Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VB

A proto přispějme na Zbraně pro Ukrajinu.

4 1
možnosti
PC

Pane autore,

proč na konci ta poznámka o ironii? Opravdu natolik podceňujete inteligenci čtenářů?

Není to nakonec tak, že se sám obáváte možnosti, že by mohl někdo označit Váš dopis za hanopis, z čehož by pro Vás mohly plynout, bohužel už zase jako dříve(!), neblahé následky?

Nic ve zlém, jen se ptám...

1 12
možnosti
JK

Může být, že za rok dva to bude obráceně. AI to vyhodnotí jako kladné body. - - - - Už to píšu níž, že v dobách, kdy to se socialismem bylo opravdu nahnuté /druhá půlka osmdesátek/ jsem podobné rádobyironické pranýřování vídaval v Ruďasovi, kde si podobně dobírali třeba Reagana, a tak. Takže pro mne je to známka toho, že Putin má fakt navrch a Grýndýl je cosi jako Gorbačovova perestrojka svýho času, prostě tenhle styl psaní, to jsou epileptické záškuby namyšlenců, namistrovanců celého světa. Říkám to teda nerad. Ale nač si lhát, v mém věku.

3 2
možnosti
Foto

Omlouvám se všem inteligentním čtenářům za poznámku pod článkem.

Byl jsem upozorněn, že existují někteří jedinci, kteří by podobný text mohli považovat za vážně míněný, případně hanopis, který znevažuje současnou tristní situaci v oblasti východní Ukrajiny.

Těm, kteří jej za ironii nepovažují, doporučuji mé blogy míjet.

19 0
možnosti
JK

Náhodou bez té poznámky o ironii bych Vám to skoro věřil /ironie!!!!/ - - - - Už zase melete strašné hlouposti. A to jsem Vám poslední blog pochválil. Držte se od tohoto tématu co nejdál. Posledně /rok a půl zpět?/ jste mne namíchl svým propagováním XX-tého kola sankcí proti Rusku. Prý jak je to potrestá válku to zastaví. Výsledky vidíme. - - - - Slyšel jsem onehdy návrh, že prý populace nad 60 let /už nemají vojenskou povinnost/ ať už se z politiky vyjadřuje jenom ke zvyšování důchodů. Něco na tom nápadu bohužel je, jak tak koukám.

4 9
možnosti
JP

J49a37n 56P20a44v83l60i89š

24. 2. 2024 14:10

To, že je to ironie jste tam vůbec psát nemusel. Alespoň trochu inteligentní čtenář má ihned jasno. Vy myslíte, že by vám někdo věřil, že zrovna vy jste takový blog ( plný demagogie ) dovedl napsat. Já osobně bych si řekl, copak se panu Vodvářkovi asi stalo, že tak najednou mění svůj názor. Že by otřes mozku?, nebo snad něco horšího?.

4 1
možnosti
Foto

Tak. Ač inteligentní čtenář by mohl pochopit, že je to jak ,,přetištěné" z moskevské Pravdy. Avšak, nestalo se

1 7
možnosti
DB

Naprostý souhlas.

6 0
možnosti

Ukrajina je teď bohužel v situaci toho vyhořelého pána z Hoří má panenko, kterému spoluobčané darovali ze solidarity lístky do (vykradené) tomboly, zatímco on potřeboval peníze. Stejně tak dnes Západ ujišťuje Ukrajinu o solidaritě, šéf NATO Stoltenberg ji povzbuzuje hláškami, ať neztrácí naději, vyhlašují se stovky sankcí vůči Rusku, ale ukrajinským vojákům dochází munice, což k jejich bojové morálce moc nepřispívá.

9 1
možnosti
DR

Nejspíš má ten západ za to, že se těm kecům o solidaritách a neochvějných podporách rusové tak leknou, že dobrovolně zahodí zbraně a začnou prchat co jim budou síly stačit.

2 3
možnosti
Foto

Váš sympatický text se mi moc líbil a vědět, kde ho sepisujete, přispěchal bych (samozřejmě s vaším svolením) jej spolupodepsat.

7 0
možnosti