Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VV

Ja pecu s Dr. Ötkerem a muj pristup k Andrejkovi je jaksi neutralni. Jeste pred rokem ovsem ten jazycek na vaze prekmitaval mirne do kladna.

Ovsem pote co zrusil narizeni Adama Vojtecha o znovunoseni nahubku to u mne prohral. To bylo opravdu populisticke rozhodnuti, a tak se ten jazycek preklonil do negativna.

Ale otazkou je kdo ze soucasnych politiku je lepsi.

0 0
možnosti
RK

Každý, který není ve střetu zájmů a není trestně stíhaný. O jeho pozitivních schopnostech nevím. Vy snad ANO?

6 0
možnosti
JK

Jen pište dál, připomenutí leváren našeho premiéra není nikdy dost!!!

5 0
možnosti

Ve srovnání s tím, kolik vydělává jinde je Vaše starost sice chvályhodná, ale naprosto neopodstatněná. Takže jediným kritériem myslím je, že tady můžete psát relativně i pravdu !

0 0
možnosti
Foto

díky Babišovi (a jím řízených zaměstnanců).... tedy leda že by Babiš neměl na Agrofert opravdu žádný vliv

Jenže co teď s tím....

1 0
možnosti
Foto

Hlavním kritériem pro mne je, že redakce nikdy nezasahovala do obsahu textů.... Chápu, že to někdo vidí jako službu Babišovi, já to tak nemám.....

7 2
možnosti
Foto

To máte pravdu, do obsahu textů redakce nezasahuje. Ji stačí, když vám napíše, že článek není dostatečně ozdrojován a bude stažen z hlavní strany blogů. :-)

5 3
možnosti
Foto

Když to nevadí jiným politikům, kteří zde také přispívají.. Babišovi se nemáme šanci vyhnout. Když to nejsou média, tak to jsou potraviny, a když ani ty ne, tak přijde na řadu řepka.

5 0
možnosti
Foto

myslím, že tu šanci máme.....

0 0
možnosti
DV

D40a28v24i91d 15V54l84k

7. 6. 2021 13:05

Spousta lidí na blog na Idnesu nadávají ,že tam není svobody,ale podle mě je to nejsvobodnější kousek Idnesu takže za tohle bychom asi měli být administraci hodně vděční.

5 0
možnosti
PB

Ovšem jsou i tací, kteří mají přesně opačné zkušenosti.

1 0
možnosti
Foto

Vezměte to z druhého úhlu.

Jou zde bogeři jako vy, kteří poukazují na Babišovy problémy. Sice mu na jednu stranu vyděláte nějakou tu korunu ( a je to mnohem méně než mu vyděláte cv každodením životě, protože jeho firmy jsou fakt všude), ale zároveň můžete oslovit i njaké potencialní jeho voliče, kteří se od něj i dík Vám odvrátí.

Případně oslovíte některé ty co nemají o své volbě jasno a uvědomí si, že babiš fakt ne.

Platí to nejen o vás, ale i odalších. Pokud by zde byly jen blogy neutrální či Babiše chválící, případně jen kritika ostatních stran snadno by někteří, kteří blíže politiku nesledují nabýt dojmu, že vlastně ten babiš je "fajn", šak ho nikdo nekrtizuje a maximálně ho sem tam někdo pochválí.

Takže za mně je potřeba aby zde byli i ti nebo nejlépe hlavně ti co Babiše neadorují, ale naopak poukazují na jeho levárny a nesmysly.

2 1
možnosti
DV

D16a16v28i79d 16V88l80k

7. 6. 2021 13:07

Jo já to tak beru,ale zase je smuné , že on vydělá i na té kritice;-D

1 0
možnosti
LH

Tak pokud tu publikují pánové Bartošek a Zdechovský;-D

4 0
možnosti
Foto

Ani jeden z nich neoplývá vrozenou bystrostí.... ;-)

2 1
možnosti
JS

No nejsem bloger, ale čtenář , který rád vnímá i jiné vidění světa a názory odlišné. Občas i reaguji. Dle Vaší logiky nebudete jíst jeho masné výrobky, pečivo, neužívat hnojiva na zahradě a už vůbec nejezdit autem , protože do phm a to jak do benzinu tak do nafty se přidává biosložka z řepky a hlavním dodavatelem je kdo? AB. Takže takto to asi nejde brát. Pragmatický přístup je asi nejlepší. Omezují Vás částečně ale jinde více, píšete , že Vás to baví, zajímají Vás reakce čtenářů. A o tom to myslím hlavně je. AB tu taky nebude navždy.

2 0
možnosti
PK

Souhlas, pravdou je že si vybírám výrobky, dle kvality a ceny a nikoliv podle majitele a sympatii, či antipatií.....

1 0
možnosti
MB

A ještě ke všemu je tady reklama na odporného zeleného skřeta. Ještě, že nezpívá

0 0
možnosti
  • Počet článků 655
  • Celková karma 36,39
  • Průměrná čtenost 3937x
Chtěl bych Vás na chvíli zastavit a někdy i rozesmát. Jsem normální malý živnostník, táta od tří dětí a blog je pro mne drobný relax od práce. 

 

Seznam rubrik