlobí. Co se s tím problémem dá dělat nevím, a neví to asi nikdo. Jedno je ovšem jisté - přilévání dalších a dalších peněz je jen drahé a  nikam nevede.

0 0
možnosti
IK

mejsehezky

24. 8. 2009 11:04
Je to jednoduché

Kocáb s nimi nebydlí.. Rv;-O

0 0
možnosti
JD

Janulice78

24. 8. 2009 11:02
hmm

jsem proti takove agenture, to ma suplovat MPSV, ale je to o socialne vyclenenych, ne jen o cikanech. Ono si to takhle nekde precte, pochopi a pak se ostatni divi, ze jejich spoluobcane jsou rasisty

0 0
možnosti

O.Sindler

24. 8. 2009 10:50
Pfuj

Z rasismu v týhle zemi je mi už vážně špatně. Nejvíc z toho jak si cigání žijou za naše peníze a ještě maj tu drzost si stěžovat na diskriminaci. Ve skutečnosti uvolnit 0,4 miliardy na pomoc jednomu konkrétnímu etniku je rasismus vůči všem ostatním rasám. Jaktože například vietnamci nikomu nevadí když jsou češi takoví rasisti? Ono to totiž milí cigáni není v nás ale ve vás. Osvojte si základní hygienu, slušné chování, posílejte děti do školy, nekraďtě a hlavně si sakra najděte práci. Nemluvě o tom že to nepatrné procento slušných cigánů na chování tohoto odpadu společnosti doplácí.

0 0
možnosti
  • Počet článků 139
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1298x
Pracuji ve firmě
GRAVOEXPRESS s.r.o. a někdy dělám weby
Levné prodlužování řas

Seznam rubrik