Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Jejda, já myslel, že to bude o tom, jak někdo omýval ušpiněného gentajemníka.:-)

Jdu se za trest trochu upálit na nejbližší rozkvetlou hranici.

R^

1 0
možnosti
Foto

ostnaté dráty hranice a zdi oddělující státy u nás zmizely - jinde se staví :-/

je zajímavé že národ který na vlastní kůži zažil co je to žít za ostnatým drátem tak podporuje ty, kteří jiným lidem svobodu pohybu upírají

1 0
možnosti
JH

Dneska už ti mohu jenom trochu závidět. Ale jenom trochu!!

2 0
možnosti
Foto

Děkuji za návštěvu Josefe.

0 0
možnosti
Foto

Děkuji Marku, když je někde hezky, jde to samo.

0 0
možnosti
Foto

že se tihle lidé nestydí-copak za komoušů mohl studovat a cestovat někdo, kdo s nimi nesouhlasil?8-o

4 3
možnosti
Foto

Paní Palková, kladete mnoho otázek.

a/ pokud Vám přijde podivné, proč se mi povedlo vyjet v roce 1983 do Itálie, doporučuji svůj blog s názvem "Má veselá léta studentská". Nemám potřebu lhát-jsem už poněkud letitější a pokud mi někdo nevěří, je to jeho problém, který se mne netýká.

b/ pan Petřík má ze mne jakýsi mindrák. Neustále se o ne otírá, v každém druhém příspěvku mne zmiňuje s poukazem na můj obzvláště nízký mravní základ. Upřímně řečeno, je to poněkud otravné. Zkuste si představit, že v každém Vašem blogu se objeví kdosi, kdo Vám bude otloukat jakousi Vaši vlastnost, bude mít poměrně stupidní poznámky a diskuse nebude k věci. Budete klidná? Po dobu více jak 5 let? Nebo se naštvete a občas ho smáznete s tím, že už toho máte plné zuby.

c/ Píšete, že mám diskutovat. Ono se to dá s někým, kdo je otevřený. Pan Petřík má své mantry, které jsou neprůstřelné, pokud mu konečně dokážete nějaký nesmysl, uhne a začne jinde. Nemám tolik času a po pravdě ani chuť s podobnými jedinci zabývat.

d/ jednou jsem Vás upozornil, že pokud budete bušit do církve, nemusí se to někomu líbit. To není nijak agresivní. Vy naopak jste jednou napsala cosi o tom, že píšu hlouposti. Opět - je to Vás názor, neberu Vám ho, ale podobná slova poněkud komplikují diskusi.

e/ pokud Vás tak irituji /amygdala/, nabízí se otázka, proč navštěvujete mé blogy. Pro Vaši informac - čtu zhruba 7-8 autorů, ostatní míjím. Nemám důvod si humusit podvědomí.

f/ krásné zbytek svátečního dne . bez ironie a upřímně.

11 1
možnosti
Foto

Z diskuse vyřazuji pana Petříka. jeho poznámky jsou mimo téma článku. Pokud by po nich přesto někdo dychtil, tak jsou přítomny v totožném znění.

3 1
možnosti
Foto

dodatek: kdekoli v diskusích pod mými články

1 0
možnosti
DS

Nádhera, Tomáši. Snad se letos zase na mou milovanou Pálavu a dál podíváme... už mám absťák...A napřesrok, až uděláme z batolete cyklistu, vyzkoušíme i tyhle cesty. Jen to vyprávění, jak to bývalo, si budu muset nechat na později, zatím mu nejde do makovičky ani to, že jeho babička je moje nebo tatínkova maminka ;-D

1 0
možnosti
Foto

silně doporučuji, Dášo.

0 0
možnosti

R^

Dík za krásnou procházku. Já už si ji nedovolím.

:-)

1 0
možnosti
Foto

děkuji Bohumíre za vizitu. Myslím, že to jde vždycky.

0 0
možnosti
JB

J35i21r61i 22B62o31r

8. 5. 2018 9:52

Žiji 70 let 10 km od hranic NSR.Rozumím Vám.R^

2 0
možnosti
Foto

No to jste si musel užívat.....;-)

0 0
možnosti