Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Brutální kampaň? Vidět smrt člověka je brutální kampaň? A přitom nutit zdravotníky, aby se dívali na několik umírajících denně při intenzivní zdravotní péči není od nezodpovědných občanů vůči zdravotníkům brutální?!? !!:-)

0 0
možnosti

Největší propagaci očkování jistě provedla praktická lékařka, která varovala své pacienty před očkováním, která jim vyhrožovala, že díky očkování zemřou, a nakonec sama zemřela na koronavirové onemocnění! :-)

1 0
možnosti

R^

Ono je to těžké. Povinné očkování nařídit, to se politici bojí. Povinné očkování je normální v určitých profesích a při cestování do určitých zemí jsou také předepsána určitá očkování. Proč tedy takováto lavírování při koronaviru?

:-)

0 0
možnosti
SL

Možná proto, protože při neúčinnosti nebo malé účinnosti (poškození zdraví vedlejšími účinky nebo tím, že očkovaný člověk skončí v nemocnici) by tito lidé mohli žalovat stát ? :-P

(sám jsem očkovaný)

0 1
možnosti
Foto

Dle mého názoru nová vláda nebude mít o mnoho víc řešení a nápadů a bude jen plus mínus potvrzovat zavedené a možná i tento způsob...a otevřený zůstane i slib z billboárdu trojkoalice...už žádné lockdowny.

1 0
možnosti
Foto

Vůbec to není o tom, jestli to pomůže, nebo nepomůže. Co je odporné je to, že někdo může platit podobné stupidity, protože to neplatí ze svého.

1 0
možnosti
Foto

Existuje rčení "chytrému napověz, hloupého kopni".

0 0
možnosti
Foto

Musíte být dost prokopaný :-/

1 2
možnosti
Foto

Tomáši, moc děkuji, že píšete a právě v této době a sem :). Souhlasím s Vaším vtipem v úvodu Vašeho blogu. Vlastně nesouhlasím ;-) s Vaší poslední větou... Dle mne bychom měli hledat bez ostychu a dalšího váhání vlastní českou cestu ale k samostatnému rozhodování v naší zemi, za pomoci zdravého rozumu o našem zdraví a zdravotní prevenci. Ukazuje se, že EU v rozhodných okamžicích nedovoluje národní svébytnost, namísto dovozu případných léků, si dává požadavky, zákazy léků a příkaz dovoz vakcín. Souhlasím se zvýšenou propagací na péči o vlastní zdraví, zdravý životní styl, jako antikampaň proti nehumánním reklamám na očkování, je to samozřejmě otázky financí a věřím, že by se našli donátoři, mecenáši zdraví, kteří by rozhýbali Vlnu cesty za zdravím :)V

3 0
možnosti
JL

Kampaň je hnusná, neetická, stupidní. Asi jako lidi, kteří to vymysleli a financují z daní.

6 0
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
8 0
možnosti
MK

Semantic Vision - IČO 24802671, spolupráci s vládou uzavřela v říjnu 2020, letos v únoru ji ukončila. Jednatelem ing. Krajíček - ten stojí za zkouknutí;-)

Společníci: Pale File Capitol, Vrabel s.r.o.

2 0
možnosti
JK

Samozřejmě, Švejka morbidní válkou neuhraneš. Jeden dva opravdu trefné vtipy a výsledek je zaručen, účinkování celebrity i přímo ministra by tomu pomohlo. Je to ovšem riziko, ne každý vtip je povedený a riziko s tím spojit vlastní osobu je velké. Mnohem snazší a bezpečnější je nafotit zohavená těla. A to je z té kampaně cítit. "Udělali jsme co jste chtěli, tak co furt mrčíte."

A máte pravdu, součástí komerční reklamy bývá vyhodnocení dopadu a přínosu. U slušné reklamky je to standardní součást dodávky, počítám, že i tady výsledky existují, jen jsou neveřejné.

0 0
možnosti