Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

:-)R^

Je pořád hodně dobrých lidí. Zaplaťpánbu za ně.

Máš karmu,Tome a hezký večer. Na mne se slétli jak vosy, tak trénuju odolnost.:-)

0 0
možnosti
Foto

... je dobré to vědět, díky za informaci - Karma:-)R^

2 0
možnosti
Foto

Karle, když tě tu tak vidím... jak často chodíš na Facebook?

0 0
možnosti
MV

presne tak, jak pises

sice jsi mi vyfouk ́ tema, ale vyfouk ́ si ho pekne

lide v Cesku nejsou sobecti, moc prijemne potvrzeni domnivaneho

peknej den preju

4 0
možnosti
Foto

Marku, klidně to napiš, bude to mít od Tebe poesii.

1 0
možnosti
Foto

Díky za velmi potřebný článek. Rozsáhlejší koment máš na Blogosféře Sdílený virtuální prostor, protože co si budeme povídat, vše pitomé, co ovšem táhne, se děje ve vypíchnutí i tady. Na titulcích články, které mohou i sakra zamávat celospolečenskou náladou a věcem uškodit a vybudovat zdání, jak věci jedině jsou. A já nějak nevimproč to vždycky zdejší administraci tak strašně trvá sesadit lidi, kteří se mohli kupříkladu z demonstrací a i šibenic rok pomalu zalknout štěstím. Nevím. Obraz společnosti strašný a ještě se cpe na oči. Je tu spousta lidí, fotografek ženských, lidí kteří to tu milují a jsou dobří. Táhne dobrota vůbec? Prostůrek proti prostoru tam, kde je strategičtější v dobrém trendu míjet. Tohle si neodpustím....Tak díky.:)

5 0
možnosti

Radko, nejsou to naše stránky. Administrátoři mají zjevně své pokyny, které provádějí ku spokojenosti majitele. A my je nemusíme chápat! :-)

0 0
možnosti
PK

Taky každý rok přispíváme a vždy nám za to králové vystaví potvrzení, na náš plot, né že bychom o to stáli, bo pak to musíme smýt, ale vlastně je to dobře, né každý to přece tam má;-D;-D

0 0
možnosti

R^R^R^

Díky, že ses nám vrátil sem. Tvoje myšlenky jsou zde přínosem!

Je zde mezi námi příliš mnoho desinformátorů alternativního myšlení. Komunistů už tu tolik není, ale mnohem horších falešných ideologů ze Strany populistické demokracie je tu příliš mnoho. Jsou tu pisálci, kteří nás přesvědčují, že je normální být zlý, nenávidět, lhát, že zlých je mezi námi většina. TO NENÍ PRAVDA! A já jsem upřímně rád, že svědčíš, že těch zlých mezi námi tolik není, jak to vypadá podle šířeného křiku. Ostatně, že jdou Češi slušní, svědčí i výsledek podzimních voleb, kdy jsme volili změnu a návrat k liberální demokracii a návrat k pravdě a úctě k druhému člověku!

:-)

4 0
možnosti
JZ

Zasloužená karma :-)R^

4 0
možnosti
Foto

J23a65n 54Š86i49k

8. 2. 2022 11:26

Podtrhuji Tomáši. Jenom v naší malé obci, která má 900 čísel popisných se vybralo nejvíc za poslední roky. Hezký den přeji

8 0
možnosti