Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

R^

Tomáši, když potkám zlého člověka, který se má dobře, začíná mi být pochopitelný i ten očistec. Na převtělování duší moc nevěřím.

:-)

1 0
možnosti
SL

Já bych to doplnil z druhé strany. Očistec to byl pro ty, kterým bylo ublíženo ...

Budhisté tvrdí, že peklo není. Pokud ano, tak je to teď (a ne až někdy) ;-D;-D;-D

0 0
možnosti
Foto

Pane Tomáši, nic takového jsem nezažil. Chápu ale, že se takové věci, co popisujete, děly. U nás byly spíše "morální aféry" profesor versus dívky.:-);-DA to i ve větším měřítku.

Také chápu, co to je si věc znovu odžít, když jsem se něčeho dopustil a vinu neuznal.

Oceňuji Vaší cestu do Santiaga. Obírám se tím už asi 5 let. Ale rodina se na mne dívá jako na naprostého blázna, že bych něco takového mohl absolvovat. Sledoval jsem na YouTube jakubskou cestu Igora Chauna a letos také cestu jedné mé známé (šla z Porta). Tak se mě snad podaří tuto barieru prolomit a vyrazím! KarmaR^

0 0
možnosti
Foto

Tome, R^, ale diskusi číst radši nebudu;-)

1 0
možnosti
Foto

Díky, Zuzko. Jedním z mých rozhodnutí na pouti do Santiaga bylo, že nebudu reagovat na některé "diskutéry". Nechám je v jejich myšlenkách, pokud to tak jde nazvat. Měj hezký čas.

0 0
možnosti
Foto

To je jak z nedělní školy. Myslela jsem, že pana Šupu teď dostatečně supluje nick František Skopal, nakonec ale proč byste mu nemohl úspěšně sekundovat i Vy......

Oba profesoři z článku byli egoisté, rozdíl je pouze ve svatém přesvědčení jednoho a celoživotní zbabělosti druhého. Ani jeden pochvalu nezaslouží.

1 2
možnosti
SL

Přiznat chybu si nezaslouží obdiv ? :-P:-P:-P

0 0
možnosti
JZ

J94a71n 91Z79í98m33a

13. 6. 2019 8:23

Moc hezky napsané Tomáši !!

3 0
možnosti
Foto

Silné poselství, díky.R^

2 0
možnosti
Foto

Děkuji za návštěvu, Filipe, a přeji hezký den.

1 0
možnosti
Foto

Jsem jen zvědavý, kdy i Vy, pane Vodvářko učiníte pokání s prosbou o odpuštění...

1 3
možnosti
JN

Ten pan profesor se k tomu odhodlal v 98 letech.

0 1
možnosti
Foto

Tohle byla na komunistech jedna z nejhorších věcí, že nutili lidi, aby jednali proti svému svědomí a přesvědčení. A dnes mají tu nehoráznou drzost, že řeknou: "Vždyť jste nemuseli...."

Moc hezky napsané.:-)

10 0
možnosti
JN

Máte zajisté pravdu. Ale jistě si vzpomínáte na projev pana prezidenta Havla někdy na jaře roku 1990. V novinách byl ten projev uveden pod titulkem Nelžete v jménu dětí.

Pan Havel se tenkrát zamyslel nad tím, že mnozí lidé své postoje (či svou pasivitu) za minulého režimu obhajovali starostí o budoucnost svých dětí. Jen malá část rodičů o budoucnost svých svých potomků nedbala a jednali podle svědomí. A jak pan prezident tenkrát prohlásil, právě takových rodičů si jejich děti v dospělostí více váží.

A víte, že ač mám k panu Havlovi řadu výhrad, s těmito jeho slovy jsem souhlasil tenkrát a souhlasím dodnes?

0 0
možnosti
Foto

J51a90n 57H91o43r13n41í63k

12. 6. 2019 21:10

Moudrý blog, dík :-)R^.

4 0
možnosti
MC

Pan profesor se měl omluvit té dívce v roce 1990 a né na vašem srazu a vám. Není žádný rozdíl mezi panem profesorem a soudruhem profesorem. Oba dva byli stejní vyčůránci.

3 2
možnosti
SL

Vy fakt nevidíte ten drobný rozdíl ?

Jeden byl chudák zahnaný do kouta a druhý byl bezohledné hovado, které mělo možnost škodit a bez rozpaků ji využilo . . . 8-o

0 0
možnosti