Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

L20e32o92š 18R86y15š66k55a

7. 10. 2017 22:54

Díky Tomáši za skvělou reflexi Tomio Okamury.. Když jedu Ostravou a vidím, kolik má vylepených lživých propagačních cedulí, je mi z toho zle... Nechápu jeho drzost, slibovat takové nesmysly.

3 3
možnosti

Příklad konkrétní lži?

2 0
možnosti

Dík za informace! Dík, že to, Tomáši, čteš za nás! Já už jsem dávno přestal číst stranické propagace. Nemá to cenu.

Zkusil jsem volební kalkulačku a zdá se mi, že tentokrát je velmi poctivě udělaná. Nejdříve porovnání našich názorů s názory stran a pak porovnání, jak bychom v parlamentu hlasovali my s hlasováním jednotlivých poslanců. Velmi užitečné!

:-)

3 2
možnosti
Foto

Myslím, že ta kalkulačka je celkem poctivá.

0 0
možnosti

"Svoboda vyznání". Neexistuje trapnější nesmysl, než existence něčeho podobného.

1 2
možnosti
Foto

Z vašich dosavadních vstupů je celkem jasné, že tomu termínu z principu nemůžete rozumět.

0 1
možnosti
PK

Okamura - ekonomický migrant? Pokud je mi známo z jeho života, tak ho Japonci jako "polojaponce" nebrali a dávali mu to "sežrat". Je zajímavé, že sem přišel i jeho bratr a je na kandidátce lidovců v Brně. Také ekonomický migrant? Oba jsou z české matky.

1 2
možnosti
ZB

Jeho bratr ovšem nevede českou nacionalistickou stranu utočící proti cizincum a neštve proti nim,to je dost zásadní rozdíl kterému asi nerozumíte...;-)Oba bratři,nejstarší a nejmladší se od Tomia a jeho názoru distancují a označují ho jako nebezpečí pro českou společnost...

10 1
možnosti
JH

Bohužel to není Pitomio, ale....;-€

1 0
možnosti
Foto

Tiskovina č.6/říjen 2016 ? Fakt 2016? Už něco málo přes rok po svém vzniku věděli, jak dopadnou ve volbách 2017? Tak to jsem vizionáře z SPD dosud silně podceňovala...

0 0
možnosti
Foto

Mám dojem, že ten Okamurův volební letáček museli dělat nějací "těžcí profíci".

Zjevně totiž sázejí na to, že průměrný volič je idiot, takže to může Okamurovi přihrát spoustu hlasů! ;-D

11 0
možnosti
JN

Myslíte, že spoléhá na to, že přetáhne voliče TOPky?

1 1
možnosti
JL

Toť dilema je veliké. Je to pravý český vodník? Nebo, nefalšovaný korejsko - japonský podvodník? Otázkou je, co na to vlastenci?

:-)R^

4 1
možnosti
MD

Kteri vlastenci? Japonsti nebo cesti? Nebo je to obhajoba pojmu obecneho vlastenectvi? Takze zatracujme Okamuru a rozplyvejme se nadsenim nad nasimi letci v Anglii.

1 1
možnosti
JS
LB

Nedávno se Jiří Hanák v LN pozastavil nad tím, proč prezidentu Zemanovi vadí migranti s odlišnou než evropskou kulturou, a proč mu nevadí japonský migrant v čele politické strany.

"Okamura je přece podle této klasifikace japonský migrant, narozený v Tokiu, a nelze přece tvrdit, že japonská kultura není dost odlišná," říká Hanák a dodává: "Jen v pikareskních českých poměrech se mohl tento migrant ocitnout v čele protiimigrantské a protiuprchlické strany, hájící příslovečnou českou hroudu. Není to divná věc?"

16 1
možnosti