Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
IL

I49v31a58n24a 69L76a81n44c31e

5. 12. 2023 11:36

Nepochopím, že mohli něco tak hrozného a do očí bijícího tak dlouho ignorovat.

0 0
možnosti
MV

Dobrý den, paní Lance, máte pravdu, také to nepochopím, nespíš lenost nebo vyhoření, nevím. Bohužel podobných případů znám víc, a ne všechny nakonec dopadnou dobře, viz např. https://vodickovamarie.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=692994 Marně přemýšlím, co udělat, aby se to změnilo. Bohužel hlavní zájem MPSV je, aby nebylo moc dětí v ústavech.

0 0
možnosti
MV

Dobý den, paní Sádecká, děkuji za Váš názor. Jak by asi Věruška reagovala, kdyby jí náhradní matka třeba řekla, že u ní nemůže zůstat, že jen jen přechodná pěstounka, jak prosazuje MPSV, a že půjde jinam. Ani si to nechci představit.

0 0
možnosti
ES

Přesně popsané pocity dětí.

0 0
možnosti
Foto

Děsí mě, že ji odtrhli i od bratříčka, na kterého byla citově vázaná...

0 0
možnosti
MV

Dobrý den, paní Dianová, děkuji za Vaši reakci. Věrka se nakonec s bratrem setkala, až v dospělosti. Pomohla jí k tomu Evidence obyvatel - na žádost Věrky bratra identifikovali, i když už se teď jmenuje jinak, a poslali mu zprávu, že tato osoba by si přála, aby se jí ozval, a on se ozval. Stýkají se jako jiní sourozenci, a jsou oba rádi, že se našli.

1 0
možnosti
MP

Hrůza.To je k neuvěření.Vám .Pište dále, aby lidé věděli co mohou také "lidé" dělat.

0 0
možnosti
MV

Dobrý den, pane Pálko, děkuji za Vaši reakci, je to opravdu hrozné, jak se dokážou lidi chovat a jak jsou někdy úřady, které by měly děti chránit, netečné.

1 0
možnosti