Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
T

TurboFrank

26. 8. 2008 13:06
Z Vodičků, které jsem znal byl normální jenom

ten, co zpíval s Vodomily. Všichni ostatní byli magoři.

0 0
možnosti
P

PetroleumLampoIdorablo

7. 3. 2008 9:49
Už jenom forma hemzu jako dopis

co má jako znamenat? Pokračování propagandy jako sci-fi?

Radílkovství člena filiálky BISu nebo mediální manipulace. Blogy by měli sloužit občanům bez napojení na establishment, zatímco se z nich stala další platforma propagandy. nejsměšnější je, když redaktor idnes ještě vede svůj blog. Proč mu ty jeho slinty nevydává redakce jako šlánky? Zasviňuje další prostor a ubérá prostor pro původní poslání blogu.

nemluvě o tom, že kdyby takhle blbě uvažovali v Egyptě, tak bys tam neměl kvůli čemu chodit, blbečku. Copak historie nebude pokračovat? Budoucí generace nebude zajímat naše historie? No děláme všechno pro to, aby tomu tak nebylo, přinejmenším z důvodu zidiotizování současných generací, na čem se autore nejejn míniš podílet ale přesvědčuješ ostatní, že máme dělat vše pro to , aby jsme jednou vypadali jako masovým idiotizmem zasažená éra. To už i Neronova doba bude vypadat vedle naší excelentně.

0 0
možnosti

Raskolnikov

7. 3. 2008 9:36
Vodička v tísni

Sapére Vodičko, z vašich efektních stylistických konstrukcí jsem vytušil, že ani kdybyste jezdil do Ruska každý druhý víkend, nepochopil byste tuhle zemi a duši lidí, kteří v ní žijí. Před další cestou doporučuji hlubokou studii ruské literatury (např. Tolstoj, Puškin, Čechov, Gončarov, Gorkij ap.), historie (ruské i sovětské) a méně papouškování frází jakoby vystřižených z materiálů organizace Člověk v tísni.

0 0
možnosti
P

PetroleumLampoIdorablo

7. 3. 2008 9:54
Re: Vodička v tísni

to není jakoby, to je přesné plnění úkolů člena týmu. Kdo by se divil horlivosti, když prachy z MV na šíření jediné svaté pravdy a manipulace jsou už z MZV na cestě podle vyjádření knížete.

0 0
možnosti

vladimir

7. 3. 2008 9:34
lidská hloupost je věčná

Tyhle blogy je velmi užitečné číst. Vypovídají o tom, co za magoroviny může autor vymyslet. Děkuji pane Vodička.

0 0
možnosti
JN

dbpp

7. 3. 2008 9:08
MF Dnes

No, přečetl jsem si to z nostalgie. Pamatuju, jak před 30 lety jsem v GUMu viděl šílenou frontu na kapesníčky různých vzorů v ceně pár rublů, které si potom ženské v hloučcích měnily. Doba se změnila. Jinak redaktor je mladej a blbej, myslím, že reportáž je celkově dobrá, já bych mu nenadával.

0 0
možnosti
PV

vasidiv

7. 3. 2008 9:06
Socha

Vážený pan Vodička jste mladý a chcete se chovat jako idiot,copak nějaká socha /emblém / Vás může tak zajímat,že o ni musíte napsat.

0 0
možnosti
H

Hufner

7. 3. 2008 8:08
Kretén Vodička

Vodičko, ty jsi ještě větší vůl než jsme doufali. Ty ses při tom pádu praštil do své prázdné makovice??? Kdyby v dějinách lidstva se všichni chovali tak debilně, jak doporučuješ - tak bychom na minulá staletí neměli žádnou sochu, obraz, stavbu nebo mumii. Bože, jaký ty seš vůl!;-D;-D;-D

0 0
možnosti
PS

petrisch

7. 3. 2008 7:42
to jsou reakce bolševiků?

´Moc článků se idnes nedá číst, ael tento jsem si s chutí přečetl a moc se mi líbí. Přelítl jsem i rekace čtenářů a zděsil jsem se kolik bolševiků ještě žije. Snad brzy vymřou.Rv

0 0
možnosti

Raskolnikov

7. 3. 2008 9:38
Re: to jsou reakce bolševiků?

Chybí ti pokora, hochu. Všichni jsme smrtelní.

0 0
možnosti

alegre

7. 3. 2008 3:40
Profesionální práce

Psát do novin může dnes opravdu každý. Cenzura, údajně, neexistuje. Ale nechat si, za takovou blbost , zaplatit? No fuj, pane redaktore, že se nestydíte. Mám pro vás jednu malou radu: lehnout vedle Lenina a nerušit.

0 0
možnosti

Honza

6. 3. 2008 23:35
MF na stejnou notu

Nebylo by prospěšnější kdyby se pisatel  zabýval tímproč nejsou u nás klempíři, pokryvači a ostantí řemeslníci.Ty které vyučil bolševik tak těch rychle ubývá a nové nikdo nemá zájem řemeslu vyučovat.Mládež droguje a účastní se technopárty.To by bylo dobré téma tak se do toho někdy v MF Dnes puste a neodvádějte pozornost od problémů, které nás všechny trápí, takovými hloupostmi.

0 0
možnosti
  • Počet článků 13
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4507x
redaktor MF DNES

Seznam rubrik