Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Karma, pane doktore, ale s bodem f) zásadně nesouhlasím.

Andrej Babiš totiž sám neví, co má říkat, když nemá připravené "noty" a má mluvit spatra. :-). Má to ale výhodu v tom, že v takových okamžicích na sebe napráší i to, co nikdo neví. ;-)

5 1
možnosti
Foto

R^R^R^ Pobavilo hodně, ale je to zároveň tragické.

6 0
možnosti
Foto

Vaším článkem, Marku, jsem se dnes bohužel příliš nepobavil.

1 0
možnosti
Foto

Taková posmutnělá karma, TomeR^

3 0
možnosti
NS

Nezlobte se, Tomáši, ale ta kampaň proti vládě odborníků už je trapná a ubohá. Jsou to pečlivě vybraní odborníci, které navíc vybral odborník na vše odborné, miliardář "mám dost, víc nechcu, makám pro vás" soudruh ing. Babiš, která bude poctivě a nezištně makat pro tuto zemi a její občany, vlastním tělem stejně jako miliardář sám bude chránit české nerostné bohatství, bojovat proti kůrovci, na hranicích bránit vstupu migrantů (vstup bude povolen pouze agenturním zaměstnancům Agrofertu z rozvojových zemí, kteří táhnou stejně jako Agrofert českou ekonomiku), bude hájit spravedlnost a právo, aby ti, kteří makají pro tuto zemi, nebyli trestně stíháni a pokud ano, tak až po době, kdy pro tuto zemi domakají, aby je nikdo zbytečně od práce pro lidi nerušil a mohli dokončit započaté.

;-D;-D

A Vám karmaR^

11 0
možnosti
Foto

Jdu se stydět do kouta, Noro. Vše, co jsem napsal, jsou pomluvy. Fuj.

2 0
možnosti
DV

D68a43v63i52d 36V71l13k

27. 6. 2018 9:07

Jo ještě jsi zapomněl: Bude jezdit jedině na Bionaftu a žrát Kostelecké párky a Vodňanské kuře. Já teda ale nevím Tome, jestli bychom místo satiry neměli vzít radši vidle a baseballové pálky a vypráskat ty staré komoušské kádry Z Hradu a ze Strakovky.

7 0
možnosti
Foto

Ano, správně, Davie. Vzít to hezky revolučně, proč se párat s nějakou "parlamentní demokracií".

1 2
možnosti
Foto

Nevyjde to na stejno, nenávidět Babiše nebo za h) Kalouska?

V tom případě byste, pane Vodvářko splňoval kritéria pro ministerské posty, která jste sám vypracoval.

1 4
možnosti
MV

Sorry jako, ale to byl materiál do drzeny v utajovanem režimu. Jak ses k němu dostal?

6 0
možnosti
Foto

Kdo umí, ten umí, Marku.

1 2
možnosti
PK

Láska a nenávist jsou city, které se vyživují samy, ale nenávist má z těch dvou delší život. Přál bych Vám, aby to tak u Vás nebylo;-)

1 2
možnosti
Foto

Milý pane Korecký, jelikož jsem občas některými blogery podezříván z nenávisti, dovolil bych si u této příležitosti jistý rozklad.

Nenávist je emoční proces, u kterého nenáviděnému subjektu přeji co nejhorší osud a jsem schopen k tomuto kroku i přispět. Tedy - pokud třeba nenávidím nějakého člověka - tak mu přeji nemoc, smrt apod. a pokud budu moci, tak ho třeba šťouchnu ze skály. Mohu Vás ubezpečit, že podobnými pocity netrpím vůči žádnému člověku. (tedy dokonce ani k muslimům, což - jak si myslím - mne poněkud vyděluje z jistého současného trendu).

Existuje pro mne termín neláska - tedy pocit, že k danému subjektu mám jistý rezervovaný postoj, který mi zabraňuje si s ním přátelsky povídat, stisknout mu ruku či se na něj jen usmát. Tento postoj znám a vůči 5-6 jedincům jej - bohužel - pociťuji.

Omlouvám se za delší odpověď. Děkuji Vám za přání, ale nemějte o mne obavy. při psaní podobných článků se bavím a je docela možné, že nejsem sám.

Pěkný den.

17 0
možnosti
Foto

Člověk by se i zasmál, kdyby to nebyla v podstatě pravda .... Karma.

11 0
možnosti