Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

R^R^R^R^R^R^R^

Dík! Je mi z toho smutno, jak nás ti naši postkomunističtí oligarchové válcují!

:-)

1 0
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
10 2
možnosti

Voliči ANO jsou zdřevěnělé loutky! :-)

0 0
možnosti
JD

Konečně se tato kauza dostane před spravedlivý soud!

Lidových soudců as soudů už tu bylo mnoho!

1 1
možnosti
ZH

Soud mohl být už dávno, kdyby Babiš celý proces všemožně nezdržoval. Mohl být očištěn a cesta na trůn by byla bez překážek.

Vlastně to by už nemusel, protože by nepotřeboval beztrestnost...

4 0
možnosti
MB

Zdenku, napište to jednoduše.

"Jako sympatizant pana Babiše, vyjadřuji radost. Byť v opozici, stále plní své sliby - Narovnává podnikatelské prostředí. Přestal míchat biosložku a tak nám zlevní benzin. Konečně jej přestali zdržovat a dostane se před soud. Ničeho se nebojí, sám to říkal. Posiluje státní rozpočet. Dodá 100 milionů za chleba. Brzo bude dalších 300 za reklamy. Určitě se najdou i další. Pořád to nic není. Skvělý člověk stále hledá 200 miliard Kč úspor! Vydal se na cesty, hledat. Byl i v cukrárně, tam nebyly. Neváhá, podívá se i do basy,. Tam, určitě budou!. Kdy se vrátí netuším". Já s Vámi souhlasím. Takový obětavý člověk zde věru - Ještě nebyl. Baží po Hradě. No, to by byly rohlíčky obzvláště vypečené ... :-)

3 1
možnosti
ZH

Pan expremiér nyní ukázal, že mu zdraví už tolik neslouží. Tedy v klíčové okamžiky může vážně ochořet tak, že nebude schopen jakékoliv výpovědi. No a jednou se to přece promlčet musí, že ANO? ;-€

3 0
možnosti

Proč by nemohl být prezidentem? Vždyť Miloš fungoval i v bezvědomí jako nejvyšší velitel vojsk! :-)

2 0
možnosti
JZ

Andreje Babiše prosím přenechme nezávislé justici. :-)

9 0
možnosti
PS

Že jo? Pod vedením dona Pabla to jistě dopadne k autorově spokojenosti....umlateji ho o Zeď nářků. ..

1 2
možnosti
MB

Neděje se nic neočekávaného. 100 míčů na chleba, 300 na reklamy Čapáku. Brát větší dotace, jako odvádět daně, to je super. Nebýt x let mezi TOP plátci, je úžasné. Škaroch vyšetřuje, jako kolega Bačvu. Drzý znalec písma říká, že otec má rukopis podpisu - podobný synovi. Švarná Alenka radí, jak snížit dluhy, Havlíček žádá další posudky. Někdo si stále mele tu svou - Kampaň, účelovka a Kalúsek. Tak jo. To už spraví pouze ta prezidentská, doživotní imunita. Bureši vzhůru na Hrad. Do hladomorny, za odměnu do výběhu. Do Jeleního příkopu. Tam někomu fakt bude lépe ,,, :-)

7 1
možnosti
PK

Je to skutečně NES a osobně si nemyslím, že tato kauza skončí do konce desetiletí....

1 1
možnosti
ZD

Pokus o nástin odpovědí.

1. kauza byla uměle prodlužována, aby se za každou zmínkou o panu Babišovi mohlo dodat - vyšetřovaný, stíhaný. Proto musela trvat do konce jeho premiérských dnů.

2. Viz odpověď bod 1)

3. Aby to nevypadalo okatě, nakonec to soudů předá.

Je milé vidět, jak v posledním - již nečíslovaném - odstavci dopředu avizujete svůj komentář pokud to soud shodí se stolu. Což je jedna z možností.

1 11
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
6 3
možnosti
JD

J81a64n 17D21o62u63š86e84k

21. 3. 2022 15:23

Ale kdepak, potáhne se to jako smrady navěky. Dokud není jistá jeho nevina, dá se to vždycky vytáhnout. Jak já Babiše nesnáším, ale tohle mi smrdí víc jak zatuchlý Benda ve sněmovně.

10 11
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
5 2
možnosti