Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

petrof

27. 2. 2008 11:53
a jsou to ještě vůbec zelení....??

myslím, že těm zeleným magorům to ani nedochází, jaký je ten jejich uhrovitý čochtan hajzl. Budou mít teď plnou hubu názorových proudů, ideového a programového pnutí, ale v podstatě neví kudy kam. Pod dojmem ekologického velikána nosí tričko po košilí, jezdí na jednání vlády s batůžkem a na kole a na základě usnesení stranyse zamiloval do ošklivky Katy. To je ale vše, jinak je to obyčejný hajzl.

Lze očekávat, že se tato strana nýmandů před dalšími volbami spojí se stranou její, stejně militantní a stejně praštěné sestry Moniky a možná se nechá oslovit i strana trapné prezidentské kandidátky, naší politické dominy Bobošíkové a Čejkové. To by byl fičák. Kdo ví....???  ;-)R^

0 0
možnosti

jasne, ze je to blabol, Simoniku

27. 2. 2008 9:19
moc se mi libi, jak se tady nadava na oponenty

ale nikdo z mistnich fanatickych priznivcu ODS se nepozastavuje nad tim, ze vsichni si uz na kongresu odhlasovali jednotne, ze budou volit Klause, vsichni jako jeden urcite byli za Klause - tomu se rika nazorova jednota. ;-D

0 0
možnosti
K

Kocourek69

27. 2. 2008 6:06
Takto to funguje ve všech stranách.

I u té vaší ODS pane Vocelka. Kdyby někdo z ODS nepřišel na prezidentskou volbu to by jste teprve viděl kravál. U ODS stačilo jenom když se někteří zákonodárci odmítli do médií vyjádřit koho budou volit. A už z toho byla vnitrostranická aféra která je vinila ze zrady až museli slíbit, že při případné tajné volbě svůj lístek vyfotí mobilem. Navíc když vezmete v potaz, že Zubová v osudný den ani neotevřela ministryni Stehlíkové která se za ní rozjela... To se stát u ODS tak Topolánkovi praskne rozčílením žilka v hlavě.

0 0
možnosti

já to neschvaluji

27. 2. 2008 7:39
Re: Takto to funguje ve všech stranách.

pokud by měli poslanci plnit vůli klubu a strany, může mi někdo vysvětlit, proč jich tam je 281? zrovna tak by jich mohlo být 25, nebo si o výsledky voleb zahrát mariáš. Bylo by to levnější  a třeba by byla legrace.

0 0
možnosti
MK

petr

27. 2. 2008 1:17
taková drobnost

Nechci se rozhodně zastávat pana Bursíka, protože k němu mám značně negativní vztah. Nicméně pokud píšete, že "výrok „donutíme je ke spolupráci silou“ vyjadřuje trvalý postoj politika" - dovolím si oponovat. Šlo o čistě soukromou korespondenci, nikoliv o trvalý postoj. Tím chci říci, že já jsem v soukromí udělal spoustu věcí, které nebyly úplně košér a řekl spoustu slov, které bych nejraději vzal zpátky. Nevím, jak vy... Prostě se mi příčí, když se ze soukromého mailu udělá politická kauza - a rozhodně to v této zemi není poprvé. Je to taková bulvární drbárna, nic víc. Na zelených mi vadí spousta podstatnějších věcí, než tento Bursíkův přehmat, kvůli kterému poslal svoji zprávu nikoliv chtěnému adrestátovi, ale té paní, která to tak ochotně a účelově ihned zveřejnila.

0 0
možnosti