Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Multi-kulti....Domnívám se , že už všichni politici včetně Merkelové či Camerona vědí, že je to slepá ulička. Jenže jak z ní ven ?

Začalo to kdysi přílivem třeba Turků do Německa a Arabů do Francie. V době boomu byla vítána levná pracovní síla pro neatraktivní obory . Nyní, kdy není dost práce pro původní bílé (pro zjednodušení) , mají západní evropské státy miliony nebílých nezaměstnaných , často už v třetí generaci.

Obrovský problém, prakticky (v oboru reálných možností) neřešitelný. Buďme rádi za národnostní homogenitu naší země. Dokonce bych řekl , že jsme měli docela štěstí na Vietnamce - prakticky jedinou významnou minoritu. Pracovití , slušní , docela asimilují. Představme si , že by se Husák skamarádil třeba s nějakou arabskou zemí......

1 0
možnosti
JK

J88a92n 53K15ř98í69ž

21. 8. 2014 14:39

Souhlasím.

Dalších slov netřeba.

3 0
možnosti
LK

Vždy mě zaujme onen pojem Brit, zní to jak z 19. století, určitě to není přiléhavé k oněm lidem,o kterých se zde píše, Brit je spíše ten, kdo vyznává britské hodnoty, ale co jsou to vlastně dnes britské hodnoty? Co je to Británie? Ascot, královna, červené busy? Nebo "vzpomínky na britskou Afriku?" nebo snad anglikánství a angličtina? Někdy mám dojem, že se v ostrovní zemi ztrácejí samotní Angličani.

0 4
možnosti
AF

Nepochybně ANO !

A ta část muslimů, která by toho nebyla schopná bude velice zanedbatelná !

1 0
možnosti
RS

Evropa je opravdu těžce dekadentní. Na všechno musíte mít lejstro, jinak si legálně ani nemůžete upšouknout. V Iráku se bojuje, na Ukrajině se bojuje, v Africe řádí Boko Haram, Rusko dělá problémy, Čína předbíhá celý svět a skoupila půlku Afriky, půlka Afriky má problém a naopak půlka Afriky jde významně nahoru, o růstu dalších zemí nemáme ani tušení ... a Evropa tady mezitím řeší papíry! Tlučeme se papírama po hlavách, zavíráme fabriky, máme miliony nezaměstnaných a vůbec netušíme, co se děje ve světě. Až budeme úplně na dně, nebo sem vtrhne nějaká armáda pomatenců, tak nám ty papíry budou víte na co...

19 0
možnosti
VN

Já celou tuto problematiku nevnímám jako náboženskou. Náboženství je pouze jenom zástěrkou. Všechno je to o bláznech a šílencích , kteří se pohybují po tomto světě. A když blázen nebude mít svého Aláha..bude mít někoho jiného,v jehož jménu bude vraždit. A když nebude mít žádné jméno , vezme doma svůj semopal a vyrazí do ulic..

Vzpomeňme takového Breivika , nebo ty šílené střelce , kteří vtrhnou do školy a zastřelí bez jakéhokoliv důvodu hodně dětí...

Proto bojujme proti šílencům... a nebojujme proti skupinám , kde podíl šílenců tvoří pouze marginální část... Apropo , je na planetě nějaké skupina , kde se šílenci vůbec nevyskytují ?

A britský muslim nemusí být nutně přistěhovalec , nebo potomek přistěhovalců. Dnes to již může být potomek "čistokrevných" britů.

0 6
možnosti
JFB

Šílenci, kteří někam vlítnou a začnou vraždit je něco, co je tragické, ale není to nic, co by ničilo společnost. Je to něco jako zemětřesení, nebo hurikán. Breivik je už trochu jiný, je to sice stejný šílenec, ale k činu jej dohnala invaze cizích myšlenek. Ale je možné, že by to udělal stejně, a vybral by si jiný cíl, kdyby v Norsku muslimové nebyli. 

Ovšem dnešní muslimská invaze jde opravdu za cílem šířit islám, tedy šariju, není to žádné šílenství, oni jen přijali za své, že Islám je dobro a proto musí zvítězit.

6 0
možnosti
JR

J90a81r87a 54R70a54n83k

21. 8. 2014 6:45

Neni to tak davno, kdy jsem na Deutsche Welle sledovala interview s byvalym kanclerem Helmutem Schmidtem, ten videl celou otazku emigrantu z jinych zemi, nez primo sousedicich s Nemeckem jako zkazu, jina (nebo zadna:-( ) kultura, nabozenstvi absolutne neschopne se snaset s temi, ktere jsme doposud znali... :-(                                          Helmut Schmidt: “Muslime sind ein Problem in Deutschland”

michael-mannheimer.info/.../helmut-schmidt-muslime...Translate this page

Jul 12, 2013 - Was Helmut Schmidt über den Islam und die Muslime hier in .... sein Verbrechen war, als Publizist und Autor eine eigene Meinung zu haben.

Altkanzler Helmut Schmidt: “Muslime wollen sich nicht ...

http://www.pi-news.net/.../altkanzler-helmut-schmidt-musli...Translate this page

Jul 9, 2013 - Gesellschaftliche Ablehnung von Muslimen ist nicht nur in ..... Helmut Schmidt gerne in Sendungen eingeladen oder seine Meinung eingeholt.

Helmut Schmidt über muslimische Einwanderung ...

http://www.pi-news.net/.../helmut-schmidt-ueber-muslimisch...Translate this page

Dec 16, 2010 - Helmut Schmidt über muslimische Einwanderung ... Viele Deutsche haben ihm sein schnelles und effektives Krisenmanagement bei der Hamburger Sturmflut 1962, sein ...... Aber in einem Punkt bin ich anderer Meinung

10 0
možnosti
MR

docela chapu Evropu ze chce pristehovalce, ale proc ne z Ukrajiny, Moldavska, nebo z Vietnamu nebo Ciny? Problemy s nimi jsou prece minimalni!!!!!! Proc naschval ty o kterych vime ze se jich vetsina neprizpusobi?

14 0
možnosti
MW

Vietnam ani  Čína to neee..už přeci vidíme jak to jejich podnikání  funguje..

hadry které nikdo nechce slouží jen jako celní ,či daňový únik..

tady by měli podnikat češi a né asiati ..

ti už jen drogy ..vyhnat ..!!

1 1
možnosti
  • Počet článků 654
  • Celková karma 36,81
  • Průměrná čtenost 4959x
Chtěl bych Vás na chvíli zastavit a někdy i rozesmát. Jsem normální malý živnostník, táta od tří dětí a blog je pro mne drobný relax od práce. 

 

Seznam rubrik