Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JZ

Zasloužená karma :-)R^

2 0
možnosti
JM

Filip ? To není soudruh. Toho vidět Lenin či Stalin, tak ho dá na místě zastřelit. Kromě toho, že je to bývalý člen STB, tedy parchant, je to právník-podnikatel, takže maloburžoazní nacionalista, rozvraceč socialismu, oportunista, revizionista a něco by se ještě našlo :-)Vůbec - za Stalina by polovina dnešních komančů skončila s kulkou v hlavě a ta druhá polovina za Uralem v lágru.

2 0
možnosti
Foto

Máte pravdu pane Merunko, Lenin začal nejprve hubit úchylky komunismu. Až je vystřílel, pak se vrhl na ty, co tak úplně nesouhlasili.

Takže soudruh Filip Falmer se narodil ve správné době.

1 0
možnosti
FF

Naprostý souhlas a karma.

Prohlášení soudruha Filipa opět připomnělo, co dřímá v KSČM, která se snaží již téměř tři desetiletí působit jako demokratická strana. Skutečnost, že se v žádném případě o demokratickou stranu nejedná, prozrazují podobná rohlášení různých soudruhů, která jim občas "ujedou". I když se spíše obávám, že pomocí podobných prohlášení vypouští "kontrolní chrousty" s cílem zjistit, kam až mohou zajít.

13 2
možnosti
VV

Inu, on se Klema take snazil pusobit jako demokrat. Ale u nej ten konec pusobeni mohla zpusobit jeho zakerna nemoc.

0 0
možnosti
MS

Dobře napsáno R^R^ Jinak je dost s podivem, jak si začínají přední komunisté protiřečit. Dolejš v Otázkách V.Moravce veřejně prohlásil, že KSČM svým nějakým usnesením zásahy proti demonstrantům v roce 1989 odsoudila a Filip je naopak obhajuje.

4 0
možnosti
Foto

Nejspíše jim přestala fungovat jejich "vnitrostranická demokracie". ;-D

3 0
možnosti

Filiip mě pobavil prohlášením,že lidé,kteří tam nechtějí Ondráčka,nejsou demokrati.V 89 ty tisíce lidí.kteří chtěli změnu a nechtěli komunismus,tak ti taky podle něj nebyli taky demokrati.Hlavně,že oni se dnes tváří jak jsou demokratičtí.Pokud budou v jejich straně takoví lidé jako Semelová,tak ti,co komunismus zažili,jim nikdy věřit nebudou. Nějak moc jim narostla sebedůvěra...

8 0
možnosti
JM

Celkem souhlas - jen připomenu, že šlo o zásah proti legitimní a povolené demonstraci SSM, tedy vlastně potenciálních budoucích nadějných kádrů.

To, jak ten zásah byl proveden a navíc proti každému, který šel třeba jen po ulici, či se chtěl dostat třeba na nádraží, pochopitelně nesouhlasím.

3 0
možnosti
DV

D91a64v34i17d 57V89l96k

6. 3. 2018 11:34

Ty Tome, já Ti mám někdy pocit, že jsem místo toho blogování radši měl jít do lesa na procházku;-D;-D;-D Nejsme mi doktore náhodou sadomasochisti???;-D;-D;-D

4 2
možnosti
KM

Pan autor na rozdíl od mnoha předchozích, kdy mě na základě vyfabulovaných nepravd mazal, a vulgárně urážel a to natolik až musely být jeho příspěvky smazány, se konečně rozhodl v minulé diskuzi pod článkem o jeho gratulaci s. Ondráčkovi mi odpovědět. A dalo by se říci slušněji než kdykoliv dříve i když ta "slušnost" odpovídala jeho stylu.

A zde jsem mu pak v odpovědi doporučil též určitý způsob který by možná přinesl efektivnější výsledek, než jím ordinovaná terapie "permanentního psaní" a tak s Vámi pane Vlku jen a jen souhlasím.

2 1
možnosti
KN

Souhlasím s myšlenkou pana Vodvářky, ač jinak jeho některé blogy považuji za vzorové pamflety.

Mi to taky přijde jako provokace, chtít do této funkce nasadit Ondráčka.

2 0
možnosti
MS

naprostý souhlas, bagatelizování komunistické minulosti je nehorázný krok zpátky

8 0
možnosti