Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Dík za vynikající odvážný článek!

:-)

0 0
možnosti
Foto

Ač jsem častým kritikem lékařské péče u nás, musím vám dát za pravdu. Není to odborná úroveň, která by přinášela problémy, ale systém jako takový. Co je mi platné, že máme spoustu dobrých lékařů a špičkovou techniku, když v případě akutní bolesti neseženu zubaře, který by mně ošetřil. 

Co mi však vadí nejvíc tak to je tendence jakéhosi zbožštění lékařské profese a snaha o potírání jakýchkoliv odchylek od nastaveného směru a potlačování svobodné volby jedince o tom jak naloží se svým zdravím.

1 0
možnosti
SS

Souhlas. Mám možnost srovnání a dokonce si dovolím tvrdit, že je lékařská péče lepší než v severských zemích. Je mnohem lépe dostupná a v případě závažných nemocí od prvního vyšetření do zahájení léčby (mám na mysli hlavně nádorová onemocnění) neuplyne nikterak dlouhá doba, právě naopak, jde to pěkně rychle. A čeští lékaři mají daleko lepší odborné znalosti. Možná jsem měla fakt smůlu, ale dosud probíhala má návštěva lékaře zde (v zahraničí) ve stylu odiagnostikuj si sám a navrhni si léčbu a vyšetření ;-O.

1 0
možnosti

Bohužel, k tomuto konci směřuje i české zdravotnictví!

Lidé často pohrdají diagnostikou zkušeného lékaře a nutí lékaře k určitému chování, které je v rozporu s lékařským uměním. A české zákony, denunciace lékařů tomu pomáhají!

0 0
možnosti

jsem přesvědčena, že za záměnu roztoků může zdrav. sestra, která neměla pořádek v lékárně!!

0 0
možnosti

Zajímavé je, že lékaři takovéhoto odsudku primárně nejsou schopni.

Laik odsuzuje snadno a rychle.

0 0
možnosti
  • Počet článků 997
  • Celková karma 30,34
  • Průměrná čtenost 2518x
Idealista, který věří, že lidé jsou v podstatě slušní. Nejpodstatnější jsou lidské vztahy, vše ostatní je pomíjivé. Rentiér, který se prací už jen baví, který nikam nespěchá a s nikým nesoutěží. Příležitostný herec a dálkový chodec.

Seznam rubrik

Oblíbené články

Oblíbené blogy

  • L.A.Sulovská
  • Vladimír Gottwald
  • Jan Pražák
  • Lubomír Stejskal

Oblíbené knihy

Co právě poslouchám

Oblíbené stránky

  • www.blogosfera.cz