Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

R^R^Nuž, absurdity vytvárajú ľudia.

2 0
možnosti
JZ

Zasloužená karma :-)R^

3 0
možnosti

R^R^R^ Díky!

Ale nejotřesnější je, že i u nás stále mnozí občané zůstávají stoupenci alternativního myšlení, které sem přinesla Putinova ruská hybridní válka! Oni nejsou schopni rozlišit pravdu od lží?!? Nebo si myslí, že takto petrohradským trollingem zpracovaní občané mohou být jejich voliči? Že se nestydí, přiživovat se na neštěstí druhých!

:-)

5 0
možnosti
LV

Dobrý den, pane doktore! Já myslím, že oni většinou jsou schopni rozlišit pravdu od lži. Oni jen mají potřebu mít za každou cenu "vlastni" názor. Ta dominuje. Přifukuje jim to ego.

7 0
možnosti
MB

Těch paradoxů je více. Erdogan kdysi na troskách zemětřesení povstal. Lid oblažil 64% inflací. Klasikou nekvalitních staveb a nedostačující pomocí vlastním lidem. Prapodivná země, které nic nebrání bránit Švédsku vstupu do NATO. Očekávané nepokoje v místech hrůzy. Recep prostě nemá recept. Mír s Kremlem ovšem zajistí hravě ...

Přírodní katastrofa je katastrofa. Pokud na Ukrajině není? Tak se uměle vyvolá. Lidi jsou bezdůvodně bez elektřiny i vody. Není problém vyslat pomoc do Turecka. Je problém zastavit zemětřesování východního blázna. Údajně, aby netřásl ještě více. Nejlépe? Třást se sami...

Je to tragi komické. žehnám našemu předsedovi Turistického oddílu - Legendárnímu praotci Čechovi. Žijeme v krajině tektonického klidu. Ani hadi nejsou, krokodýlové. Nuda, co s tím? Tak si ty otřesy musíme vyvolat sami. Velebme zemětřesitele a nepomáhejme. Sami máme málo! Trumfněme Erdogana, mír zajistit. Žvaňme, kampaň na tom postavme. Funguje to. Já říkám - Otřesy zde, skutečně otřesné. I hadi jsou ! ... :-)

8 0
možnosti
Foto

Nejen hadi, ale i sbírka brontosaurů, tyranosaurů a podobných tvorů. Žel, nikoliv v muzeu. R^R^

5 0
možnosti
Foto

R^Rusko je paria. Chovejme se k němu tak. Rusko je zločinný stát, chovejme se k němu tak. Ukrajina potřebuje pomc, dodejme jí vše co potřebuje. Kromě Turecka byla postižena i Sýrie, pomozme i postiženým Syřanům.

8 0
možnosti
Foto

Tragédie v Turecku je hrozná, ale tragédie na Ukrajině je horší, protože ji úmyslně způsobili lidé. Respektive ti, kteří se za lidi neprávem považují.

Karma.

24 0
možnosti