Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MS

R^ K těm Paroubkovým přednostem jste zapomněl přiřadit i to že má (podle vlastních slov) "poslání od Vyšší bytosti". :-)

1 0
možnosti
Foto

Paroubek vyrazí na steč Hradu plnou parou-nebo pod parou?;-D

každopádně když na sexy mozek přijde třetí nebo čtvrtá míza tak ho nic nezastaví

0 0
možnosti
MV

To už aby si Soukup richtoval křeslo pro hosta...

4 0
možnosti
Foto

třeba v pozadí činku nebo Marťana....

0 0
možnosti

Doba vůdců Paroubka s Rathem byla strašná. Vypadalo to, že půjdou už jen vzhůru. Za podpory bojechtivých odborů bouřících ulicemi se jejich lžím, manipulacím, drzostem dařilo polovinu národa strhnout a polovinu zastrašit a znechutit. Zdálo se, že jsou nesestřelitelní. A uměli to, buďme upřímní. Naštěstí, všechno má svůj konec a i mnou nenáviděný Paroubek je teď hodně, hodně dole. Tak dole, že jeden "slušný idealista" nelenil a ve svém blogu si z něj zbaběle, hnusně a sprostě udělal fackovacího panáka, vylil na něj špínu svého nechutného nepodařeného vtipkování, a ukázal tak bez obalu, přímo a rovnou - na sebe.

0 0
možnosti
Foto

Podobnou špínu lil autor i na Miloše Zemana a výsledek byl, že svým dílem de facto přispěl k jeho zvolení naším prezidentem.

Lití špíny totiž bývá kontraproduktivní.

2 0
možnosti
JS

Mozne bude uplne vsecko. Zrovna tak jako by Evropska Komise pod vedenim Jean Claude Junckera uvazovala o zmene nazvu Evropske Unie pridanim hrdeho prizviska Socialisticka.

0 0
možnosti

Myslím, že pokud bude Paroubek skutečně na prezidenta kandidovat, lidem jako vy následně zamrzne onen úsměv na rtech. ;-)R^

0 0
možnosti
JZ

Vůbec bych se nedivil, kdyby postoupil do 2. kola prezidentských voleb, když tam někdo dostal Drahouše, tak proč ne Paroubka.

4 2
možnosti
FS

On ten (podle vás zřejmě divný Drahouš) dostal 2 miliony 700 tisíc hlasů tak co je na něm divného.....

0 0
možnosti
Foto

Bez rejpání, pane doktore. Vy si fakt tykáte? Nebo je to jen slogan?

2 2
možnosti
JZ

Zasloužená karma. :-)R^

4 3
možnosti