Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
KT

Potěšilo mě to přesně na pět minut, taková pomíjivá emoce. Pak nastoupil rozum a obrácení nevěřím ani stínem. Myslím, že to je ze strachu a z vypočítavosti.

7 0
možnosti
Foto

inu, některé to i potěšilo. Já se jen opět měl jak nad kým, tak i nad čím pousmát. Třeba i proto, že jsem ani politiky, ale i mnohé jiné, nemohl brát ,,za bernou minci" natož za jakýsi etalon;-)

0 0
možnosti
Foto

Celé funkční období zlý, pomstychtivý, arogantní, podrývající činnost tajných služeb a hlavně ovládaný spolkem, kterým je obklopen.

10 0
možnosti
JZ

Zasloužená karma :-)R^

6 0
možnosti

R^ Tento náš Ferdyš ovšem nemá žádnou sebereflexi a je přesvědčen, že díky jeho "objevnému" projevu na adresu Putina je všechno zapomenuto. V této pohnuté době bohužel není politická vůle (a nechápu proč) řešit jeho kolaborantskou minulost a tak zřejmě dokončí svůj mandát v řádném termínu. Podle mne však to nejmenší, čím by měl zaplatit za své "zásluhy", by mělo být jeho odvolání z funkce.

5 0
možnosti

Nevěřím, že dlouholetý vlastizrádce se chce stát vlastencem!

Člen Prognostického ústavu, který pracoval pod dohledem ruských tajných služeb KGB!

4 1
možnosti
MS

Pane Vodvářko, v českém pravopise je již desítky let kodifikován tvar "prezident" a Váš setrvalý starodávný způsob psaní "president" působí neskutečně rušivě ...

0 8
možnosti
KT

V tomto případě se jedná o tzv. dublety. Východiskem je slovo cizího původu, které postupem času zdomácnělo. Možné jsou tak obě varianty.

Nejste vy převlečený Horák?

7 0
možnosti
Foto

Onu původně hru pamatuji. Přesněji, její film. provedení, v období tzv. pražsk. jara i coby TV inscenaci, kde exceloval Jos. Bek. Ferdyšů v reálu pak nespočet. Třeba i v onom období, které jsem zmínil, ale i po něm, tedy po srpnu a v letech následujících, tedy tzv. normalizace, a jako až přes kopírák i při, ale i po tzv. sametu. Ferdyšové sou holt také věční, a vždy se mnozí z nich i ,,vypracovali". Leckam, že. A točili korouhvičky. Své. A nejedni z nich přiznali i svá ,,pomýlení". Většinou až v okamžiku, kdy jim moc jiného nezbývalo. Vaše snaha o ..podobenství mně však připomnělo i jiné z klasik. Např.: ,,Přiznání hochštaplera Felixe Krulla", ALE TŘEBA I ,,Hejtman z Kopníku". Ovšem mnohá podobenství lze nalézt na leckoho, ba i v lecčem, že. A nejen na jednoho, který je momentálně na ,,stolci" prezidentském;-)

3 1
možnosti

Ne poprvé (a určitě ne naposledy) směřuje ten váš rádoby filozofický traktát k tomu, nějakým způsobem zmírnit kritiku Miloše Zemana. :-)

6 2
možnosti
Foto

Prach jsi a v prach se obrátíš. Brzy zmizí v propadlišti dějin a myslím, že v budoucnu bude jeho osobnost hodnocena převážně negativně. Nejsem si vědom, že by pro tuto zemi, za více jak třicet let v politice, něco zásadního udělal. Kromě bonmotů a nezřízené arogance. Vám pochopitelně karmaR^

9 2
možnosti
Foto

R^ Bylo by to jen tragikomický trapné, kdyby to byl jen on, kdo rozkopával společnost a svůj vztah k demokracii projevoval smilstvem s jejím opakem.

Mezi poslanci máme stále persony, které se pokoušely spolknout veřejnoprávní média zahleděny do ruského stylu uplatňování moci.

Krátce před ruskou invazí na Ukrajinu byl v Radě ČT propírán Jakub Železný za to, že čínský režim nazval totalitním. Vývoj událostí nabral obrátky a Putin jedná právě s Čínou o pomoci. I o pomoci vojenské.

9 0
možnosti