Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

masa1

24. 5. 2010 11:03
Proč lidi zrovna Paroubek?

Je to jednoduché. Vzpomeňte si na privatizaci a Klause - tak dlouho křičel, že je "otcem" privatizace až mu to zůstalo a všechny chyby jsou připisovány jen jemu a ODS. Letošní předvolební kampaň běží od zrušených předčasných voleb čili už téměř 3/4 roku. Souhlasím s tím, že agresivní je v podání všech stran. ČSSD v ní ovšem obsadila podle mého minimálně polovinu placené reklamy (bilboardy, inzerce v tisku) a až donedávna byl téměř vždy její tváří jen Paroubek. Chtěl být nejvíc vidět a teď je jako vždy překvapen důsledky svých činů.

0 0
možnosti

masa1

24. 5. 2010 11:04
Re: Proč lidi zrovna Paroubek?

nějak se mi ztratilo to štve, sorráč.

0 0
možnosti

mahdi

24. 5. 2010 9:09
Co je dovoleno Jovovi ...

Jo, jo, u Klause se všichni novináři rozplývali, jaký je to pragmatik. U Paroubka je to nadávka. Přitom jsou oba přesně to co se skanduje na fotbale: "Pražské ku ..." (Všichni slušní Pražáci, a je vás dost, neberte si to osobně, to není na vás)

0 0
možnosti

kuča

24. 5. 2010 8:33
Vážený autore !

;-)Článek se Vám moc povedl! Na rozdíl od většiny ostatních diskutérů Vás musím pochválit , že jste opravdu bez bázně píchl do vosího hnízda. Sleduji průběžně celou předvolební diskusi o politice na blozích, no.....někdy je to záhul. Nenávist vůči Paroubkovi, jako osobě u některých diskutérů hraničí s posedlostí. Léčí si na jeho osobě svoje mindráky.

Přitom je dnes každému jasné, že tam nemůže být měkký člověk. Na to dojel inteligentní Špidla, který v tom rybníku sprostoty a urážek nemohl existovat. Souhlasím samozřejmě i s tím faktem, že ani novinářským investigativcům se na něj nepodařilo nic najít, dá se tedy říci, že je v současné době s Nečasem, jeden z nejčistších. (Pokud na něj zase Íčko nevytáhne z Krakatice pedofilii).

Lidé mají krátkou paměť a vymývání mozku úplatnými novináři fungovalo vždycky a stále bude!

0 0
možnosti

jeste asocialnejsi grupa

24. 5. 2010 8:01
asi takhle ...

paroubek prosazuje progresivni zdaneni, coz JE okradani uspesnejsich, i kdyby jste tomu treba rikal "narovnani socialnich rozdilu pouzitim prostredku socialni spravedlnosti" nebo jakkoliv jinak ... porad to je prachobycejna a sprosta kradez, coz me osobne na nem (a na levici celkove) vadi nejvice. ano, jsem monetaristicky zalozeny egoisticky individualista, ale nevidim ani na jedne z uvedenych vlastnosti nic spatneho a nevidim ani duvod, proc bych za neco z toho mel byt trestan vyssi dani, jenom proto, ze si preje nejaky ten "lid", pripadne sam velky jyrka.

a mimochodem, prozradim vam sladke tajemstvi, proc jyrku nemaji radi media: je to prave pro jeho "ponekud prerostle ego". pokud se k mediim nekdo chova jako buldozer, holt se nemuze divit, kdyz je s nim jako s buldozerem jednano i zdruhe strany ... respektive divit se sice mozna muze, ale je mu to tak nejak houby platne. doby, kdy media MUSELA psat, co jim ktery politik porucil, jsou jiz nekolik let minulosti ...

0 0
možnosti

rezjir rezjir

24. 5. 2010 8:05
Re: asi takhle ...

Ano, ale pak současně byste měl brojit proti bonusům na sociální a zdravotní pojištění.

0 0
možnosti

rezjir rezjir

24. 5. 2010 7:41
Hezké

ale to že vám milenka přestane předstírat organismus, je přece dobře, že ano?

Jinak samozřejmě platí, že dělat z Paroubka strašidlo je hloupost, která se nevyplácí.

0 0
možnosti

Robert Poch

24. 5. 2010 5:54
KONEšNě PříZNIVě LADěNý šLáNEK?

:-) chce to jen častěji vonět k oranžovým růžím,:-)

0 0
možnosti

rezjir rezjir

24. 5. 2010 7:42
Re: KONEšNě PříZNIVě LADěNý šLáNEK?

Hluboce dojatý Robertek, už podle použitých písmenek v názvu.

0 0
možnosti

tondaqakin

24. 5. 2010 5:49
Je proklate smutne

ze lze videt veci jinak, nez ve skutecnosti jsou a vyplodit takovy clanek.

Jedna ze zakladnich vlastnosti cloveka moudreho je, rozlisovat mezi ucelem, prostredkem a cilem.

0 0
možnosti

amusia

24. 5. 2010 4:14
Milý mladíku

Mám chuť ti napsat něco v tom smyslu, že považuješ-li tento článek za svůj nejodvážnější v životě,jsi teda pěkný srab...ale nenapíšu, však on tě život naučí. Naučí tě třeba nepsat takové bláboly.Kde jsi např.přišel na takovou kravinu, že politici mají HÁJIT MÉ ZÁJMY a PROSAZOVAT MÉ NÁZORY? Politici (vláda,parlament...)jsou tu od toho,aby dobře spravovali "mé" daně,tj.peníze,které já jim laskavě svěřuji.Proč se pořád dokola omílají nesmysly typu "stará se o lidi".Lidé se musí o sebe starat sami,o ty,kteří to "nedokáží" se starají jejich děti, domovy důchodců, pečovatelské ústavy...

Máš-li důkazy o tom,že "přeběhlíci" byli korumpováni,jsi povinen podat trestní oznámení!Jestli důkazy nemáš,nelži tady a neomílej socdemáckou ohranou písničku(a přeběhlíci při svržení vlády nevadí,co?!).

O Czechteku nemel nesmysly.

Ať hledám jak hledám, zatím jsem nikdy nikde neviděl zfanatizovaný modrý dav (oranžový ano)a fašizující studenty.

Nějak jsem se rozepsal a přitom stačilo říct,že vám prostě chutná!

0 0
možnosti
  • Počet článků 13
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2674x
Camus mi představil svůdnou, ale nevěrnou slečnu Revoltu, Kosík mě prohodil dveřmi kritického myšlení, u Bělohradského jsem se pořezal o dvousečný relativismus, bez Kellera bych pořád zakopával o ironii nezamýšlených důsledků, Diviš mi vrazil facku zranitelné zběsilosti, Jirousovi jsem nevykryl surově něžné pěstí, s Haškem jsem se pozvracel po bugulmské samohonce, Monty Pythonům vděčím za třísky z kříže satiry, a tak bych mohl pokračovat – jsem holt bigamista. Jo, a metal zasluhuje metál!

Seznam rubrik

Co právě poslouchám

Oblíbené články

Oblíbené stránky