Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Absurdistán.

Zažil jsem relativně nedávno, že na jakémsi lejstru jsem byl povinen mít dle interních úředních regulí nejdříve zelené razítko a až pak jsem směl žádat o razítko růžové. Protože jsem si spletl dvě fronty těsně vedle sebe se vinoucí a dostal jsem omylem na lejstro bledě růžový štempl dříve než bledě zelený. Tím pádem bylo všechno špatně. Bylo mi rázně vysvětleno, že nesprávné časoprostorové pořadí dvou razítek je zásadně pomýlenou věcí. Že si tedy musím lejstra vyplnit znovu, pak vystát frontu na zelené razítko a teprve potom frontu na růžové razítko. Hle pointa: Ve chvíli, kdy jsem měl konečně obě razítka správně seřazená pod sebou dle reglementu, směl jsem se zařadit do třetí fronty, na jejímž o konci se vydávalo razítko modré, málem jako definitivní rozhřešení

A to prosímpěkně ani nešlo o lidské životy, byla to věcná záležitost... Zajímavé ovšem je, že tomu prvnímu úředníkovi, který mi na lejstro nesprávně vetkl růžové razítko dříve než zelené, to vůbec nevadilo ;-D

3 0
možnosti
Foto

I tak to bývá, proto buďme za volantem pořád ve střehu, hlavně na D1. Tomáši R^R^

3 0
možnosti
Foto

Nic neuděláš Horste, když to do Tebe napálí někdo z protisměru. Blbý je, když v té době neměl mít papíry.....

1 0
možnosti
Foto

R^Kazda dobra snaha budiz... dal uz to znas:-(

4 0
možnosti
Foto

Znám. Taky jsem občas dostal po čuni.

2 0
možnosti
Foto

Nedávno jsem se ptal souseda, kde má auto. Řekl mi, že měl záchvat, tak rok nesmí řídit a auto prodal. Najdou se i normální lidi.

4 0
možnosti
Foto

Samozřejmě, že většina lidí to chápe. Současná legislativa umožňuje za jistých okolností vrátit papíry za půl roku po záchvatu /podrobnosti by přesáhly možnosti tohoto blogu/. Za bolševika to bylo daleko horší - jeden záchvat a doživotní šlus. Nicméně, vždy se najde někdo, kdo si myslí, že o nic nejde. Případ z Hradce Králové, kde muž v epilepsii zabil dvě malé děti , je dokladem, že je to vše oprávněné. I občasná zpráva Policie, že auto z neznámých důvodů vjelo v plné rychlosti do protisměru.....může aspoň v nějakém procentu jít na úkor nečekaného a neléčeného záchvatu.

Auto prodávat netřeba, stačí počkat půl roku, případně se léčit. Dík za vstup

0 0
možnosti
Foto

No, ta rádkyně by si zasloužila, aby ten pán s padoucnicí naboural ji. To by bylo spravedlivé. :-)

A vrchol spravedlnosti by bylo, kdyby těsně před tím nabrala stopaře Horáka.;-D

Ale třeba když se přihodí 200 mega k ceně za mýtný systém, tak ten bude umět nejen špehovat, kdo všechno po silnicích jede, ale třeba i to, jestli nemá padoucnici. :-) Karma

3 1
možnosti
Foto

Stopaře nekomentuji.

Umím si představit tu mašinérii, kdy by se to skutečně stalo. Jak by toho lékaře, který postupoval přesně dle předpisů, stáhli zaživa z kůže.

0 0
možnosti
Foto

To je tak smutná pohádka, že to určitě pohádka nebude :-(

5 0
možnosti
JH

J89a35n 46H60u12r62k32a

16. 2. 2020 3:13

rozmohl se nám tu takový nešvar...chcešli v dobrém pomoci musíš jedině s dopomocí a...zaplať;-€;-O;-€

3 0
možnosti
Foto

Měla bych jedno přání...dvě si ponechám...protože se budou velmi brzy hodit...to už je smutný osud..když si je šetřit musíte. Milý vypravěči, Vy nemůžete za to, že Vás poslouchá i někdo debilní, kdo je s onanií jedna ruka...já jsem slušné dítě, co se mu onanie nelíbí. Je to Horák a dělá to furt a já si myslím že by měl mazat...klidně budu mazat i já...:)))

5 2
možnosti
Foto

Milá Radko, občas se stane, že se někomu prostě něco nepodaří. Třeba život. Představte si, že mohou existovat jedinci, o které nikdo nestojí, že se s nimi nikdo nechce ani bavit. Lidé si po pár slovech ujasní, s kým mají tu čest a při příštím střetu dělají přejdou na druhou stranu ulice. Možná ani nejde sehnat partnerku (partnera) a tak je člověk zoufale sám. Tak kde se má realizovat, když o něj nikdo nestojí?

