Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JR

J66a37r42a 25R64a95n54k

9. 9. 2015 19:04

Mohu Vas ujistit, ze si Cinani zatim vsude privezli sve zamestnance (dokonce do Kanady na tezbu uhli, ale museli se do jednoho vratit)

0 0
možnosti
VV

Dobrý den , někdy s vámi souhlasím , definice komunismu se dost mění , vše je ve vývoji , v Číně žebrá o kontrakt kde kdo . President si jen uvědomil co pro Čínu znamená vzpomínka na konec války .

0 1
možnosti

U nás se to změní jen málo. My jsme ta montovna. Ale Němci , to co my smontujeme zabalí a prodají do Číny. Ti se budou vztekat. Ale jestli nás vlastní Němci nebo Číňani?

0 0
možnosti
JS

Američanům čínské peníze rovněž nesmrdí. :-P

0 1
možnosti
JB

Já bych ty čínské investice docela přivítal. Je málo pravděpodobné, že by nás Čína začala nějak politicky zpracovávat. Do Číny je to poměrně daleko a navíc to ani nepotřebují.

Co ale potřebují je most do Evropy. A proč se jím nestát?

0 1
možnosti
VM

Davide,proč máte pocit,že jim leze do zadku?Jak s Čínou tak s Ruskem se baví i západní politici.Politiku nelze dělat "ode zdi ke zdi".Že řada věcí,jak v Číně tak v Rusku,je hodna tvrdé kritiky,to beru,ale to neznamená,že s nimi nebudeme v kontaktu,jak požadují někteří multikulti blogeři,kteří si hrají na humanisty.Já navíc vidím,že od evropských hodnot spíše ustupuje EU,v jejímž čele stojí bývalí komunisté.A pokud byl někdo komunista na Západě,tak byl z přesvědčení,EU,tj,samý bývalý maoista a trockista,to není nálepkování,čili radikální komunisté,a takoví lidé mají vést Evropu?Kdo může za úprchlickou krizi?Čína s Ruskem,rozhodně ne.

2 1
možnosti
DV

D90a43v80i55d 30V19l58k

9. 9. 2015 9:48

Víte já Zemana nemusím to přiznávám, ale já mu to lezení do zadku Číňanům zase tak za zlé nemám. On je prostě pragmatický technokrat. Ale na duši mi to dobře nedělá a nejsem si jist jestli to bude v konečném důsledku pro nás + nebo -. A s těma  levičákama ve vedení EU máte Václave dobrý postřeh přidal bych k tomu ještě levicové feministky.

1 0
možnosti
Foto

Aniž by se mi to nějak líbilo, lezeme tam, kde naši západní partneři již jsou. Pouze dělají, ze ne, případně si zacpávají nos a říkají, že jim to tam smrdí.

2 0
možnosti
DV

D33a33v68i19d 54V37l41k

9. 9. 2015 9:44

A to máte Jirko taky pravdu to uznávám.

0 0
možnosti
  • Počet článků 655
  • Celková karma 37,23
  • Průměrná čtenost 3937x
Chtěl bych Vás na chvíli zastavit a někdy i rozesmát. Jsem normální malý živnostník, táta od tří dětí a blog je pro mne drobný relax od práce. 

 

Seznam rubrik