Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PK

Poslednímu vtipu chybí konec, dovolím si doplnit:

... a Erwin bude ten šťastný.

Překvapuje mne, že žádný z diskutujících to nedočetl až do konce. Že vy jste to , pane Vodvářko, udělal schválně? Něco jako když prý někdo do nějaké učebnice marx-leninismu vložil na 156. stranu lístek se vzkazem - Kdo to dočetl až sem má u mne pivo. Ale jinak vtipy dobré, dokonce jsem některé ještě neznal. :-)

1 0
možnosti
ID

A tu o tom gojovi, ktery prestoupil na zidovskou viru aby mohl vypravet zidovske vtipy znate? :)

0 0
možnosti
Foto

;-DR^to je prima humor (...taky mne napadlo, kolik % voličů ho chápe, ale nechci tím kazit krásné letní ráno ), mějte slunečné dny, Tomáši:-)

0 0
možnosti
Foto

Senzace ;-D

Mám díky tomuto blogu krásné sobotní ráno. (Jistě, nejenom díky jemu, ale hodně to ještě vylepšil)

3 0
možnosti
Foto

Tomáši, ještě větší říz by určitě měly, slyšet je z tvých úst ;-D

1 0
možnosti
DS

TomášiR^Já židovský humor a moudrost miluju a ještě více od doby, kdy jsem objevila knížečku pana Rostena, autora knihy "Pan Kaplan má třídu rád", "Jidiš s úsměvem". Tak moc děkuju, žes nás rozesmál a karma

2 0
možnosti
KR

K29a62r13e36l 67R37o16t33t

13. 7. 2018 21:58

jsou mi nějaké povědomé :-D

3 0
možnosti
Foto

R^ Výborně!

Můj židovský známý říká, že pokud lze do vtipu dosadit místo Khona nebo Roubíčka třeba pana Nováka, pak to není pravý židovský vtip, ale jakýkoliv vtip, který lze vyprávět o komkoliv. A naopak, pokud pana Nováka dosadíme místo Khona do pravého židovského vtipu, je z toho nesmysl, kterému se nejde zasmát. Jedinečnost židovského humoru je prostě nepřenositelná, v tom je jeho krása a originalita. Zlobí ho, že se dneska právě vydávají naprosto běžné vtipy za vtipy židovské a jejich vypravěči si myslí, že stačí, když se tam objeví Khon. Ale není to tak. Tvoje vtipy jsou, Tomáši, pravé židovské, proto jsem se tak dobře pobavila!

4 0
možnosti
Foto

K64a59r76e47l 78M43á67d31l40e

13. 7. 2018 20:52

Moc pobavilo, karma. Dlouho se mi nestalo, že bych z takového množství "židovských" 80% neznal. Nejvíc mě dostal ten o sázení na koníčky a posledním pomazání.

6 0
možnosti