Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Drobný dotaz, pane doktore. Četl jste Budování státu? A některé z Peroutkových článků z období 36- 39? Doporučuji. Ať se Zeman omluví či neomluví, je dobře, že nás k četbě Peroutky přiměl. Abychom si uvědomili, že v přelomových událostech se každý z nás může trochu hůře orientovat...

1 0
možnosti
Foto

... omluva ... v přelomových obdobích...

0 0
možnosti
JZ

Zemanův táta byl v Kolíně za války udavačem gestapa a jeho máma měla poměr s esesáky. Nemohu říci přesně, kde jsem to četl, už si nevzpomínám, ale vím určitě, že to byl článek někde vlevo dole. :-)

19 0
možnosti
JR

J37a53n 45R33i58c89h53t30e10r

15. 10. 2019 9:11

"Soudce bude mít dvě možnosti. První je, že když někdo nemůže doložit hanlivé vyjádření na jinou osobu, je prostě obyčejný lhář a měl by za to následovat trest"

pane Vodvářko, Miloš Zeman je prezident, takže trestán být nemůže. Pokud jste nebyl schopen zjistit si ani toto, pak jste raději neměl psát nic.

0 9
možnosti
Foto

A navíc u občanského soudu nejde o trest, ale o satisfakci. Pak platí, že se ten výrok netýkal osoby, ale článku.

0 4
možnosti
MK

Stojí za povšimnutí, že se v diskusi nenašel ani jeden příspěvek, který by zmínil, že akce vnučky byla tak trochu medvědí službou, neb se při tom usilovném hledání našly články, které Peroutkovi nesloužily ke cti. Zdůvodňovalo se to nutností ve vztahu k zaměstnavateli, neb bylo nutno živit rodinu a být vyhozen od novin by byla existenční tragedie.

Ten, kdo toho o Peroutkovi moc nevěděl a já se k tomu hlásím, dostal najednou informaci, že všechno nebylo OK a že oslavovaný novinář, jehož jménem se udělují ceny, měl také nějaké mínusy.

13 3
možnosti
RK

R57a43d36e33k 87K52o80h64u95t

14. 10. 2019 20:03

Napište ještě něco o Babišovi. Chybí tu popis duševních schopností koblihářů.

3 0
možnosti
JS

Někde jsem zachytil, že ten soud už skončil a paní prohrála, ale možná to byl fejk;-).

1 1
možnosti
Foto

Bohužel to fake není

7 0
možnosti
KK

K59a68r50e51l 47K59á22š

14. 10. 2019 17:09

Miloš Zeman kdesi, kdysi o sobě napsal, že je nejpitomnějším ze všech bývalých prognostiků. Vím to určitě ( mám skvělou, až sloní paměť), akorát to teď nějak nemohu dohledat, abych sem mohl dát odkaz.

23 0
možnosti
Foto

Všechno správně, ale Zeman není prognostikem, ale považoval se za futurologa.

0 4
možnosti
DH

D32a12v21i37d 18H21o29r86á14k

14. 10. 2019 17:08

Ale pane Vodvářko vždyť Vy sám ve své tvorbě často také uvádíte nepravdy a přes upozornění se ani nám, pozorným čtenářům, kteří jsme Vás na ně upozornili ani slůvkem neomluvíte.

A abych nemlátil prázdnou slámu a nebyl napadán že si vymýšlím dovolím si citovat Váš příspěvek jímž oslovil jste a složil poklonu jisté diskutující těmito slovy:

"My jsem zase potěšeni, že na blogu působí žena, která se podobá jednomu tvoru z Karafiátových broučků.

P.S. Není to Ferda ani Beruška, takže vám usnadním hádanku."

Pokud jsem pak níže v diskusi na tento omyl upozornil a vyjmenoval v něm postavy z Karafiátových "Broučků" byl můj příspěvek ihned smazán, nicméně se všichni můžete přesvědčit přečtením textu ve spodní části tohoto odkazu : https://vodvarka.blog.idnes.cz/diskuse.aspx?iddiskuse=A190416_709528_blogidnes&razeni=vlakno&strana=3

A podobně tomu bylo v jedné starší diskusi, kdy ze známého farmakologa S. Hynie udělal sexuologa, a ještě mu navíc vložil do úst cizí citát. A přestože jste byl, hned několika diskutujícími, upozorněn na omyl, jak je Vaší tradicí, tak jste samozřejmě na svůj nesmysl ani čárkou, či slůvkem nereagoval.

8 7
možnosti
JR

J68a85n 84R80i44c61h82t48e51r

15. 10. 2019 9:07

;-D;-D;-DR^

Těšte se na další smazání;-)

1 0
možnosti
Foto

nojono:/

Už jsem to dnes komusi sem dávala...Miroslav Kemel - kreslený vtip:

V křesle kouřící Zeman, od počítače na něj otočený Ovčáček - Určitě jsem ho viděl, určitě tam ten článek byl, někde vlevo dole - na ruským webu;-D Asi je to známé...

fascinuje mě hlavně ta nechuť prezidenta a těch okolo něj to prostě slušně vůči vnučce F. Peroutky uzavřít. Že prezidentovi jako poslednímu nízkému zloději s chrakterem 0 samotném nevadí tenhle rozkol a medializace. Dovedu si vážně představit, že při troše snahy by mohlo dojít aspoň k setkání, dopisu, pozvánce žlobkyně a rozhovoru, vstřícnosti už Proto!, že když se mu FP hodil, ubíjel s ním vždycky všechny novináře. Z toho hledání článku jsou všichni unavení, byt je správné. Já jsem unavená hlavně z toho, že mu tahle jím předhazovaná ikona nestojí za utišení věci. Tomu já říkám pravá - holt bezbodová - opravdová úcta vůči zemřelé osobnosti - která se zkrátka sama nemůže bránit. To pak Zeman může stát u některých přímo u rakve...jako ten první...ale bohužel - je přesně vidět, kam jeho úcta k ikonám veskrze vždycky sahá.

22 2
možnosti
Foto

Ta kauza měla být uťata hned zpočátku Společností Ferdinanda Peroutky zveřejněním tiskové zprávy ČTK, která by uváděla "věci na správnou míru". A poté, co bychom se společně zasmáli ne příliš dobré paměti pana prezidenta, pak by mohli Zemanovi klást občas otázku všichni, kdo by se k němu namanuli: "Našli, našli, Vaše perveposchidelstvo?".

Smích je osvobozující zbraní utiskovaných.

0 1
možnosti