A tak se najde plocha, kde je možné si "užívat". Kde je možné svůj deficit aspoň trochu zamaskovat dlouhými písankami a mít radost, že aspoň někdo (ASPOŇ NĚKDO) se jím zabývá.

Přiznávám, že jsem se dopouštěl hanebnosti tím, že jsem podobného chudáčka mazal a tím mu působil nevývratnou trýzeň duše. Už to nedělám. Je mi ho líto, potřebuje pohladit, jako ublafaná čivava, která taky ví, že ji zbývá jen to blafání, ale jinak psí stádo prostě nebere.

Šetřte, prosím, svou energii na Vaše krásné psaní.

Pěknou neděli vinšuju.

4 2
možnosti
DH

D86a15v32i13d 48H16o22r61á59k

15. 2. 2020 21:09

Pokud už by se někdo, rozhodl těm malým, bezbranným capartům něco takového dnes před spaním přečíst, pak by mi jich bylo skutečně líto.

Prosím, v zájmu našich dětí se raděj vraťte ke svým oblíbeným kritikám a pomluvám a zpochybňování výsledků demokraticky zvolených, což Vám jde téměř dokonale. Ale úpěnlivě prosím, nevrhejte se do oblasti dětské literatury a zvláště pohádek.

Vždyť jste již v minulosti prokázal, že tato oblast je Vám zcela cizí, jak konečně vyplynulo i z Vašeho příspěvku v jisté diskusi, kdy 16.4.2019 ve 20:14 hod. vytekla z Vašeho autorského pera následující literární perla:

"My jsem zase potěšeni, že na blogu působí žena, která se podobá jednomu tvoru z Karafiátových broučků.

P.S. Není to Ferda ani Beruška, takže vám usnadním hádanku."

viz: https://vodvarka.blog.idnes.cz/diskuse.aspx?iddiskuse=A190416_709528_blogidnes&razeni=vlakno&strana=3

Raději si napřed zkuste osvěžit paměť nějakými jednoduššími dětskými říkadly, a od leporel se snad propracujte až k těm "Broučkům" a "Příběhům Ferdy Mravence".

A věřím, že poté budete mít snad trochu jasno a přijdete na to, že tato oblast je pro Vás přece jenom příliš náročná. Nehledě k tomu, že byste tady mohl napáchat více škod, než užitku na těch prostých dětských dušičkách.

Pohádky raději vykládejte jen nám dospělým, a zvláště Vašim příznivcům, kteří je jistě ohodnotí příslušnými plusy a karmou. A konečně snad opustíte pro Vás, "VIP blogera", potupnou a až trapnou druhou desítku, a postoupíte konečně do předních pozic, které by Vám tak slušely, a i já Vám toto čestné místo z celého srdce přál.

2 12
možnosti
Foto

Karma!! Nehledě na to, proč se chce po hloupé ranhojičce, aby hlásila vrchnosti že dotyčný nemůže řídit svůj samohyb, když už pro přidělení průkazu o řízení samohybu je podmínkou, že dotyčný není slabomyslný. Takže by mělo úplně stačit, když hloupá ranhojička poučí majitele oprávnění k řízení samohybu, že ho nesmí po určitý počet úplňků řídit, a mělo by to stačit. Jenomže, z čeho by se živila vrchnost? Ale dalo by se to ještě zdokonalit zavedením zpětného hlášení obecnímu ponocnému a správě silnic.

5 0
možnosti
Foto

Nejspíše je to tak, jak píšete, pane kolego. Ale obávám se, že pokud by slabomyslnost byla překážkou k řízení samohybu, bylo by na našich cestách samohybů jako šafránu.

3 0
možnosti